Şimdi Ara

Logitech X230cular buraya (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
1
Favori
4.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Winampta güzel ses almak isterseniz Enhancer denen programı tekgeçerim. Mükemmel derecede fark yaratıyor seslerde. Bu bölüm altında ayrı bir başlık altında ses kalitesini yüzde yüz arttırın diye bi başlık vardı sanırım oradan bu prgramı edinebilirsiniz. Yüklediğinizde winamp seçenekler bölümünden preferences ve sonundada dsp/effect'ten enhanceri seçin aktif edip ayarlarınızı yapın veya hazır ayarlardan size uygun olanını kullanın. Farkı göreceksiniz.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: blue mc

    İyi akşamlar arkadaşlar;
    Ben daha önce Creative SBS A300 kullandım. Basslarda pek iyi değildi. Logitech X230 u creative SBS A300 modeliyle kıyaslama yapabilirmisiniz. Benim için müzik bayağı ön planda. Arasıra filmde izliyorum. Mp3 lerde manyak bir bass istiyorum, ama yüksek ses ve bassta sesler boğulmayacak ve zart zort diye sesler gelmeyecek. Logitechin bu modelinden bu özellkleri alabilirmiyim. Ayrıca notebookta kullanacağım, harici bir ses kartına gerek varmı ?
    Teşekkürlerrr

    a300 le logitech x230 u nasıl kıyaslıyosunuz anlamadım biri 100 lira biri 40 lira fiyat bakımından bi kere kıyaslama yapmanız falso isterseniz 3 tane a300 alın ceviriciyle takın bilgiyarınıza 6+3 olsun fiyat bakımından x230 a esit olmus olur o zaman bekın performans olayına logitechi karpuz gibi ortadan ikiye boluyomu bolmuyormu!!! cok yanıltıyosunuz ben t6100 kullanıyorum o sesin berraklıgını ben x540 ta dahi alamadım simdi cok memnunum creativeden kotu urun cıkmaz bunu basta goz onunde bulundurun arkadaslar!!!




  • Arkadaşlar benim logitech z313üm vardı sonra ses kablosunda temassızlık ve elektrik gidip geliyordu servise yolladım 235 tl dediler geri gönderin dedim şimdi ikinci el z313 mü alsam yoksa bana x230 u önerir misiniz ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.