Şimdi Ara

LOL Champion Tanimlamalari (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
16
Favori
3.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Güzel konu teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Udyr bekliyorum.
  • Ilkkez bu kadar uzun bir konu gorüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fizz pls

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Talon varsa güzel olur.
  • Hocam elinize sağlık devamını bekliyoruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yasuonun eminim cok vardir hatta son ronin filmi tamamen yasuonun filmi gibi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guzel konu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok hoş
  • hepsini tek tek okudum devamini bekliyoruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • devamını bekliyoruz.
  • sen bayagi derin aciklamis arastirmissin dostum harika olmus. mesela nami karayip korsanlarinda vardi denizcileri etkileyip bilerek olduruyordu. wukong bildigimiz maymun kral filminden. kha zix de peygamber bocegi. dogrusu bir sampiyon bir seyden esinlenilmiyor karisimi da oluyor bazi seylerin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • talon bildigin assasins creed kardesim. assassins creeddeki hikayeler de gercek tarihten alinti kisacasi gercek zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunları kendin uyduruyo olsan bile güzel uydurmusun der gene okurdum eline sağlık(uydurmuyon demi ?)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elise'yi çok merak ediyorum :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mcevatsener

    Elise'yi çok merak ediyorum :)

    Karadul orumcegi

    edit ; ciftlestikten sonra erkegini oldurup yiyen cogunlukla kirmizili siyahli nadiren mavili siyahli ag kesesi genis orumcek turu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hey Mr Jack -- 9 Aralık 2014; 0:12:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elinize sağlık hocam. Bu arada bence Lee Sin'in hikayesinin bir kısmı şununla ilgili:
    http://tr.wikipedia.org/wiki/Thich_Quang_Duc
  • Elinize sağlık. Shaco bekliyorum merakla.
  • Siradaki Champion umuz Cassiopeia


    Cass diye bildigimiz aslinda gercek adi ve tasviri Medusa olan yaratik Yunan Mitolojisinin en bilinenlerinden birisidir. Bu esfanevi abla 3 kiz kardesten sadece birisidir. Diger 2 kardesi olumsuzdur ama bu zavalli olumludur. Yalniz diger kardesleri ile aradaki farki guzelligi ile kapatir. Hatun o kadar guzeldirki goren bir daha donup bakiyor oyle boyle degil yani. Hatta bircok erkek tanri bu hatuna kafayi takmis durumdadir. Yalniz bu anlamizin gonlu baskasindadir.


    Zeus un en sevdigi kizi olan Athena bu kizi olumune kiskanir. Poseidon Medusa yi kacirir ve Athenanin tapinaklarindan birine hapsederek burada ona tecavuz eder (kusura bakmayin olayin asli bu). Bu tapinaginda Didimde bir yerde oldugu soylenir. Ama tabi busadece soylenti. 1-2 kabartma bulundu diye soylenmisde olabilir.

    Bunu duyan Athena cilgina doner cunku bu asagilayici bir durumdur onun icin ve Medusa yi lanetler. Onu bir lanetli Gorgona cevirir. Gorgonlar Mitolojide yeralti canavarlari olarak gecer tek amaclari insanlari oldurmekdir. Medusanin lanetten dolayi bedeni yilana benzer, yuzu cirkinlesir ve saclari yilana donusur. Ayrica bu lanet ona bakan herkesi tasa cevirir. Dolayisi ile kendiden daha guzel olan bu kadindan intikamini almis olur.


    Bununla yetinmeyen Athena zamanin savascilarindan olan Perseus ile anlasarak ona bakislarindan etkilenmeyecegi bir aynaya benzer kalkan ve orak vererek Medusa yi kafasini kestirerek oldurtur. Medusa oldugunde Posidondan olan cocuklarindan Pegasus ve Khrysaor disari firlar. Perseus Medusanin basini yanina alir. Memleketine dondugunde annesinin kralla zorla evlendirilmeye calisildigini gorunce annesine gozlerini kapatmasini soyler ve Medusanin kesik basini havaya kaldirarak oradaki herkesin tasa donusmesine sebep olur.

    Yalniz mitoloji Medusanin mazlumlugundan degil Perseus un kahramanligindan bahseder. Dolayisi ile bazi kugrularda Athenanin lanetinin Medusa uzerinde hala devam ettiginden bahseder. Medusanin basinin Perseus tarafindan sonradan Athenaya verildigi ve onunda bunu Perseus a verdigi kalkana yerlestirdigi yada Perseus un Medusanin basini memleketinde biryerlere gomdugu soylenir. Mitolojide kesin bir bilgi olmadigi efsaneler sadece kurgularla anlatilir :)




  • Siradaki Champion Wukong


    Asil ismi Sun Wukong gercekte bir roman karakterinden fazlasi degildir. Lakin Cin Edebiyatinin en guzel 4 eserinin bas karakteri olma unvanina sahiptir. Kabaca anlatmak gerkirse kucukken bir maymun olan wukong diger maymunlar icinde sivrilmeye baslar. Onlardan dan seri guclu ve zekidir. Bu ozellikleri ile ormandaki tum maymunlarin krali olur.


    Uzak diyarlara seyehat eder ve KungFu ve Sihir ler ogrenerek kendini gelistirir. fakat gelismis niteliklerine ragmen kullandigi silahlar yetersiz kalir. Ruyi Jingu Bang adindaki altin uclu ve 8100kg (evet yanlis duymadiniz) agirligindaki sopasini bulmak icin cennete ziplar. Tek ziplamada 54.000km uzaga gidebilen bir hayvan bu :D Cennete gider ve dunyayi tasiyan direklerden birtanesini sihir ile kuculterek silah olarak kullanmaya baslar.


    Bu maymun 72 cesit hayvan ve cisme donusme ozelligi oldugu soylenir. Herseye donusur ama kuyrugu kalir. Sacinin bir teli ile kendinden bir kopya olusturabilir. Butun bu ozelliklerinden etkilenen o zamanlarin Buda si bu maymuna bir teklif yollar ve onun cennette onlara hizmet etmesini ister. Bunu kabul eden Wukong bir sure cennette hizmetkar olarak calisir ama bunyesi hukmetmeye aliskin oldugu icin dunyaya ziplar.


    Buda bu aristlik yapan maymunu altetmesi icin savascilarini gonderir ama hepsini dovuste yenerek gucunu birkez daha kanitlar Wukong. Buda bukez daha once yaptigi gibi Wukong u yine oyuna getirmek amaci ile bir teklifde bulunur ve cennetin 5 sutunlari arasinda birbirine atlayabilirse cennetin kralligini ona vaad eder.
    Maynun iste kafa yok inanir ve stunlarin arasindan atlamaya calisir fakat 54.000km ziplayan hayvan malesef bu sutunlar arasindan atlayamaz. Cunku buda bir buyu ile wukongu avcunun icine almistir ve parmaklari arasindan atlamasini istemistir ondan.

    Rivayete gore Buda, elini ters cevirir ve isi basaramayan Wukong dunyaya duser sonrasinda ustune bir dag koyup dagin ustunede bir sembol koyarak onu hapseder. Bu hapis hayati 500yil sonrasinda Wukong un meshur journey to the west deki hikayelerinin baslangici olan domus,kesis ve maymun karsilasmasiyla son bulur.




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.