Şimdi Ara

LPG li 2008 COROLLA mmt subap arızası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • öncelikle merhaba,

    geçen sene 182000 km de 2008 model mmt şanzumanlı araç aldım.

    bu sene maddi sebeplerden dolayı satmak için ilana koydum. birisiyle anlaştım,adam geldi ustasına gösterdi. usta "bu arabanın subaplarından birisi arızalı.değişmesi gerekiyo.ortalama 3500-4000 TL masraf çıkar " dedi.

    dolayısıyla adam da almaktan vazgeçti.

    Bu sıkıntıyla karşılaşan oldumu. olduysa hangi ustaya kac tl masrafla yaptırdı. yer Ankara



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi missisipi_3 -- 20 Ekim 2018; 9:32:2 >



  • Geçmiş olsun öncelikle. Benzinli olsa araç olası bir durum derim lpg ile ama dizel araçta(mmt şanzıman dediğiniz için dizel olduğunu varsayıyorum) neden kaynaklı olduğunu bilmek lazım. Sadece subap olmayabilir sıkıntı ve daha da artar maliyet haliyle. Ayrıca hangi sübapta sıkıntı var, emme mi egzoz mu? İticide de sıkıntı olabilir, contalarda vs vs bir sürü şey var. Zaten kapak açılacak, doğal olarak basit bir şey bile olsa contaydı, işçilikti derken artacak maliyet. Tavsiyem iyi bir yerde aracı kontrol ettirin. Sonrasında zaten bir fikriniz oluşacaktır. Bakmadan etmeden net şu rakam çıkar demek çok zor. Belki kapakta çizik çıkacak tornaya gidecek, belki bir parçada hasar çıkacak vs vs çok değişken var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _AveNTuriN_

    Geçmiş olsun öncelikle. Benzinli olsa araç olası bir durum derim lpg ile ama dizel araçta(mmt şanzıman dediğiniz için dizel olduğunu varsayıyorum) neden kaynaklı olduğunu bilmek lazım. Sadece subap olmayabilir sıkıntı ve daha da artar maliyet haliyle. Ayrıca hangi sübapta sıkıntı var, emme mi egzoz mu? İticide de sıkıntı olabilir, contalarda vs vs bir sürü şey var. Zaten kapak açılacak, doğal olarak basit bir şey bile olsa contaydı, işçilikti derken artacak maliyet. Tavsiyem iyi bir yerde aracı kontrol ettirin. Sonrasında zaten bir fikriniz oluşacaktır. Bakmadan etmeden net şu rakam çıkar demek çok zor. Belki kapakta çizik çıkacak tornaya gidecek, belki bir parçada hasar çıkacak vs vs çok değişken var.
    sağolun. şaşmazda dörtnal toyota ya götürdük. usta bilgisayara bağladı.hata kodu varmış,onu sildi. bu hatayı elektrik aksamından yapar dedi. sonra arabanın çalışması hoşuna gitmedi. bujileri kontrol etti,kablolara baktı. sonra bujilerin altında bu aletle ölçüm yaptı. arabanın karşısına geçip bakınca,en soldaki bujinin altında arıza çıktı. bu subap arızası dedi. araba şu an 3 silindirle çalışıyo,yapmak lazım dedi.3500 civarı subap tutar,içini açınca diğer malzemelerle fiyat artabilir dedi.
  • missisipi_3 M kullanıcısına yanıt
    Lpg kaynaklı sorun, yapılacak bir şey yok ne yazıkki. Onarılması gerekli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _AveNTuriN_

    Lpg kaynaklı sorun, yapılacak bir şey yok ne yazıkki. Onarılması gerekli.
    sizin tavsiye etceğiniz bi servis varmıdır.
  • missisipi_3 M kullanıcısına yanıt
    Ne yazıkki, ama gittiğiniz yer iyidir zaten. Sadece fiyat konusu ne olur ona bakmanız lazım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.