Şimdi Ara

<=>>>>>> Jeep Grand Cherokee Klubü <<<<<<=>

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Jeep Grand Cherokee kullanan arkadaşlar burada toplanalım,tanışalım,karşılaştığımız sorun ve çözümlerini paylaşalım.



  • forumda kimse kullanmıyor mu bu aracı?
  • toplanıp sorun çözme literatürüne bir bakın,türkleri kaç kez göreceksiniz.en son bir asır önce,atatürk başarmıştı
    ama o gidince,hepsi bitti.eski tas eski hamam osmanlıya döndük.kaldıki,jeep lerimiz için toplanmaya kalksak,
    tebessümle baş başa kalırız gibime geliyor.ben epeydir dolanıp duruyorum ama,bir sonuç bulamadım.
    iyi şanslar binbaşı.
  • 1995 model Amerika çıkışlı 5.2 V8 Benzin-LPG'li bir GC'ye sahibim.Benzini yada lpgyi su gibi içmesi dışında araçtan çok memnunum diyebilirim 2006 yılında almıştık 2009'a kadar babam kullanmıştı daha sonra ehliyetimi alınca araç bana kaldı peder beyle daha sonra S80 ve XC60 alınca bu araçta gözümüzden düştü ama V8in verdiği o güç duygusunu anlatmak imkansız.
  • jeep G. cherokee kullanan her halde yok. bende ikinci elini dusunuyorm ama bu araçla ilgili bilgi bulmakta zorlanıyorum. özellikle kronik sorunu var mdır? alıken neler dikkaet etmeliyim bunlar benim için çok önemli.
  • kaan kardeşim,
    GC Jeep, sahiplerini mutlu etmek için yaratılmış araçlardır.tüm forumları dolaşın,şunu fark edeceksiniz.sızlananları ortak konusu,vergiler ve yakıt tüketimi olacaktır.
    bunun dışında,teknik sorunlar ve konfor konularında sızlanmalara pek rastlamazsınız.buda gösteriyorki,bu araçların sorunları kendilerinde değil,hükümet uygulamalarındadır.araç kullanma hakkının hükümetlerce en çok kötüye kullanıldığı ülke türkiyedir.bu nedenle,bu ağır bedeli yani yakıt ve vergi konusu sizce kabul edilebilir durumdaysa,jeep almak için,düşünmeyin.kararınızı verin ve temiz bir araç bulup,alın.
  • Merhaba,

    Bende eski model bir grand cherokee var. Aracı yazlık evin garajında unutmuşuz, uzun hikaye... Yaklaşık 3 senedir kapalı garajda beklemiş olmasına rağmen dış boyasında kalkmalar ve aşınmalar var, lastiklerden teki de inmiş. Dışı böyleyse yürüyen aksamı daha kötü hatta çürümüş olabilr diye düşünüyorum çünkü yazlık yerde deniz kenarında tuzlu suya çok yakın nemli bir hava koşunda beklemiş araç.

    Babam hurdaya verecekti ama ben üstlendim, ben ilgilenirim dedim. Bu aracı yürütmek mümkünmüdür? Masrafı değer mi uğraştığıma? izmirde hatta mümkünse çeşmede gösterecek usta varmıdır?

    Teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrozenFlame -- 14 Eylül 2011; 12:09:38 >
  • Aaracın üretim yılı ve tam modeli nedir? Bir fikir verebilir bize.
  • araç 93-97 arası üretilmiş, 5.2 motorlu, yeşil renk, limited modeli.

    tam üretim yılını bilemiyorum anahtarı izmirden alıp içindeki ruhsata bakmam lazım, şu an çeşmedeyim.
  • ZJ dediğimiz model.Bu araç offroad olarak çok uygun.Gezebilir.com yada arazideyiz.com a bir uğrayıp aracın modifiyeli halini bir görün isterseniz.Çok tutulan bir modeldir.
  • frozen flame kardeş,olaya ticari bakman gerekir.93-97 yıllarının aracı artık sınıf değiştirmiştir.yani biraz uğraşmayı sevenlerin sahip olması gereken araçlardır.bu nedenle,model yılınızı öğrenin,piyasa fiyatını bulursunuz.böylece satarsanız sanırım,5-10 bin tl ucuz gider.benim tavsiyem,çok çok kaliteli bir boya ve biraz mekanik bakım ile,3 bin tl niz gider ama,10 bin tl kazanırsınız.aracınızı satınız.
  • beyler,
    en yakın servis 200 km.telefondada bilgi vermiyorlar.radyonun kod numarası kayboldu.
    nasıl bulunur bilen varmı?
  • 97 model zj ile aranızdayım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.