Şimdi Ara

Lumia 1520 Dokunmatik Sorunu (Ghost Input) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
2
Favori
2.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • JoinTheDance J kullanıcısına yanıt
    Bu sorun bende hala var çözen varmı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ghaneli

    Bu sorun bende hala var çözen varmı

    Arkadaşım bu sorun bundan 4-5 ay önce bende meydana geldi. Yabancı bir sitede son derece basit bir yöntem öneriyorlardı ve denemeye karar verdim. Öncelikle Ghost Input denilen bu sorunun ekranın dokunmatiği ile ekranın kendisi arasında yer alan jel sıvının neden olduğunu bilmenizi istiyorum. Çözümü ise çok basit. Saç kurutma makinesini ekrana belli bir mesafeden ( yakmayacak yada eritmeyecek şekilde ) ısıtıyoruz, belli bir yerde tutmadan, sürekli ekran üzerinde gezdiriyoruz. Yeterince ısındığında ekranı karşılıklı köşelerden hafifçe esneterek içerideki jelin eşit oranda yayılmasını sağlıyoruz ve ekranı soğumaya bırakıyoruz. İlk deneyim tam sonuç vermeyebilir, birkaç denemeden sonra gerçekten ekranınızda bir arıza yoksa kendiliğinden dokunma sorunu çözümleniyor. Bu yöntemi uyguladıktan sonra 4-5 aydan bu yana kullanıyorum, bir daha hiç yaşamadım, üstelik yedek ekran bile almıştım, bir köşede bekliyor. Ama bu yöntem sayesinde değiştirmeye gerek kalmadı ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serinaga -- 7 Şubat 2017; 1:20:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • e-Militarist E kullanıcısına yanıt
    maste M kullanıcısına yanıt
    merhaba arkadaşlar

    ben de lumia 1520 de aynı sorunu yaşıyorum, acaba para iadesi alma şansım var mı? bu saatten sonra yenisiyle değiştirebileceklerini ya da tamir edebileceklerini çok zannetmiyorum açıkçası. para iadesi alma konusundaki deneyimlerinizi paylşalabilirseniz ne yapmam gerekir gerçekten çok memnun olurum.

    teşekkürler şimdiden..
  • Bendede suan camı kırık 1520 var 22 ay garantılı ekran cok pahalı cam degısımı yapan bıldıgınız bıryer varmı gecen yaz yaptırmıstım cam degısımı baska bır 1520 cıhazımda(o hurdayaçıktı) ama yapan kısıye ulasamıyorum baglantıları kaybettım hep..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.