Şimdi Ara

♦ Lumia 1520 Kullananlar Kulübü ♦ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.108
Cevap
63
Favori
476.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hocam telefonun canlı halini hiç görmedim şehrimde. Sadece maketini gördüm inceledim.
    Canlı halini görmek istiyorum ,incelemek test etmek karambole gelip almak istemiyorum.
    Şehrimdeki tüm yerleri gezdim hiç biri sipariş geçelim getirelim demedi. Hep gelecek gelecek.
    Zaten canlı görüp incelemeden kesinlikle almamm

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: polater

    Cihazı alalı 4 gün oluyor ancak batarya performansı için güzel şeyler söylemeyeceğim. Yani abartıldığı gibi değil. Wifi her daim acık, 3g açık konum servisleri acık, çift tıklama acık, pil tasarrufu acık, ekran aydınlatması otomatik. Yani günü ya çıkarır ya çıkarmaz.

    İlk zamanlar böyle olabilir, benim de şu an kesintisiz kullansam yüksek parlaklıkta 8 saat dayanır. Normalde bir günü rahat çıkarır. Pil 100% dolmuş görünse bile tam dolmayabilir, hiç kullanmayarak şarja taktığınızda 2,5 - 3 saat şarj olması gerekiyor. Şarjın dolduğunu düşündüğünüzde şarjdan çıkarmadan telefonu kapatın ve tekrar otomatik olarak açıldığında şarj olup olmadığına bakın. Tekrar şarj oluyorsa piliniz dolmamıştır, yarım saat daha şarjda bırakın. Performansı arttırmak için bir kaç gün tam şarj edip tam boşaltın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 25 Şubat 2014; 18:32:51 >
  • Lene kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlamışsınız ben onu gırgır anlamın da söylemiştim kusura bakmayın öyle bir anlam çıktıysa.
    Bimeksin sitesine baktım da bir kaç mağaza daha eklenmiş yakındır sizin oraya da gelmesi 1 milyondan fazla nüfus var sonuçta.
  • orktas O kullanıcısına yanıt
    Bekliyorum bakalim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lene

    Hocam yalan mı konuşuyorum ya ,yapmayın Allah aşkına vallaha billahi yok ya
    Gezmediğim yer kalmadı ,daha önce dediğim gibi, kime sorsam abi daha 1020 ler satılmadı öyle duruyor yeni lumia 1520 yi ne yapıyım diye cevaplar alıyorum. Koskoca Turkcell tim lerde bile yok. Avea ,vodafone gelecekte gelecek ne yapyım. Yakın il olarak bi niğde var araştırmadım belki olabilir. Ama ben bimeksten almak istiyorum %25 peşin gerikalan 9 taksit bura bana uyuyor. Hatta gold internet sayfada var ama mağazada yok ,konştum gelecekmiş 5 taksit yaparız dediler. Ya işin Özü bizim buralar biraz kar işine bakıyorlar sanırım işlerine gelmiyor getirmek.

    Vodafone'da şöyle bir durum var. Her cihazı şubelerinde bulundurmak zorunda değiller. Fakat kontratlı alırsanız temin etmek zorundalar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi criptex -- 25 Şubat 2014; 19:00:46 >
  • criptex C kullanıcısına yanıt
    Yok hocam Bimeks e gelmesini bekliyorum. Kararımı verdim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesela şimdi doldurdum 1 saat içinde %96 ya düşmüş ve telefonu hiç kullanmadım ekran ışığı bile açılmadı. Bu arada her şey kapalı idi wifi Bluetooth konum aklınıza gelen her şey. Acaba ne gibi bir sıkıntı olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • polater kullanıcısına yanıt
    3-4 gün daha bekle artar performans benim 10 gün sürdü herhalde fark edilir bir artış için.
    Bir de testi 100den düşüş değil de 80 den düşüşte hesaplayın 100-90 arası çabuk gidiyor, bir de aynı testi pil tasarruf u açıkken dener misiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: polater

    Mesela şimdi doldurdum 1 saat içinde %96 ya düşmüş ve telefonu hiç kullanmadım ekran ışığı bile açılmadı. Bu arada her şey kapalı idi wifi Bluetooth konum aklınıza gelen her şey. Acaba ne gibi bir sıkıntı olabilir.

    Yazmışsınız ama ben yine de kontrol etmeniz için tekrar yazayım.

    - Tema ayarlarında arka plan rengini koyu seçebilirsiniz. Koyu arka plan rengi daha az enerji tüketir.
    - Kilit ekranı ayarlarından Ekran zaman aşımı seçeneğini 30 saniyeye düşürebilirsiniz.
    - Wi-Fi ağlarını kullanmadığınız zamanlarda kapalı konuma getirip daha fazla tasarruf yapabilir, eğer gizli ağ eklediyseniz bunlardan kullanmadıklarınızı silerek Wi-Fi kullanımdayken gizli ağınıza bağlanmaya çalışmadığından daha az enerji harcamasını sağlayabilirsiniz.
    - Bluetooth u kullanmadığınız zamanlarda kapalı konumuna getirerek enerji tasarrufu yapabilirsiniz.
    - Yakınlaştır+Gönder i kapatarak NFC nin kapanmasını sağlarsınız ve bu da enerji tasarrufu sağlar.
    - Şebeke ayarından En yüksek bağlantı hızını ihtiyacınızın olmadığı dereceye kadar düşük tutabilirsiniz. Veri bağlantısını kapatarak ta enerji tasarrufu yapabilirsiniz.
    - Konum servisini kapatmanız GPS i kapatacağından buradan da tasarruf yapabilirsiniz.
    - Dokun ayarlarından hassasiyeti normal, uyandırmak için çift dokununu kapalı, Windows tuş titreşimini kapalı tutarak da tasarruf yapabilirsiniz.
    - Gözatma ekranını kapalı tutarsanız eğer bekleme modunda yakınlık sensörü çalışmayacağı için enerji tasarrufu yapabilirsiniz.
    - Uygulamalar > Arkaplan görevlerine girdiğinizde oyun gibi uygulamaların arkaplanda çalışmasını engelleyin. Sadece çok gerekli uygulamalara izin verin örn: WhatsApp


    Telefonunuzun tüm bu özellikleri açık olsa bile bekleme konumundayken 1 saat içerisinde 96% ya düşmemesi lazım. Muhtemelen telefonunuz tam şarj olmamıştır, telefonunuz sarjı 100% dolduğunda tam dolmaz sanki 101% dolması gerekecekmiş gibi düşünün.
  • Yazın telefon alıyorumda önerir misiniz , Ios yada Wp olacak android almam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatana Millete Hayurlı Uğurlu olsun. Hadi bakalım beyler verin coşkuyu...
    4-otosinan-> Beyaz
  • Ya şöyle düşün telefon kötü olsa 2200 verip ve bir de o kadar para verdiğimiz için yüksek derece de sinirlenip lumia 1520 aldım pişman oldum diye konu açmazmıydık

    Kısacası kesinlikle tavsiye ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevgili 1520 kullanıcılar bikaç sorum var :) Öncelikle 4 küsür yıldır 5800 kulladıgımı belirteyim artık emktarla vedalaşma vakti geldi.Üst seviye bir cihaz alıp 2-2.5 sene yoluma onunla devam etmek istiyorum.Hergün telefon araştırmaktan bıktım artık son kararı verip almayı düşünüyorum zaten 1520'yi bekliyordum.Ama 2200 tl vermem diyip büyük konuşşamda şuan niyeti bozup alma arifesindeyim :) Telefonu daha çok oyun,müzik ve internet ağırlıklı olarak kullanıcam.Özellikle müzik konusunda artısı nelerdir 1520'nin bilgilendirirseniz sevinirim.Ve 1520'yi android amiral gemilerine neden tercih etmeyelim.Amaç burda wp-android karşılaştırması yapmak değil iki platforumuda kullanmadım,tecrübe sahibi olmadığım için danışmak istiyorum.Sonuçta 2000tl üstü paralar ödüyoruz iyi emin olmak istiyorum.

    Şimdiden teşekkürler ;)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Onur Göksu

    Yazın telefon alıyorumda önerir misiniz , Ios yada Wp olacak android almam

    Ekrandaki hafif renklenmeye rağmen ben bile pişman değilsem düşün artık Aslında önemli olan cihazın stabil çalışması ve ios ta windows ta bunu başarmış. WP de 1 ay bırakın telefonu bir ay sonra aynı şekilde elinize alırsınız. Apple ürünü kullanırsanız donanımdan çok yazılıma para vermiş olursunuz çünkü yazılımları çok kaliteli. Ancak iş donanım kalitesi olunca özellikle de ekranda nokia kendini de aşmış.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ₯

    Üye olmak isteyenler bu mesajı alıntı yaparak altına telefonunun rengini yazması yeterli.

    siyah renk :)
  • instagram guncelemesinden sonra fotograf yuklerken uygulama ana ekrana atiyor sizde durum nedir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bocaboston

    Sevgili 1520 kullanıcılar bikaç sorum var :) Öncelikle 4 küsür yıldır 5800 kulladıgımı belirteyim artık emktarla vedalaşma vakti geldi.Üst seviye bir cihaz alıp 2-2.5 sene yoluma onunla devam etmek istiyorum.Hergün telefon araştırmaktan bıktım artık son kararı verip almayı düşünüyorum zaten 1520'yi bekliyordum.Ama 2200 tl vermem diyip büyük konuşşamda şuan niyeti bozup alma arifesindeyim :) Telefonu daha çok oyun,müzik ve internet ağırlıklı olarak kullanıcam.Özellikle müzik konusunda artısı nelerdir 1520'nin bilgilendirirseniz sevinirim.Ve 1520'yi android amiral gemilerine neden tercih etmeyelim.Amaç burda wp-android karşılaştırması yapmak değil iki platforumuda kullanmadım,tecrübe sahibi olmadığım için danışmak istiyorum.Sonuçta 2000tl üstü paralar ödüyoruz iyi emin olmak istiyorum.

    Şimdiden teşekkürler ;)

    Bu telefon zarar görmediği sürece kullanımına ve ihtiyaçlara bağlı olarak 5-6 yıl bile idare edecek kapasitede görünüyor. Malzeme kalitesini zaten telefonu elinize alınca anlıyorsunuz. Burada önemli olan 6" lik fablet kullanabilecekmisiniz ? Bir kaç günde alışılıyor ve ondan sonra normal telefonlar oyuncak gibi geliyor Ancak tek elle kullanmak biraz sıkıntılı bunu bilmek lazım çünkü telefonun geri tuşu en çok kullanılan dokunmatik tuş ve sağ elinizin parmağıyla dokunmak çok zor. Ben de bir telefona bu kadar para vermem ve büyük ekranlı telefon almam diyordum ama mağazada teşhir ürününü görünce, gördüğün gibi 6" lik bir fablet aldım
    Almaya karar verirseniz öncelikle incelemeniz gereken şey tüm ekran aynı renkteyken elinizle kamerayı biraz yoklayıp ekranda renk değişimi veya dalgalanma olup olmadığına bakın, sorun yoksa gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Bazı arkadaşlar kamera tuşunun biraz gevşek olduğundan bahsetmiş ama bu bir sorun değil hatta gevşeklikte yok, tuş iki kademeli olduğundan zaten öyle olması gerekir. Android kullanmadıysanız zaten eksiklik hissetmezsiniz, gerekli uygulamalar markette mevcut. Android alırsanız bu telefonun iki katı daha fazla donanıma sahip cihaz kullansanız bile zamanla sistem yüzünden sorunlar yaşayacaksınız. Android akullanırsanız bir bilgisayarınızın olması gerekir ama Windows Phone sisteminde bilgisayarla işiniz olmaz, sadece sarj için USB portunu kullanırsınız

    Çok uygulama olsun ve ben sistemden kaynaklı donmalar için ROM yüklerim, RAM azaldığında telefonun yeniden başlatması beni rahatsız etmez derseniz Android tercih edebilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 25 Şubat 2014; 22:49:18 >
  • kameraları kapıştıralım mı gençler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buarada Beyler bugün formda s5, z2, g2 pro gibi yeni amiral gemilerini inceledim. Yokya iyiki bu telefonu almışız. Hepsi aynı tas aynı hamam. Yalnız fuardaki duruma bakarsak s5 tam bir fiyasko..Yeni nesile bakacak olursak bizim model uzun bir zaman güncel ve popüler kalcak gibi.
  • Bocaboston B kullanıcısına yanıt
    Bu telefonu alma amacım benim de senin gibiydi en az 3 sene kullanmak ve telefon su gibi çalışıyor yani 3 sene çok rahat götürür, müzik konusun da en büyük artısı 127 saat müzik dinleyebiliyor olmak ve kulaklık ile dinleyeceğiniz zaman her şeyini kendiniz ayarlayabileceğiniz ekolayzır ı mevcut mixradyoyu da unutmamak lazım her türlü müziği bulabiliyorsun.
    Oyun olarakta artısı konsol keyfi alabiliyorsun nasıl yani dersen telefon wp8 için çok üst teknolojilere sahip ve oyunlar da hiçbir sıkıntı yapmadan grafikleri sergiliyor ancak şöyle bir durum da var ben çok oyun oynarım en az 40 tane oyun olur telefonum da dersen bu telefonun marketi puanlık seni kesmez ama büyük oyunların hepsi var kimi paralı kimi ücretsiz.
    Son soruna gelelim neden android değil de bu nedeni şu pc kullanmayı unutacaksın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.