Şimdi Ara

M.A.R.S. Online TR [Açıldı] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
14.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bu oyunun globalı varmı sadece türklerin olduğu bir serverden hayır gelmez.
  • Pek online deyil galiba sayfa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • süper bir oyun destek.
  • Konuyu hortlatıyorum gençler . Bende M.A.R.S oyuncusuyum ve samimi söylüyorum hayatımda oynadığım en iyi oyun. Ama şöyle birşey var. Oyun kapandı çünkü Gametolia ve yabancı yapımcı firma anlaşmazsızlığa uğradılar ve yolları ayırdılar. Sonra Hazard Ops diye bir oyun açıldı bu oyun M.A.R.S nin aynısı ama Türkçe değil ingilizce yani Avrupa serveri . M.A.R.S Türkiye serveri idi . Ama Hazard Ops iyi çıkış yaptı oyuncuların hoşuna gitti ve bu arada bizim Türk kullanıcılar durur mu ? Hazard Ops u indirdik ve oynadık . Bu oyun çok iyiydi çünkü bir çok map, silah, ddeğişik ama süper bir arayüz vardı. Ama bu oyunda kullanıcı kaybetti ve şuan krizde. Az oyuncu var. Ama şimdide ZMR açıldı . Bu sefer ki server ssanırım Brezilya serveriydi ama bu ikisinindende çok çok iyi . Ve halen arkadaşlarla oynuyoruz. Anlatmaya gerek yok efsane hala yaşıyor , aklınızda olsun :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Blue Dragon Ready

    Oyun da 33 tane harita var ve her ay düzenli olarak 2 harita ekleniyor. Tam sürümde 6 mükemmel harita (baya iddialılar) bizi bekliyor muş. Oyunda ekleyebilirsiniz 3 gün oldu başlayalı. Arkadaşlarımla sesli oynuyorum, eğlenceli geçiyor. Oyun adım : ZemZemSuyu

    Çabuk ölenler m4a1 kullanın lazer takın silaha bi yerde siper alıp pusun gelen geçeni indirin. Kafalara nişan alın. Tren bölümü uygun yeni başlayanlar için. Kalabalık içinde düşe kalka çabuk öğreniyosun.

    Bir de para oyuna hiç etki etmiyor. Böyle devam eder umarım.

    Emin misiniz paranın oyuna etki etmediğinden ? Güldürmeyin lütfen hocam , oyuna her ay 100 lira yükle , her gün altın kas , İD kartı aç , gör bakalım kral mısın değil misin . Kurşun kasarak zor elde edersiniz para ile aldığınız itemleri .

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Aktif bi server var mı hala? ilk çıktığı zamanlar oynuyordum.
  • Bu oyun şuan aktif olarak hangi isimde devam ediyor bilen var mı mars oynardık eskiden ne günlerdi.
  • nerede oynayabilirim cok özledim
  • EpicAnka kullanıcısına yanıt

    Hocam şimdide Mars Online adında Global versiyonu açılmış. 3 Senedir filan var ama yakında kapanır heralde.. En son baktığımda PVE'de 5 tane filan oda vardı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.