Şimdi Ara

m4v çevirici program tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar netten Transformers'ın son filmini indirdim. Televizyonda izleyecektim ama film m4v formatında çıktı ve tv bu formatı oynatmıyor. Bedava bir program bulup denedim ama onda da en yüksek kalitede çeviriyi seçmeme rağmen 17 gb'lik filmi 200 mb olarak berbat ötesi bir görüntü kalitesiyle mp4'e çevirdi. Filmin kalitesini falan bozmadan çeviri yapacak bildiğiniz güzel bir program var mı?



  • 17 gb mi indirdin transformersi? Ücretsiz ve kaliteli diyorsan handbreak kullan. Direk usb den tv ye takacaksan büyük ihtimalle 1080p açmayacaktır. Destekleyen usb li uydu kullanıyorsan orası ayrı. Eğer dediğim gibiyse, anca 720*404 izlersin tam ekran için
  • Kaliteli olsun deyip büyük boyutta indirdim ama boşa gidecek galiba. Dediğiniz gibi 720*404 oranında izleyeceksem televizyonun bir numarası kalmıyor. En iyisi bilgisayarda izleyim ama bir daha ki sefere formatına dikkat edeyim indirirken. :)
  • 1080p filmleri 2 gb den fazla olanları indirme boş yere. Sen blueray mi indirdin yoksa. Dediğim gibi usb olan televizyonda açacaksan, 720*404 den sonrasını izleyemiyorsun. Çok kaliteli olanlar hariçtir tabi ki.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arslanbey_01 -- 27 Eylül 2014; 18:11:42 >
  • iTunes M4V Video Converter Mac is designed to help iTunes fans to convert videos from M4V to common format. We know there is no right for us to watch, re-encode or share iTunes videos to other devices even we have paid for it. Since all iTunes videos are combined with fairplay DRM protection, it can be played on Apple devices only. With using such a DRM removal software, you can get rip of DRM protection and convert M4V videos to MP4, MPG, MOV, FLV, AVI, M4V, MP3, etc in easy way. If you need to convert iTunes videos in that way. see more at: https://www.tuneskit.com




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.