Şimdi Ara

Maaşımın yattığı banka bile kredi kartı vermiyor. Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Önlisans öğrencisiyim aynı zamanda 2 yıldır part time çalışıyorum.2 yıldır aylık 1000 tl maaşım garanti bankasına yatıyor ancak ne kredi ne de kredi kartı alabiliyorum.
    Artık şubeye gidip başvuru yapmaktan sıkıldım. Kredi notumun olmadığını söylüyorlar.Bunu ben de biliyorum yükseltmek için kredi kartı alıp düzenli ödemem lazım değil mi?E kart alamıyorsam bu puan nasıl yükselecek?
    300 tl avans hesap bile açamıyorum.Nasıl kredi puanımı yükselteceğim? Öğrenci olup da kredi kartı alanlar nasıl alıyor yardım eder misiniz?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bloke Teminatlı kredi kartı alacaksınız en kolayı olarak. Bankaya 1000 lira yatıracaksınız banka size 800 liralık limitli kart verecek. Rakamlar buna benzerdi banka ile görüşürsün. Her ay hesap kesim tarihinden sonra borcunuzu ödeyeceksiniz. Mümkünse otomatik odeme talimatı filan da verin. Kredi notu oluşması 3 ay sürüyor sanırım. Puanınız istediğiniz seviyeye gelince istediğiniz kredi kartına başvurursunuz.

    Başvururken de unutmayın her olumsuz kart ve kredi başvurusu puanınıza olumsuz etki yapar. Güvenli puan aralığına gelesiye kadar ücretini verip Kredi Risk Raporu satın alın.



    Banka ismini en çok kullanılan olarak yazdım araştırın belki başka bankalar da bu şekilde veriyordur. Bir diğer yol ise üniversite çevresinde kafelere gelip hadi gelin size kart vereyim diye dolanan elemanları yakalamak olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bloke teminatlı kredi örnek 1000 TL yatırınca 700_800 TL limit veriyorlar o yüzden kuveyttürk bankasına gidin sadece %10 bloke ile örnek 600 TL yatırıp 540 TL limitli kart alabilirsiniz ve kısa bir sürede kredi puanı oluşur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bekliceniz. Baska yolu yok.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enpara kredi kartına başvur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bloke teminatlı kart almaya karar vermiştim son bir kez deneyeyim deyip Vakıfbank like karta başvurdum 1 saat içinde onaylandı bekliyorum gelmesini
  • Hocam bende öğrenciyim bana zorla kart veriyorlar bir kaç defa başvurdum hemen geldi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum geçen gün arkadaşım kuvettürkten blokeli kredi kartı aldı bir araştır istersen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.