Şimdi Ara

Macbook air 2018 hakkında sorularım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Taşıması kolay uzun süre sarjı giden bir bilgisayar düşünüyordum macbook aire karar verdim. Bu bilgisayarı aldıgımda macos direk telefonda oldugu gıbı acınca otomatık kuruluyor mu? Aldıktan sonra kullanım için neler yapmam gerekli?. Apple store tarzı bır uygulama üzerinden mi kullanacağım programları indireceğim bilgi verirseniz sevinirim



  • selam, bu soruları sorduğunuza göre daha önce hiç macOS tecrübeniz yok.Yeni Macbook Air hoş fakat 13" macbook pro ile fiyat farkı düşük ve bu da yeni Macbook Air'i pek de cazip yapmıyor. En azından yurtdışı için, Türkiye fiyatlarını incelemedim. Macler hazır kurulu macOS ile gelir, aldıktan sonra yapacağınız şeyler tamamen size kalmış. App Store mevcut fakat tek seçeneğiniz bu değil.

    Belki de almadan yakınlarınızda varsa onlardan biraz bilgi almak ya da en azından teşhir ürünler üzerinde incelemeler yapmak iyi olacaktır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Air eskiye nazaran iyiydi şimdi artık yüksek meblağlar verilemez bence Air yerine alternatif cihazlara bakabilirsin. Ama illa ben Air alicam dersen sen bilirsin. Ilk açılışta aynı Windows yüklemesi gibi düşün dil ve bölge seciiminden basliyosun. Yani ekstra bişey bilmene veya yapmana gerek yok açma kapama tuşuna basılır dil seçimi sonrası Apple kimligi falan en son OS X kurulur ve kullanmaya başlanır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.