Şimdi Ara

Malzeme ve Elektronik Komponentlerimi Satıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba,

    Uzun yıllardır büyük bir zevkle ve keyifle profesyonel iş hayatımda ve özel hayatımda çalışmalar yaptığım elektronik DIY projelerime ara vermeye karar verdim.Yüksek frekanslı güç yükselteçleri, audio güç yükselteçleri, antenler, önyükselteçler, DAC vb. çalışmalarım oldu.Yurt dışından getirttiğim ve gözüm gibi baktığım pek çok audiograde komponentlerimi ve diğer ekipmanlarımı elden çıkarmak istiyorum.

    "Muhtelif" ve "Ebay" den alındığı bilgisi olmayan diğer tüm ürünlerim Farnell,Digikey,Mouser gibi tedarikçilerden temin edilmişlerdir.Pekçoğu sıfır komponentlerdir.Sıfır olmayanları da ayrıca belirtiyorum.Listeyi hazırlamak çok zamanımı aldığından eklemeler yaptıkça listeyi de güncelleyeceğim.

    İstekleriniz üzerine fotograflarıda gönderebilirim.Asıl hedefim fotografları topluca flickr 'a eklemek ama isteğe göre buraya da koyabilirim.

    Liste;
    https://docs.google.com/spreadsheets/d/1kIXHmzkRfIZNrlZ66TlOYCK1OlW-G5QwV8wfUnXkGSw/edit#gid=652199395

    Saygılarımla
    LL







  • mrb konu yanlış yerde. bu sayfa otomobil ses ve görüntü sistemleri sayfası. taşınmasını istediğiniz yeri buraya yazın, o bölüme taşıyım konuyu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu malzemelerimi HighEnd/Hifi ev ses sistemleri ve stereo DIYAUDIO projelerinde kullanmaktaydım.Bu kitleye hitap edecek bir başlık altına taşıyabilirseniz sevinirim.

    Teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lineerlab -- 16 Mayıs 2018; 13:32:58 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.