Şimdi Ara

MASAÜSTÜ ETİKET/BARKOD YAZICI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar çıktı boyutunu kendim ayarlayabileceğim(1cm-2ocm arası) barkod/etiket yazıcı cihaz bakıyorum konuyla alakalı bilgisi olan arkadaşlar marka özellik tavsiyesi verebilirmi acil.TEŞERKKÜRLER



  • merhaba,

    Masaustu olarak ariyorsaniz zebra gc420t modeli en tutulan modeldir. Daha ucuz bir yazici ariyorsaniz argox os214 modei veya tscttp244 modeli olabilir. Butun hepsi istediginiz boyutlarda etiket basabilmektedir.

    http://www.barkod.com

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

    Konu eski ama yeni konu açmak istemedim, 2x2cm boyutlarında karekod basmak istiyorum ama etiketi kullanacağım yüzeyde zaten yapışkan bir malzeme var, normal a4 kağıda basınca yüzeyde varolan yapışkanı emiyor, okunmaz hale geliyor. Bu yüzden biraz naylon vs içerikli bir etiket malzemesi kullanmam lazım. Buna benzer malzemeler varmış sanırım. Bir de, etiket yoğun güneş ışığına, 40 dereceyi aşabilen sıcaklara, yağmur veya yüksek neme maruz kalacak, kısaca dış ortamda kullanılacak. Bu şartlarda en az 1 ay bozulmadan durması lazım. Sıfırın altında derecelere ise hiç maruz kalmayacak.



    Nasıl bir yazıcı, ribbon ve etiket malzemesi önerirsiniz? Yazma hızı önemli değil, etiketler önden basılıp, yerinde ihtiyaç halinde kullanılacak. Yaklaşık 150-180 karakter civarı basilacagindan baskı kalitesi de iyi olmalı sanırım.

    Bilgiler için şimdiden teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnTheWay -- 14 Temmuz 2018; 15:2:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, karekodu metalize silvermat demirbaş etiket basmanızı öneririm. Son derece dayanıklı bir etiketdir. Resin ribonla baskı almanız durumunda 5 yıl gibi uzun bir süre boyunca silinmeyecektir. Dış ortamlara son derece dayanıklı olan bir etiketdir.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.