Şimdi Ara

Mass Effect %100 Türkçe Yama [Yamanın yeni versiyonu ve dlc çevirileri eklendi] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.382
Cevap
53
Favori
57.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
87 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Eline sağlık.Bu kadar emeğin üstüne oyunu %100 bitirmek şart oldu.
  • Yama çok güzel gözüküyor. Çeviri kalitesi mükemmel
  • DUYURU: Kodeks çevirilerinin kalitesini ve düzgünlüğünü kontrol eden İngiliz Dili ve Edebiyatı mezunu olan arkadaşım Doğuş'un doğru çevrildiğine onay verdiği bütün birincil kodeksleri beta versiyona ekledim.

    Daha önce söylediğim gibi (biraz da kısaltarak): "3- Yeniden düzenlenmesi gereken bazı kodeksler olduğunu söylemiştim. Bu kodeksler düzenlendi ve yeniden çevrildi. Fakat bu yeniden çevrilen kodekslerin kontrolünü Amerika, Brooklyn'de yaşayan, arkadaşım Doğuş Kılıç yapıyor. (Zaten tüm kodeksleri Estelll ve ben çevirdik ve kontrollerini de Doğuş yapıyor.) İşinden ve sosyal yaşamından arta kalan zamanda kodeksleri kontrol edip onay verdiklerini bana yeniden yolluyor. Beta yayımlanma tarihine kadar, doğru çevrildiğine onay verdiği kodeksleri yamaya ekleyeceğim." Böylece birincil kodeksleri (ve zaten en önemlileri) tamamen beta içinde Türkçe olarak bulacaksınız.

    İkincil kodekslerin yarısından çoğu da beta versiyonda Türkçe olacak. Yine de hâlen kontrol edip onay vereceği kodeksler olduğundan ve beta tarihine kadar bunları yetiştiremeyeceği için, bazı ikincil kodeksleri mecburen İngilizce bulacaksınız. (Önem arz eden ikincil kodeksler de beta versiyonda Türkçe olacak.)

    @Ainz Ooal Gown; çok teşekkür ederim. Özellikle önem arz eden ana görev diyalogları ve ağdalı konuşan karakterlere olabildiğince dikkat edildi ve konuşmaları özenle çevrildi. Spoiler olmaması açısından bu bölümlerden görsel paylaşamam ne yazık ki. =)

    Tabii arkadaşlar ne kadar dikkat etsek de, uzun süren çeviriler sonucu ve yorgunluk belirtisiyle bazen sözcükleri yanlış yazabiliyoruz. Bunları test aşamasında önemli ölçüde düzelttik ama yine de karşınıza hatalı sözcükler çıkabilir. Bunları da sizlerin geri bildirimleriyle gidererek, daha sonra yamayı pürüzsüz bir tam sürüm hâline getireceğiz.

    Herkese iyi günler ve sabırlı beklemeler. =)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evilhuman -- 14 Temmuz 2018; 16:48:12 >




  • Sorun değil. Sabırla bekliyoruz.
  • emeğinize elinize kolunuza sağlık.
  • Siz büyük bir is başardınız Tebrik ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tebrik ederim gerçekten büyük iş başardınız abartmadan söylüyorum başka kimsenin girişmeyecegi bu projenin artık sonundasınız hakkınız ödenmez onumuze batmanmi dragon age mi diye anket geliyor onda bile rpg oyunu 1. cıkaramıyoruz bu oyun asla çevirilmezdi
  • ozgrk35k O kullanıcısına yanıt
    RPG oyunlarinin kıymeti bilinmiyor malesef.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geliyor gönlümüzün efendisi . 2 ve 3 ü çıktıktan çok uzun bi süre sonra eskise bile oynadım yamalar ile hemde ayıla bayıla . Bunun sayesindede ilk oyunda olan birtakım özellikler sayesinde oyun daha bi ilgimi çekiyor :) hadi bakalım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emeği geçenlerin eline sağlık. Oyunu zaten 4-5 kere bitirmiştim, advanced İngilizce olduğu için (Çevirmenim) her hangi bir sıkıntı olmamıştı.

    RPG oynayanlar için büyük bir nimet olacaktır.
  • brkylmz19990102 kullanıcısına yanıt
    Mass Effect hem eğlenceli hem de alanında tek bir oyun. Sonuçta onun gibi uzayda geçen bu kadar iyi oluşturulmuş evrene sahip bir oyun yok. Karakterler, müzikler, mekanlar derken oyun akıp gidiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 15 Temmuz 2018; 1:6:43 >
  • Seriye sizin sayenizde başlayacağım yaptığınızın gerçekten hakkı ödenmez çok teşekkür ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu çalışmanın sonuçlandırılması büyük bir iş. Emeği geçen tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler. Oyunu Türkçe yama ile oynayacak arkadaşlara en büyük tavsiyem, kesinlikle tüm codex'leri okumaları, oyunun hikayesindeki tüm incelikler bu codex'lerde çünkü...
  • Kesinlikle Sadece Codex ve Aciklamalar boş Gecilmeyecek kadar Önemli. Böylesi Muhteşem bir Oyunu Baştan oynayacagimiz icin cok Şansliyiz.. Gercekten . Sanırım Sayili Saatler Kaldik : ) HadiBakalim.. Heyecan Dorukta.. Herkes tetikte
  • Absnthe kullanıcısına yanıt
    Üstad bu MEUITM mod kurulumunu oyunun Origin kopyasına bir türlü yapamadım, .net hatası veriyor. Mecburen korsan sürümünü indirdim, onda da aynı hatayı veriyor. Modu üç defa indirip denememe rağmen bir türlü kuramadım, hata hakkında bir öneriniz olabilir mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İdrak İstimlak

    Üstad bu MEUITM mod kurulumunu oyunun Origin kopyasına bir türlü yapamadım, .net hatası veriyor. Mecburen korsan sürümünü indirdim, onda da aynı hatayı veriyor. Modu üç defa indirip denememe rağmen bir türlü kuramadım, hata hakkında bir öneriniz olabilir mi?
    Öncelikle Kolay Gelsin Origins Oyunun Var saniyorum ?

    MEUITM Modunu Kuramayan Arkadaşlar

    Burdan İzleyebilirsiniz.

    MEUITM KURULUM

    Daha Önce Modu Kurduysaniz Oyunu Tamamen Kaldirip silmeniz Gerekmektedir. Aksi Halde sorun Devam Eder. Oyunu Kurduktan Herşeyi Tamamladiktan sonra. Otomatik Güncellemeyi Kapatin Her İhtimale Karşi. Sonra Oyuna Kurun. Yalniz Oyunun Kurulu Oldugu Yere Kuracagindan Emin olun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absnthe -- 15 Temmuz 2018; 12:20:21 >




  • gece 00.01 itibari ile çıkar mı yama ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gwynbleidd.

    gece 00.01 itibari ile çıkar mı yama ?
    Aynen Herkesin beklentisi o yönde diye biliyorum. en azindan şehir dişina cıkmadan giriş faslini görecegim inş :D
  • Bence akşam 9-10 gibi gelecek ( Bu akşam )
  • Bu gece çıksa keşke
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.