Şimdi Ara

Mate 20 Pro kamera testi | Düşük ışıkta fotoğraf ve video (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
1
Favori
3.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ana kamerada ois yok mu?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: smart1978

    Sahsima ifitra atma! Kimse aptal cahil kisacasi polemik yapmadim. Sadece ustume gelenlere karsi sustum epeyce bir sure ... Sonucta kaynaklari ile paylastim . Elbette kendim de P20 Pro kamera deneyimini dikkatlice inceledim kendimce de kiyaslamalarimi da yapmistim.



    P20 Pro da basarisiz oldugu yapay zekasi pratikte cokta duzgun ve verimli calismadigini da P20 Pro anakonusunda kaynaklari ile kanitlariyla objektif ifade ettim.

    Sen simdi burada bu sekilde yazarak kendini rezil ediyorssun senin gibi dusunen birkac kisi de vardir ...


    Sonucta kimseyle sahsi bir meselem yoktur seni de tanimam aklimda degilsin ama denk gelmissek te herhalde sen belli ki anlamamissin. Hic olmazsa o kaynaklardaki analizler ve gorselleri okusaydin kafi ...


    Normalde su yazin sikayetliktir. Ibretlik olsun diye sikayet etmiyorum baskasi da sikayet etmesin cunku ortami galeyana getirmektesin ve bu sekilde uyeler arasinda polemik gerginlik sebebin sadece iftiralardan kaynakli olmaktadir.


    Su da bir gercek P20 Pro Anakonusunda ben dahil baska uyelerin hatta nice cihazi astin alip eksik yanlarini dile getirenlere de kin nefret ofke ile kusanlari gormekteyiz... Zaten cogu da satti gitti P20 Pro larini ...



    Simdiden ifade edeyim bootloader kilidi yine yayinlanmayacak. Boylece rootsuz ama gec gelen guncellemeleri elle kendiniz yukleyemeyeceksiniz yeni Kirin 980 li cihazlarda ...

    Kamerasi optik zoom u 4K kayit esnasinda calismayacak anca dijital zoom ile ki o bile Snapdragon lu dijital zoom yapan rakip cihazlarinda cok daha basarilidir ve oyle de olacak cunku tanitimda 4K cekimde optik zoom calisiyor denilmedi!


    Daha dun gorseller paylasildi DH basta olmak uzere anlasiliyor ki kamerasi cok ta yenilikci degilmis ...

    Su dikkatimi cekti kablosuz sarj sadece kendisine degil cihaz uzerinden baska cihazlari da sarj etmektedir . Bence bu ozellik pek pratiksel degil ozellikle hareket halinde iseniz veya arac kullaniyorsaniz stres yapar. Bence PD ile baska cihazlari kablo ile sarj etmek hem daha hizli hem daha verimli hem de ergonomik olacaktir. Kablosuz baska cihazlari arj etme zaten en hizli kablosuz sarj teknoloji ile gelse dahikablolular gibi hizli olamayacak suan icin ...




    Kirin 980 testleri yapilmaya cok oncelerinden beri baslanmisti ve yabanci kaynaktakilere gore yine stabil bir benchmar sonuclari cikmamis!

    Akla Kirin 970 basta olmak uzere tescillenis rezillikleri acaba Kirin 980 de de tekrarliyor mu diye supheler olusmakta.

    Elbette bu tur tespitler kesinlesmesi icin cihazi ozellikle piyasada cok olmasi gerek yani niceliksel acidan da benchmark edilmesi sart.


    Erdi Ezuag DH de bir inceleme videosu yayinlamisti DH de de paylasilmisti kullanilan ozel Benchmark uygulamasi herkesin erisemedigi ozel surum APK dosyasi ile Huawei cihazlari Benchmark oldugunu fark ettirmiyor ve gercek dunya kullanima uygun testler ile gercekci hilesiz sonuclari almaktadir. Sonuclar da oyle yuzde 10-20- degil degerlerin yarisina kadar dusmektedir!


    P20 Pro ayrica pili cok iyi gitmesi de agresif guc uykuya alma ile basarmaktadir. Oyle ki surekli kullanilan bazi uygulamalar sosyal medya uygulamalari haliyle arka planda da kullanimda olmali ama Huawei uygulamalari kapatarak guya bataryasi normal kullanimdaymis gibi davranmaktadir bu durumu sosyal medya uygulamalarini hakkiyla kullanan ortalama bircok kullanici P20 Pro dan sikayetcidir ...


    Huawei kapali bir sistemdir ve kamerasi camera Api 2 yillardir inatla desteklemiyor bu sebeple Google Camera basta olmak uzere pek te basarili bir kamera uygulamalari pek te basarili calismamaktadir.



    P20 Pro da asiri netlestirme sorunludur ve kendisini belli etmektedir rahatsiz edicidir . Gece cekimleri veya dusuk isik cekimlerinde ise suluboya efekti bariz var yani texture detay korumasi pek basarili degildir . Suluboya veya camur gibi cekme olayi birazda dijital kumlanmayi kaldirmanin asiri olmasinin bir bedeli olarak cizgiroman havasinda kayit etmektedir.


    Isik patlamalari ve cok ovulen cam i da lens flare i cok asiri ve cesit cesit olmasi ustelik gunduz cekimlerinde bile asiri bariz gozlemlenmesi ile pek basarili degildir.


    Bu konuda kanitlari isteyen P20 Pro Anakonusuna davet ediyorum olayin vehametini orada da gorun bizzat ....
    İstediğin yere şikayet edebilirsin, mesajımda hakaret yok sadece gerçekler var.
    Göz göre göre yalan söylüyorsun.
    P20 pro konusunda insanları nasıl taciz ettiğin, nasıl aşağıladığın gün gibi ortada.
    Çok zor değil merak edenler açıp konuya bakabilir.
    Aşağı da bir kaç tane mesajını paylaşacağım.
    Bu mesajlarda;

    Sana iftira atıp atmadığıma
    Polemik yapıp yapmadığına
    P20 pro kullananlara "cahil, aptal, doğru tercihler yapamazlar" gibi imalarda bulunup bulunmadığına bu mesajları okuyanlar kendi karar versin.
    Onlarca üyenin bu karalayıcı, küçük gören tarzın sebebi ile seni konuda istememesine ve bu açıkça ifade etmelerine rağmen sen yine yüzsüzce gelmeye devam ettin.
    Senin gibi polemikten çatışmadan beslenen tipleri çok iyi bilirim.
    Ama en azından dürüst olup yaptıklarını inkar etmeseydin bari.
    Normal bir insan olsaydın kullanmadığın telefonun konusuna gelip sürekli olarak telefonu kötülemez, kullananları küçümsemezdin.




    "Zaten akli olan P20 Pro sunu satmistir :) Cunku son gelismeler gerek islemcisi gerek GPU su gerek kamerasi o fiyatta ederi degil cok buyuk bir balondur P20 Pro ... "

    https://forum.donanimhaber.com/huawei-p20-pro-ana-konu--131960304-242




    Pazarlama odakli uydurulma sisirilmis ozellikler. Turkiye de bilincsiz tuketicilere hitap edebilir sizler aman dikkat edin.

    https://forum.donanimhaber.com/huawei-p20-pro-ana-konu--131960304-123




    "Gorebildigim kadariyla aci gercek ama burada esasli bilincli artisi eksisi nedir bilen pek fazla kisi yok zaten farkina varan cihazi satmistir iade etmistir.

    Elebette burada kimler geride kalacak ozellikle cihaz sahibi olanlardan bahsediyorum :) "

    https://forum.donanimhaber.com/huawei-p20-pro-ana-konu--131960304-140




  • Ya tartışan arkadaşlar. Ne saçmalıyorsunuz Allah aşkına?
    Üç kuruşluk telefon için kafa göz girmediğiniz kalmış.
    Telefonu vurun yerden yere ama birbirinize saldırmanız yanlış.
    Nokia N95 için kafa göz küfredenler, Galaxy S2 için avukatlık yapanlar, iPhone 4'ü öve öve öve öve bitiremeyenler burada mı?

  • Sikayet etmeyecegimi ve neden sikayet edeyim ki rezaletin ortadan mi kalksin ? Sen once yazdiklarimi dikkartli oku anlamadiysan da sor ...



    Balon kelimesi tuketici icin degildir

    Sen curutemedin kaynakli yazilarimi yine tekrarliyorum o kaynaktakileri bile baz alsan olayi idrak edersin ... Ama sen kendi aklindaki kurgusal yaftalamalara devam ediyorsun ..



    Esasli bilincli pek fazla kisi yok ifadem ne zaman hakaret oldu ozellikle aptal bile sifatlar mi kullanmis oldum?

    Bunca yildir DH deyim kimseye aptal demedim . Uslubum da yerindedir her ne kadar kasinanlar veya kasidigini sananlar olsa da ...



    Sirketlerin icraatlerini elbette yerden yere hakkiyla elestiririm. Kurumsal elestirileri insani bireysel veya DH kullanicilari vs olarak algiliyorsan da guldurdun yani ...


    Bu mu bulduklarin

    Tekrarliyorum : Paylastigim nice paylasimlar kaynaklidir veya kaynak vermesem de kaynagi belli dir ya da oncesi bir sekilde bahsetmisimdir .


    Sonucta bir seyi yadirgama faslin bile sakat cunku sen olaylara kesit olarak ele aliyorsun ifadelerimi butunden dialoglardan vs cikartilmis burada alinti yapiyosun. Cok iyi niyetli ve objektif isen o verdiign sayfalardaki oncesi ve sonrasi daha dogrusu tum paylasimlarimi bir butun olarak incele derim ...




  • Huawei P20 serisinde renkleri biraz abartılı veriyor şeklinde eleştiriler vardı. Burada bir düzelme var mı? Resimlerden düşük ışıkta etkileyici bir sonuç göremedim hatta şu karşı kıyıdaki yazılar patlamadan dolayı okunamıyordu. Başka telefonlarla karşılaştırmak lazım. Ama portre sonuçları gayet güzel görünüyor. Eller titremiş sanırım daha net de olabilir.

    4k video çok iyi ama mikrofon biraz işi bozuyor. Full HD o kadar iyi gözükmedi. Bitrate'lere bakmak lazım. Stabilizasyonda biraz daha yapılacak iş var gibi. Video fluluğu güzel sonuçlar vermemiş.

    Arayüzü güzel geldi. Daha detaylı incelemeleri bekliyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bwhiteshark -- 17 Ekim 2018; 15:5:58 >
  • infom@n kullanıcısına yanıt
    3 kurusluk telefon harbiden ...

    Kirin 970 teki fiyaskosu sicak :

    https://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/Huawei-telefonlar-performans-hilesi-yapiyor-Test-ettik.htm


    Simdiden yeni benchmark sonuclarindaki ard arda denenen testlerdeki tutarsizliklari ile yine mi diye suphelenenler var


    The Mate also strangely produces vastly different results with every run of this benchmark (we've included the highest scores here).

    https://www.phonearena.com/news/Huawei-Mate-20-Pro-Performance-Benchmarks-Kirin-980-inside-Androids-first-7nm-chip_id110051



    Simdi kisa surede herkes linkteki performans sonuclarini paylasacaktir ki SDN te hemen haberi yapilmis ama yuzeysel nedense ;) ...


    Eminim sonuclardaki muazzam performans farkliliklari akla klasik hileye devami getirmektedir...

    DH den Erdi Ozuag hileleri tespit edebilir eger ki isterse . Sahsen sanmam bu sektorde belli ki Huawei sponsor olma veya ciha test ornegi vs ucretsiz temin etme etkinlikler vs kesilebilir kaygisi da olabilir goreceli olarak DH hakli da olabilir ama benim gibi siradan bir tuketici son kullanici bu sektordeki markalarla yakin uzak baglantim olmayan kisilerin de irdelemelerine veya hatta en basitinden baska kaynaklari paylasmasindan kimse rahatsiz olmamali ...


    Yanlisa yanlis. Siyaha siyah .. Beyaza beyaz demek gerekir ...



    Sahsen saldirdigim yoktur ama sozkonusu arkadas! ve onun mantalitesindekiler havadan nem kapmislar gibi alakasiz tepkiler vermekteler . Cok ilginc .. Sanki sirketlerle baglantilari varmis gibi hayret :) ... Neden acaba ?




  • Huawei ön yargılı yaklaşanları kazanmak için müthiş çalışıyor. Her yıl üstüne koyarak gerçekten yeni telefon çıkartıyor. Diğer amiral gemileri gibi ekran büyütüp aynı telefonu tekrarlamıyorlar. Mesela ekrana entegre parmak izi var, 3D yüz tanıma var, pil kapasitesi artmış, kamera özelliklerini geliiştirmişler işlemci yeni bence tebrik etmek gerekir. Eleştirmek gerekirse, fiyatı fazla, ilk incelemeler belirleyici olmamalı çünkü ufak tefek sıkıntıları üç, dört ay içinde güncelleme ile düzeltirler.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vega

    Benim yaşım ve konumum gereği çocuk olmadığımdan emin olabilirsiniz :)
    Fakat siz şu an can hıraş savunduğunuz kişinin note 9 ve p20 pro konularında yaptığı yorumları okursanız söylemlerimde haklı olduğumu görürsünüz.
    Bu zat p20 pro konusunda defalarca uyarılmasına rağmen öyle abes yorumlar yaptı ki inanılır gibi değil.
    Tamam sen beğenmiyor olabilirsin ama kullanmadığın bir telefonun konusuna sırf telefonu yermek ve kendi kullandığın telefon olan note 9 u övmek için nasıl gelirsin, bu ne kadar saçma bir davranıştır böyle :)
    P20 pro kullanıcılarını cahil, aptal, doğru tercihler yapamamakla suçlar tarzı yorumlar yazdı defalarca.
    Böyle bi mizaca sahip birinin objektif yorum yapması asla mümkün olamaz.
    Bu zat daha çıkmadan yermeye başlamıştı zaten mate 20 proyu açın yorumlarına bakın :)
    Daha dün tanıtılmış yani pratikte sadece bir kaç kişinin kullanma imkanı bulduğu bir telefonu yermek hangi akla hizmettir.
    Mantıklı olan test ve inceleme sonuçlarını beklemek değil midir.
    1 tane gece çekim videosu izledin ve telefonu tamamen çözdün öyle mi, bu ne deha :)
    Neden herkes kendini otorite sanıyor hiç anlamıyorum.
    Hayır otorite filan değilsiniz, bildiğiniz size yetmiyor ki başkasına akıl veresiniz.
    Markalara Tapmayın kardeşim en doğru tercihi yaptığınızı düşünüyorsanız bununla mutlu olun.
    Ama kıt çapınızla başkalarının tercihlerini sorgulamayın.
    Bunları Markalara tapanlara söylüyorum, tapmayanlar üzerine alınmasın lütfen.
    Bir markaya neden düşman olayım ya da neden ona tapayım.
    Markanın bir ürünü kötüdür onu almam ama bir başka ürünü çok iyidir ve onu satın alabilirim.
    Herkese iyi forumlar.

    Alıntıları Göster
    ben ne sizin yaşınızla, konumunuzla ne de o kullanıcının note9 yada p20 konularında ne konuştuğu ile ilgilenmiyorum.
    başka konu altında ne tartışıldı ne husumetiniz varsa da bu konuyu bağlamaz.
    bu konu altında ikinizin de ilk yazdığı mesajlarla ilgili yorum yaptım.




  • Emeğinize sağlık, keşke paramız değerli olsa, daha uygun fiyatlara alabilsek..
    Mesut Çevik kardeşime ricam, Palm ın cihazı gibi mini model yapmayı düşünen var mı? Üreticilere sorarsanız seviniriz..

  • Fotoğraf çekiminde olandan daha parlak görüntüde fotoğraf çekiyor olması mı başarıdır? Elinizdeki kameranın gösterdiği ışık ile telefondan çıkan sonuç arasında benzerlik namına hiçbir şey yok detaylara hiç girmiyorum zaten.

    Video çekimininde benim elimdeki redmi note 5 bile daha iyi stabilizasyon yapıyor sürekli odak kaybeden fazlasıyla sallanan "parlak" görüntüye nasıl oluyor da harika dediniz anlayamıyorum.

    Ön kamera o kadar kötü ki yorum bile yapmıyorum, bokeh video rezalet,beğendiğim olmuş dediğim tek bir şey yok.

    Mesut abi seni,siteyi 2010'dan beri takip ediyorum ilk defa bu kadar kötü iş çıkardığını görüyorum rtx kartlarda da kötü olana kötü demediniz bu sefer iyice bozdunuz üzüldüm.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vjdrsjejv -- 17 Ekim 2018; 16:26:42 >
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Bu telefonlarla ne yapıyorsunuz? İş icabı olsa gerek. Vallahi kıskandım sizi :) Ben inatla uygun fiyatlı iyi bir telefon bekliyorum elimde 5 yıllık takozla :)

  • Kayrabey kullanıcısına yanıt
    Is icabi da kullaniyorum ama cok profesyonel odakli cekimler degil. Zaten o isler icin ozel cihaz ve aletleri gereklidir.

    Bendeki biraz teknolojik merak :)


    Sadece kamera odakli birsey dusunuyorsaniz Lumia 950 XL oneririm sadece kamerasi icin . Gece cekimlerinde veya dusuk isik performanslarinda piyasada cok bariz bir ustunlukte cihazlar yoktur biraz iyi cekiyorlar o kadar ...

    Android ve guncel yillarca kullanmayi dusunuyorsaniz da Pixel 3 leri tavsiye ederim : Android major guncelleme garantiis 18 degil 3 yila 36 aya cikartilmistir Pixel 3 lerde . Onceleri 18 ay kesin Android surum gunellemesi sonrasi ile aylik guvenlik guncellemesi olarak tasarlanmisti suan artik 3 yil oldu .



    Dolar suan icin dusuyor gibi gorunse de aslinda iler de daha da artacaktir yilbasi donemi ciddi artis bekleniyor .

    Bir kere cihaz alip en az 3 yil kullanmak hem de en guncel sistemli olarak Pixel 3 derim. Elbette custom romlar ile bir 3 yil daha devam edebilirsiniz :)

    Bir de Andorid One li cihazlar var uygun fiyatli lakin onlarda guncelleme 18 aydir :/ Elbette bazilarinda custom rom imkani vardir ama bazen major guncellemeler ortalama 3-4 ay gec cikabiliyor :/ . General Mobile TELPA yerli marka olsa da sahsen tavsiye etmem ozellikle yazilimsal kaynak kodlarindan tutun da orjinal resmi factory imaj yazilim dosyalari vs General Mobile yillardir inatla paylasmiyor Andorid One li olsa da ama rakip firmalari dunya capinda olanlarda paylasilmaktadir ... General Mobile malzeme kalitesi de sorunludur uzunca bir sure temiz dahi kullansaniz 2 yil sonra kesinlikle sorunlari bas gosterecektir :/




  • 3 ayrı site 3 genel yayın yönetmeni.
    Müthiş rekabet müthiş dostluk.
    Böyle güzel görüntüleri diğer sektörlerde görmek çok zor

  • Emin olmak için videoyu defalarca izledim. Gerçekten güzel bir deneyim videosu olmuş. Buradan Mesut Çevik’i kutlarım. Biz artık suni skorlar videolarından sıkılmıştık. Konuya gelecek olursak evet fotoğrafta belkide en iyisi diyebiliriz. Ama ön kamerada hala gereksiz oynama ve düzeltme yaptığına inanıyorum. Facetune2’de otomatik düzeltme modunda çekiyormuş gibi çekiyor. Doğal fotoğraf her zaman daha iyidir. Fotoğrafları editlemeyi sevenler için ise yine ham fotoğraf daha iyidir. Bu konuda hala iPhone bence en iyisi.

    Video kısmına gelirsek kesinlikle gelişme var fakat videolarda çok ciddi stabilizasyon sıkıntıları mevcut. Sarsılmalardan fazlasıyla etkileniyor. Odaklama sıkıntısı olduğu aşikar. Onun yanında 2018 yılında en tepeye oynuyorum iddiasında olan bir telefonda 4k 60 fps çekim olmaması eksiklik olmasını bırakın bana göre fahiş bir hata olmuş. Video konusunda hala Apple ve Samsung rakipsiz gibi duruyor.

    Bu telefon alınır mı konusuna da kısaca değinmek istiyorum. Evet telefon gerçekten çok hoş bir tasarıma sahip ve güzel yeniliklerle geliyor. Huawei son dönemlerde iyi optimize olmuş Android yazılımları ile de adından söz ettiriyor. Ama toplam pakette yüksek fiyatlarda Android cephesinden bakıldığında Note 9 yerine tercih edilir mi? Benim cevabım şimdilik hayır. Hep diyorum bir telefonun bazı noktalarda iyi olması onun iyi olduğu anlamına gelmez. Aksesuar ekosistemi olsun, kamera paketinde video eksikliği olsun, Kirin işlemcisinin abartıya kaçan uygulamalarla yaşadığı uyumsuzluklar olsun (P20 Pro’da Asphalt 9 ile dahi uyumsuzluk yaşanmıştı ) bunların hepsi tercih etme sebebimi azaltıyor.

    Saygılar..




  • Diğer amiral gemi modellerle kıyaslandığında çığır açmadığı bir gerçek..

  • videolar inanılmaz kötü.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: mlhkhy

    Güzel olan cihaz kadar 3 ayrı teknoloji site 3 ayrı editör aynı karede
    Katiliyorum ama Hakki Alkan haric.cunku bu kadar sevmeyeni olan bir editor yoktur sanirim.ben de dahil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    Huawei ön yargılı yaklaşanları kazanmak için müthiş çalışıyor. Her yıl üstüne koyarak gerçekten yeni telefon çıkartıyor. Diğer amiral gemileri gibi ekran büyütüp aynı telefonu tekrarlamıyorlar. Mesela ekrana entegre parmak izi var, 3D yüz tanıma var, pil kapasitesi artmış, kamera özelliklerini geliiştirmişler işlemci yeni bence tebrik etmek gerekir. Eleştirmek gerekirse, fiyatı fazla, ilk incelemeler belirleyici olmamalı çünkü ufak tefek sıkıntıları üç, dört ay içinde güncelleme ile düzeltirler.
    Aynen katılıyorum.adamlar inovasyon yapiyoruz diyip de ayni seyi sunmuyor sana.fiyatlari da biraz daha asagi cekseler keske

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vjdrsjejv

    Fotoğraf çekiminde olandan daha parlak görüntüde fotoğraf çekiyor olması mı başarıdır? Elinizdeki kameranın gösterdiği ışık ile telefondan çıkan sonuç arasında benzerlik namına hiçbir şey yok detaylara hiç girmiyorum zaten.

    Video çekimininde benim elimdeki redmi note 5 bile daha iyi stabilizasyon yapıyor sürekli odak kaybeden fazlasıyla sallanan "parlak" görüntüye nasıl oluyor da harika dediniz anlayamıyorum.

    Ön kamera o kadar kötü ki yorum bile yapmıyorum, bokeh video rezalet,beğendiğim olmuş dediğim tek bir şey yok.

    Mesut abi seni,siteyi 2010'dan beri takip ediyorum ilk defa bu kadar kötü iş çıkardığını görüyorum rtx kartlarda da kötü olana kötü demediniz bu sefer iyice bozdunuz üzüldüm.
    Hdw deki.iphone xs karsilastirmasini bir izle bence. dusuk isik ve gece cekimlerinde hem on hem arka kamerada iphonu ezip gecmis



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technoB -- 17 Ekim 2018; 19:44:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: technoB

    Hdw deki.iphone xs karsilastirmasini bir izle bence. dusuk isik ve gece cekimlerinde hem on hem arka kamerada iphonu ezip gecmis

    Alıntıları Göster
    Oradaki videoyu izledim, hiç öyle ezmiş gibi gelmedi. Hatta iPhone XS bazı fotoğraflarda çok daha iyi çekmiş. Bir fotoğrafta sadece Mate 20 Pro daha parlak çekmiş hatta o demir kapılı, duvarlı fotoğraf. Sharpness kasmışlar hep, doğallıktan pek uzak. Objektif bakacaksak Pixel 3 ve XS bu zamana kadar gördüğüm en iyileri.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.