Şimdi Ara

Materia almayı düşünüyorum. Kullananlar var mı? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
35.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • baslıgı gorunce materıa ne dedım ya ama cok seker dedıgınız gıbı tam bır gangıster arabası. keske ıkıncı bı araba alma sansım olsa dırek alırım ne sevımlı tatlı bısey!!!!!! bıde buna canavar gıbı bı motor!!!! anaaaaaaaam sıyahına bıde alev cızdık mııııııııı ufffffffffffffffff yanar bu yanar caddeyıde yakar gecer... hadı sanal modofıyecıler bı el atın bu sevımlı seytana



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R@LPH -- 8 Şubat 2008; 21:21:25 >
  • Materia N-Cap testlerinden 4 yıldız almış..
    http://www.daihatsuaskina.com/forum/viewtopic.php?f=15&t=85

    Burada da sanırım RalphEmre nin özellikle hoşuna gidebilecek bir video var:
    http://www.daihatsuaskina.com/forum/viewtopic.php?f=15&t=63




  • eyvallah kardesım walla cok ıyı ya.hayran oldum!!!!!!!!!
  • Bu arabayı seviyorum; fakat dediğim gibi birkaç ufak tefek eksisi var bence;yukarıda belirtmiştim şahsi yorumlarımda..Halledilmeyecek şeyler değil pek de aslında..Nyese;rica ederim..Ne diyelim artık;dileriz herkes keyfini sürer!!
  • ama vıdeodakınden esınlernırsem alev arabanın kafasından baslayacak ta kı arka kapıya uzantıları gıdene kadar. ama dunyada daha baska bı japon var ki gonlumun sultanı hayallerımın arsız efendısı: SUBARU IMPREZA WRX STİ
  • Teşekkür ederim ilgi ve alakana. İlan ın sahibiyle görüşeceğim en kısa sürede. Umarım anlaşabiliriz. bakalım ne olacak.
  • Hatta hemen şimdi aradım ve konuştum. İstanbul da zaten Daihatsu satıcısı olan bir yerde satılıyor. Alan kişi alırken kararsız kalmış Materiamı yoksa Terios mu diye. Materia almış. Fakat bir iki ay sonra gelip ben bunu verip Terios alıcam deyince takas yapmışlar. Son 28.000 olur diyorlar. Gold otomatik. Tam benim istediğim gibi bi araç aslında.
    Kredi yi ayarına girieyim bari bugün diyorum. Kaçırmayayım.
    Kolay gelsin.
  • Piyasada alınabilecek en hoş Materia ydı bence o!!İşin doğrusu ben de şu sıra alabilecek olsam o Materia yı alırdım..Şehir dışından araba almak konusunda herhangi bir sorunuz olursa deneyimli biri olarak =) yardımcı olabilirim..Mutlu günler;bol dikkat çekmeler!!
  • İşte bir tane daha....

     Materia almayı düşünüyorum. Kullananlar var mı?
  • ya merak ettım nedır bu ıl dısından arac alırken bılmemız gerekenler
  • Yok abiciğm estağfurullah;esprisine dedim ben..Yoksa herkes noter işlemini;kendi ikamet ettiği yere gelince de plaka işlemlerini az çok takip edebilir..Kimseye bişey öğretecek değiliz..Mutlu günler! ;)
  • yok kardesım yaw yanlıs anladın cıdden ıyı fıkırlerın tecruben varsa yararlanmak ıstedım
  • Bankalar kredi vermiyor. Alamıyorum.
    Pes etmek yok..
  • Hocam hâlâ o Materia yı düşünüosan bi de o galeriyle konuş istersen!??Belki kredi konusunda yardım edebilirler sana..Yaa o değilde bi aşkın önüne bu kadar engel çıkarılmaz ki yaaa!!!
  • Oluşumbilgi sanırım araç satılmş!İlanı kaldırmışlar siteden!!Umarım sen almışsındır!??
  • Ne yazık ki ben almadım.
    Hiç olmadık sıkıntılar çıktı ve ikinci araba meselesini biraz erteledik.
    Aslında satanlarla da bayağı yol katetmiştik.
  • Tüh yaa hocam..Emsalsiz di hakikaten..Neyse;umarım sıkıntıları halledersiniz de gönlünde ki araca kavuşursun!!
  • Ben daha 3 hafta önce GOLD olanını satın aldım, bana göre bu fiyata göre normal bir araç..Dış görüntüsü hariika, yol tutuşu keza çok iyi, aşırı sürat tüm araçlarda olduğu gibi bunda da tasvip ediliir değil...Araç kesinlikle bir aile arabası, iç hacmi çok geniş..Binenler hayran kalıyor...Mini bir jeep'i andırıyor..arka koltukta oturanlar: kesnlikle limousine havası verdiğini söylüyor. Ne yalan söyleyeyim ben daha arka koltuğa oturmadığım için bilmiyorum:) Dışarıdan çok ilgi görüyor araç bence en büyük dezavantajı (Allah nazardan korusun). İç donanım değinildiği gibi biraz zayıf ama küçük masraflarla modifiye edilebilir. Park sensörünü ilk başta hafife almıştım ama çok işe yarıyor, normal diğer araçtaki sensörlere benzemiyor. ' eli para etmiyor diyemnlere sesleniyorum: ben 2007 yani 2.eliini aldım, daha 1 ay geçmedi aldığım fiyatın 1-1,5 milyar üzeri fiyat verenler var...Hem bir araç hoşunuza giidiyorsa kullanmak için alınır ve içinize siniyorsa zaten zararda etseniz umurunuzda olmaz...Ha satınca para etsin diyorsanız o zaman ya doğan ya da doğan görünümlü şahin (küçümsemiyorum yanlış anlaşılmasın) Haala prim gören araçlar ve aksamı ucuz...Materia'yı dış görünüş olarak beğenenlere: kesinlikle tavsiye edyorum ama GOLD modelini...Az da olsa dış görüntüsünü hiç beğenmeyenler var..onun için söyledim..Selamlar...




  • Sormak istediğiniz veya siz de Materia kullanıcısi iseniz ahpx2002@gmail.com' a mesaj atabilirsiniz, yada forumdan devam edebiliriz...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: oluşumbilgi

    Bir kaç gün önce evimizin yakınındaki büyükçe bir markete alışveriş yapmaya gittiğimde tesadüfen bir tane Materia vardı. Hemde o kahve rengi olan ve fuarlarda sergilenen parlak jantlı olanından. Yanındaki boş yere parkettim hemen. Maksadım yakından görebilmekti. Neyse bayağı bir ağzımın suyunu akıttıktan sonra markete girdim.
    Çıktığımda halen ordaydı ve camında bir not vardı. Vallahi açtım okudum. Not ta: "Ne güzel bişey bu böyle, ilk defa gördüm, eğer satarsan hemen beni ara ya da nerde satılıyor sa bana bildir" diye yazıyordu. Adam altına da kocaman tel no sunu yazmıştı.
    Notu koydum yerine. Ve ayrıldım. Hergün o marketin ordan geçerken bakıyorum ama bir daha gelmedi.

    Şehir içi, dışı sürüş izlenimleri olanlar varsa bekliyorum. Özellikle yüksek oluşu, yol tutuş için bir dezavantaj mı? Yandan geçen büyük araçlardan etkileniyor mu? Son hızı, motor sesi, frenajı, Panik frenlerde ki tavrı gibi şeyleri merak ediyorum. O na göre karar vereceğim.

    Olursa Gold ve otomatik olacak bu kesin.

     Materia almayı düşünüyorum. Kullananlar var mı?




    2.elde deger kaybı düsünülmezse pek sorun olmaz.

    siyah veya beyaz güzel

    ama o resimdeki jantla satılmıyor.




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.