Şimdi Ara

Megan 2 dijital klima ve dabıl teyp'e elektirik gitmiyor acil yardım !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
9.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar yardım edersenız sevınırım. 1.5 dınamıc 2004 model meqanım war arac daha onceden hıc bole problem yasatmadı qecen aksam km bolqesı karıstı yazılar qıttı qelmedı bır sure sonra araaba stop ettı sonra calıstı bu sabahta bırden bıre dıjıtal klıma ve teyp'e elektirik gitmiyo teyp calısıyodu bırden durdu sımdı hıc bı sekılde acılmıyolar ancak farları actıqım zaman dıjıtal klımanın duqmelerıne elektırık qelıyo ısıkları yanıyo ama hıc bır sekılde klımayı acamıyorum ne qıbı bır arızası wardır yardımlarını beklıyorum tesekkurrler



  • dıreksıyonun altında sıqorta bolmesı warmıs orda neyın neye aıt olduqunu yazıodu bende ordakı yedek sıqortalarla takılı olanları deqıstırdım problem dewam edıyo oda yetmezmıs qıbı sımdıde cakmaklık calısmıyo :S Onu nasıl yapıcam onerısı olan warmı ?
  • Aracı servise gösterseniz daha iyi olmazmı belki ciddi bir sorunu vardır. Bilgisayara bağlayıp görürler sorunu.Servise gitmem derseniz iyi bir elektrik ustasına göstermenizde fayda var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Alper5

    Aracı servise gösterseniz daha iyi olmazmı belki ciddi bir sorunu vardır. Bilgisayara bağlayıp görürler sorunu.Servise gitmem derseniz iyi bir elektrik ustasına göstermenizde fayda var.

    servise qoturme taraftarı deqılım aracı 3 kurusluk masrafı buyuk bıseymıs qıbı qosterıp mılletı kazıklıyorlar sanıyıye qoturucez artık yarın bılqısayara bakıp cıkartırlar ıns sorunu beyınden korkuyorum :( sigortaları normal atan fln yok cunkı
  • Sorun çözüldü arkadaslar direksiyonun altındakı sıqorta kutusunda sol ustekkı bı sıqorta atmıs onu deqıstırıcen duzeldı ben hep 15 Amperlık olanları deqıstırmıstım belkı baska bı arkadasında basına qelr bu yazılanlar onnda yardımcısı olur cewap werenlere tesekkur ederım !
  • quote:

    Orijinalden alıntı: disloyall

    Sorun çözüldü arkadaslar direksiyonun altındakı sıqorta kutusunda sol ustekkı bı sıqorta atmıs onu deqıstırıcen duzeldı ben hep 15 Amperlık olanları deqıstırmıstım belkı baska bı arkadasında basına qelr bu yazılanlar onnda yardımcısı olur cewap werenlere tesekkur ederım !

    Ayni sorun bendede var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tek bir sigorta değişimi ile bu işten sıyrılabildiysenız çok şanslısınız :)

    bir araçta anlattıklarınız olduğunda genellikle ve yüksek ihtimal sigorta kutularından biri arızalanmış olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.