Şimdi Ara

Meizu Pop TWS Bluetooth Kulaklık 400₺ (çek ile 375₺)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.534
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 200/25 cep telefonu hediye çeki kampanyası ile çok daha uyguna geliyor.
    Ben denemedim ama yorumlar diğer sitelerde başarılı.

    Meizu Pop TWS Bluetooth Kulaklıkhttps://www.hepsiburada.com/meizu-pop-tws-bluetooth-kulaklik-p-HBV00000DB2Z7?magaza=Hepsiburada



  • Güzel kullanışlı kulaklığa benziyor. YouTube incelemesi izledim
  • 200 25 bende bulamadim..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eternalsun

    200 25 bende bulamadim..
    Cep telefonu ve aksesuarlarında geçerli indirim oluyor.
    Sanırım tüm hesaplara gelmemiş o zaman...

    Bu haliyle bile 100 tl daha uygun diğer sitelerden.
  • çok şıkmış elim gidiyor ama hiç ihtiyacım yok, almamak için forumdan çıkıyorum hoşça kalın.
  • Çin sitelerinde 500 TL yazıyor ama çekle falan kombo olursa iyi olur.
  • ABSOLUT. kullanıcısına yanıt
    Ses kalitesiyle ilgili yabanci kaynaklarda inceleme yazisi bulamadim bu yuzden almaya cekindim acikcasi ancak yurt disi fiyatindan daha ucuz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eternalsun

    Ses kalitesiyle ilgili yabanci kaynaklarda inceleme yazisi bulamadim bu yuzden almaya cekindim acikcasi ancak yurt disi fiyatindan daha ucuz.
    Hepsiburada yorumlarında iyi yorumlar var ama hani 400 lira verdik enayi hissetmeyelim 5 yıldız verelim diye düşünmedilerse güzel duruyor.
  • Bugün elime ulaştı.
    Tahminimden çok daha iyi.
    Telefon ile bağlantıyı kurudum
    Apple TV ile zorlanacağımı düşündüm 5 saniye sürmedi.
    Ses kalitesi ve içinden 3 çeşit kulakçık çıkması ile ben çok beğendim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: umityasar

    Bugün elime ulaştı.
    Tahminimden çok daha iyi.
    Telefon ile bağlantıyı kurudum
    Apple TV ile zorlanacağımı düşündüm 5 saniye sürmedi.
    Ses kalitesi ve içinden 3 çeşit kulakçık çıkması ile ben çok beğendim.
    Merhaba. Müzik kalitesi olarak 150-200 tl bandındaki kablolu kulaklıklara göre iyi midir sizce? Daha doğrusu kayıpsız Hi-Fi müzik deneyimi yaşatır mı? Müzik formatı olarak sadece FLAC dinlerim. Daha önce "Xiaomi Hybrid HD Pro" kullandım, bozuldu. Sürekli kablolulara para verceğime bluetooth kulaklık almayı düşündüm. FLAC müzikleri kayıpsız aktarıyor mu yoksa standart MP3 kalitesi mi veriyor?
  • Bu kulaklık hakkında detaylı yorum yapabilecek bir arkadaş var mı acaba? spigen r32 ile bu cihaz arasındayım ama arada 2 kat fiyat farkı da var.
  • kullanan arkadaşlar ses kalitesi nasıl kulaklığın? ep52 kullanıyorum basslar ne durumda ikisini de deneyen varsa karşılaştırma yapabilir mi?
  • Birkaç hafta önce Meizu pop tws bluetooth kulaklık aldım. Almadan önce youtube'da fiyat bazında muadili olabilecek farklı markaların ve Meiuzu'nun incelemelerini seyrettim. Notaları kulağıyla yiyen biri değilim. Ses kalitesi benim için gayet iyi. Kişisel beklentilere göre ses kalitesi hakkında yorumlar değişir. Kutusu ile birlikte full şarj durumunda en az 15 saat kullanım ömrü sunabilmesi, kutusunun kablosuz şarj desteklemesi, kutudan çıkarınca en az 3 saatlik kesintisiz bir kullanım sunması da de avantajlı yönleri. KEŞKE siyah rengi de olsaydı. Diğer bazı markaların modellerindeki aşağıda doğru uzanan kuyrukları olmayınca, kulakta duruşu beyaz beyaz iri bir işitme cihazı veya (kulaklığı çevreleyen mavi tonlardaki ince ışıklı şerit nedeniyle) küpe benzeri aksesuar gibi algılanabiliyor.

    Ancak aklıma takılan bir konu var: Malum lithium ion pile sahip çeşitli cihazları, şarj düzeyi %10'un altına indiğinde şarj etmek ve her seferinde de full şarj etMEmek (pilin uzun ömürlü olması yönünden) önerilir. Tamam: bu kulaklıklarda şarj belli bir düzeye düşünce "battery low" benzeri sesli bir uyarı alıyorsunuz AMA her seferinde şarj bu uyarı seviyesine düşene kadar da kullanmanız gerekmiyor. Kulaklıkları kulağınızdan çıkarınca da (ortada kalırlarsa kaybolmaları olası) haliyle kutusuna koymanız gerekiyor. Kutusuna yerleştirince de hemen şarj olmaya başlıyorlar. Bu durum sık sık tekrarlanırsa da kulaklıkları şarj düzeyleri atıyorum % 70 / 60 / 50 / 40 düzeyinde iken sık sık ve full şarj etmiş oluyorsunuz. Bu da kulaklıkların pil ömrüne olumsuz yansır muhtemelen

    UNUTMADAN: Son birkaç haftadır olduğu gibi fiyatı şu günlerde 299,98 TL:https://www.hepsiburada.com/meizu-pop-tws-bluetooth-kulaklik-p-HBV00000DB2Z7



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRAVEHEART11 -- 9 Kasım 2019; 14:44:26 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.