Şimdi Ara

Mekanik Saat vs. Pilli Saat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Forumun bu bölümünde pilli saatleri saat yerine koymayanları anlamıyorum. Adamlar milyon dolarlık yatırım yapıyor, reklam bütçeleri ayırıyor, sponsorluk anlaşmaları yapıyor, pr firmalarına paralar ödüyor ve ama yaptıkları saatler pilli (Örn.Casio, Seiko, Citizen, Quantum, tissot, swiss military, victorinox swiss army vs.)..

    Sonra buradan bir eleman çıkıp da maksimum 1000 lira bir kurmalı saate para verdi diye pilli saatleri yerin dibine sokmaya bayılıyor. Yok efendim kurmalının ruhu varmış da bilmem ne.. Sanki 300 bin euro’luk patek philippe falan girdi kolunuza.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaCKiE_BrOwN -- 16 Ekim 2018; 15:59:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Siz pilli saat alın ve kullanın, kimse sizi Casio, Seiko, Pulsar pilli/kuvars/dijital saat kullanıyorsunuz diye küçümsemez veya bu markaları yerin dibine sokmaz. Varsa da yanlış. Otomatik ve mekanik saat meraklısı olarak aynı zamanda Casio ve Timex pilli saat de kullaniyorum (iş ve ihtiyaç durumunda) Burada tavsiyeler verilir isteyen dinler, istemeyen dinlemez...Parasını çöpe atmak isteyen de atar. Acikcasi ben saat alacaklara otomatik/mekanik saat tavsiye ediyorum bütçesine göre... Pilli saatleri de belli marka ve modeller hariç, özellikle moda markaların saatlerini saat gibi görmüyorum... Tabii ki zevkler ve görüşler herkesin farklıdır...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pilli saat ucuzdur demek yanlış

    Omega Speedmaster Skywalker X-33 Mens Watch, 5000 dolar civarı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.