Şimdi Ara

Metin2 UK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
5.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • justmark kullanıcısına yanıt
    Hile hurda var mı ?
    Gold satışı yapılıyor mu item fiyatları eskisi gibi ucuz mu?
  • Leetnock kullanıcısına yanıt
    hile yok kardeşim hile kullanana direk bani çakarlar affetmezler. Gold satişi yapilmiyor. Fiyatlar tüm sw lerde ucuzladi. 90 level mapdan dolayi.
  • justmark kullanıcısına yanıt
    e hani hiç yoksun oyunda :D
  • Şuan Jetmodem imle bağlanamıyorum istediğim gibi kardeşim o yüzden öyle bir sıkıntım var bağlantı kopup duruyor. 3G ve 3.5 G arasi gidip gelince net o anda kopuyor... Sinir bozucu bir durum Acces point siparişi verdim bende memlekette internet sikintisi oluyor maalesef . İnşallah gelicem umudum Access point komşunun neti :) bakalim
  • hacı bu pvp gibi bişeymi
  • pvp :) anlamı player vs player , pvm player vs mobs . Private server demek istedin galiba.Hayır Oyunun orjinali diyebilirim :) TR de bi sürü server var halen daha anlam veremiyorum ..
  • Merhaba. Metin2 UK güzel duruyor.Tavsiyede etmişsin.Bende bir heveslendim Daha yeni oynanmaz diye TR deki hesabımı arkadaşa vermiştim.Yalnız bazı sorularım olucak.
    1-) Bunda tecrübe TRdeki gibi mi kasılıyor ?
    2-) NPC ler TRdeki gibi mi fiyatlar falan?
    3-) Ep alırken para birimi ingiliz sterlini herhalde ? Kat bileti falan ne kadara denk geliyor ep fiyatları nasıl ?
    4-) 0 dan başlayıp iyi yerlere gelme şansımız var mı?
    5-) Online sayısı nasıl ?
    6-) Şimdi istesek başlayabiliyor muyuz ? TRde bazı serverlara başlanmıyordu da ?

    Madde madde cevaplarsan iyi olur. Teşekkür ederim.
  • 1-) Evet kasılma konusu öyle ikiside gameforgenin oyunu fakat TR serveri ilgilenilmiyor o kadar oyun zaten beta sürümü gibi diyebiliriz. Oyunun tamamını vermediler bilerekden şuanda . Exp kasılması RO TR UK US serverinde hepsinde aynıdır :) ileride çünkü ülkeler arasi savaşlarda düşünülüyor o yüzden ülkeler arasi oyun içi m dengesinide sağlamak istiyorlar.
    2-)evet npc ler hepsinde aynıdır :) burasi private server değil.
    3-)Ep alırken para birimi Euro ya göredir , 100 eurodur 254 tl filan 3000 Dragon Coins ( ejder parasi) kat bileti oyun içi m olarak 4-7 m
    4-)0 dan başlayıp iyi yerlere gelinir oyunu bilen adam parayı her türlü kasar he yardımcı olmamı istersen elbette olurum surada surada para kas derim levelin arttikça parada kasarsin. Kule yapacaksın arti basacaksın en çok para kulede var bu oyunda. Ama o aşamaya gelmek için ilk başta emek vermen gerek. ilk başta 40 level olup farm yap derim. Lanet kitabi vb. skillerdi biyalogdu kasmak gerek .
    5-) Online sayısına kesin birşey diyemem sayaç yok bende :)))) Anlaşılıp bi zaman sonra beraber kule atariz guildce yeni klan kurdum JustOttoman diye . İsterimki birlik olunup güzel birşeyler yapılsın . He bu arada hile ile oynayacaksan hiç gelme :) emeklerin boşa gider o gün ban yersin.
    6-) TR ile bir tutma :))) başlarsin tabikidewww.metin-2.com Corum serveri mavi ülke
    TR serverinde 50 tane server filan var :D komedi doğrusu. Ben ingiltere serverinde oynarklen 55 leveldim oyunun Türkçeye çevrimini yapanlar da girmişti oyuna takilmiştik inanmamiştim filan :) 55 level iken Türkçeye çevirmişlerdi işte TR başlicaktimda kafelerde 8 yaşinda çocukları görünce :)) birde hileyi açmiş hepsi .
    TR de oyun içi saygıyı çok zor tutturursun kulede kilit çalanlarmi dersin itemi babasına zorla aldirmiş :) onun havasını atan veletlermi dersin. TR serverinde çogu bilmiyor oyunu , foruma girdim bakıyorum Weaponry Sura statülerini skilleri ne yapılır bilmiyorlar ...
    Neyse başini çok ağrıttım :) bu oyunda başta sıkılırsın 50 level e kadar ama mesela 65-75 level arasinda :)heleki 75 level , ama şuda varki biyaloglari yapmak skilleride zamanla kasmak gerekir. Oyuna yeni başlayanlar oluyor private server gibi herşeyi hazir istiyorlar :) yahu kardeşim o zaman private server oyna öyle olsa kimse oynamazdi bizim serveri . Kolay olsa herkes oynar bırakırdı :) Sabretmesini bilene çok güzel server. Hemen birden bire benim gibi 2 saatte 10-20 m kasamazsiniz :)




  • justmark kullanıcısına yanıt
    Güzelmiş. Başlayabilirim . Peki ep - dragon coins almadan birşeyler yapılabilir mi? Trde ep sadece kat bileti için almıştım ama 5 efsunları ala sata diziyordum yavaş yavaş bu mümkün mü burada da ?
    Birde burada da hesablar çalınabiliyor mu? soyulabiliyor mu? İnsanoğlunun gözü kördür. TRde baya sıktı bu tür olaylar.

    Edit: Yeni soru



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MBalotelli45 -- 30 Temmuz 2013; 22:27:42 >
  • güzel başlanabilir tabi , Ep almadan başlarsin , ben m de satiyorum bazı arkadaşlara , hesapların çalinmasi hile kullanirsan zaten çalinir :)) yada private serverlerde oynama derim oradaki id pw leri TR serverinde de deniyorlar. mesele uk da oynuyorsanwww.metin-2.com sitesinden başka bir yere yazma bilgilerini . Birde gameforge adıyla spam yollayan mail var onada dikkat et kale alma girip basma. İd şifreni verme kimse soyamaz. Ben bi kz soyuldum onda da id şifre vermiştik iyilik olsundiye :) soyuldu char he ne oldu ben daha iyi itemler yaptim sonrasında :))) .
  • Burası ne durumda?
  • Bi aralar çoğu kişi oynuyordu forumdan. Bıraktılar herhalde.
  • hala oynayan varmı ben bugün indirdim daha ?
  • Vay be kaç sene oldu halen daha oynuyorum oyunu nadir girsemde server ölsede..
  • justmark kullanıcısına yanıt
    Hocam server doluluğu nasıl ? Vakit geçirmeye yarar mı ? Yoksa tr serveri veya pvp mi önerirsiniz ? Maksat zaman geçsin kalabalık olsun, kasılması kolay zor farketmez
  • Eski kalabalik kalmamiştir hocam anca yılbaşina doğru bir doluluk olur . KPSS çaliştiğimdan oyunu kenara aldim 3-4 aydır o yüzden girmiyorum. Öğretmen olursa ancak o zaman aktif oynarım :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.