Şimdi Ara

Metro Exodus için 10 Dakikalık Oynanış Videosu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    IGN, Metro Exodus için 10 dakika uzunluğunda yeni bir oynanış videosu paylaştı.
     
    Oyunun tanıtım yazısı:
     

    Yıl 2036.
     
    Nükleer savaşın dünyayı mahvetmesinin üstünden çeyrek yüzyıl geçti, hayatta kalan birkaç bin kişi Moskova'nın harabelerinin altında, Metro tünellerinde hayatta kalmaya çalışıyor.
     
    Zehirli elementlere dayandılar, mutant yaratıklarla ve doğa üstü korkularla savaştılar, iç savaşın yaralarını tattılar.
     
    Ama şimdi, Artyom olarak Metro'dan kaçmalı ve Doğuda yeni bir yaşam aramak için kıyamet sonrası vahşi Rus doğasında geçen inanılmaz bir macerada bir grup Spartalı Korucuya öncülük etmelisin.
     
    4A Games'in hazırladığı Metro Exodus, en sürükleyici oyun dünyalarından birinde ölümcül dövüşleri ve gizliliği, keşif ve hayatta kalma korkusuyla birleştiren destansı, hikaye tabanlı bir birinci şahıs nişancı oyunudur.
     
    Devasa, doğrusal olmayan seviyelere vahşi Rus doğasını keşfet. Bahar, yaz ve sonbahardan nükleer kışın derinliklerine kadar ilerleyen, tüm yılı içeren heyecan verici hikaye örgüsünü takip et.
     
    Dmitry Glukhovsky'nin romanlarından esinlenen Metro Exodus, şimdiye kadarki en büyük Metro macerasında Artyom'un hikayesini devam ettiriyor.
     
    Özellikler

    - Muhteşem bir maceraya atıl - Özel bir buharlı lokomotif olan Aurora'ya bin ve Doğu'da yeni bir yaşam arayan, hayatta kalan bir avuç insana katıl
    - Açık Uçlu Hayatta Kalmayı Deneyimle - Sürükleyici bir hikaye, klasik Metro oynanışını yeni devasa ve doğrusal olmayan seviyelerle birleştiriyor
    - Güzel ve düşmanca bir dünya - Muhteşem gün/gece döngüleri ve dinamik hava durumuyla canlandırılan kıyamet sonrası vahşi Rus doğasını keşfet
    - Ölümcül dövüşler ve gizlilik - El yapımı cephaneliğini özelleştirmek için malzemeler bul ve eşyalar yap, heyecan verici taktiksel dövüşlerde insan ve mutant düşmanlarla yüzleş
    - Seçimlerin yoldaşlarının kaderini belirliyor - Dostlarının hepsi bu macerada hayatta kalamayacak; seçimlerin, yeniden oynanabilirliği destekleyen heyecan verici bir hikayede büyük etkiye sahip
    - Muhteşem atmosfer ve çevre - Karanlıkta titreyen bir mum ışığı; gaz masken donarken düzensiz bir nefes; gece rüzgarında bir mutantın uluması - Metro seni içine çekecek ve eşsiz bir şekilde dehşete düşürecek... 
     
    Metro Exodus PlayStation 4, Xbox One ve PC için 15 Şubat 2019'da çıkacak.

    Oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.








  • Rage’e çok benzettim oyun baya baya open world olmuş.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • STALKER 2 ?

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • İzlemicem. Steam'e geldiği gibi kaptım çerez fiyatına goldu. Çıktığı gün tecrübe ederim artık beklentimin çok üstünde nasıl olsa bu oyun :)
  • Şu videoda metro ile ilgili ne var, bildiğin çöl ortamı açık dünya falan. Metro oyunlarını bu kadar sevdiren atmosferiydi, bu video da bu yok, en azından bu çöl bölümünde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalnız vurma sesindeki efekt tam komedi
  • Atmosfer kötü olmuş çölde. Fırtına çıkıp hafif kararınca bile hem isiklandirmalarin iyi oluşundan hem de karanlık atmosferini iyi yansittiklarindan çok daha iyi olmus. Animasyonlar biraz eski nesil gibi. Kaplamalar da aynı şekilde. Ama dediğim gibi ışıklandırma ve karanlık işin içine girince bunları fark etmedim. Ama en önemlisi hikaye nasıl olucak bakalım. Umarım iyi bir şey çıkar. Şu anda acaba dedirtti bana açıkçası.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyun firmalari oyunculari iyi analiz edemiyor metroyu metro yapan o gizemli moskova metrosu karanlik atmosferi bunu alirsaniz oyundan bildiginiz siradan shooter olur yinede oynamadan yorum yapmak yalnis olur.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • FPS türünün en kötü dönemini geçirdiğini düşündüğüm bu koskoca nesilde, beni ciddi anlamda heyecanlandıran tek FPS oyunu. O kadar boş geçtiki FPS için bu nesil. Türe birşeyler katabilme olasılığı olarak sadece bu oyunu görüyorum.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Tek kelime ile REZALET. Kaplamalar çağın gerisinde animasyonlar sorunlu hareketler sıkıntılı çok üzüldüm ben serinin hayranı olarak ayrıca atmosfer koca bir fiyasko
  • Ses efektleri güldürdü, Böyle bir grafiğe yakışmayan ses efektleri ve animasyonlar var.Biraz daha çalışılmalı bence..Bi yapaylık var oyunda.Şuan baktığımda ehh işte diyorum pek etkilenemedim.
  • ismine bakıp girmesem izlediğimin metro olduğunu anlamam o derece alakasız metro ile.
    stalker rage karışımı olmuş bu bölüm. umarım yer altında geçer çoğu bölüm yoksa böyle metro havası olmaz yani.
  • Ilk e3te gosterdikleri demoyla bunun ne ilgisi var simdi. Bide oyunun erteleme almis hali bu.
  • E3 deki video ile buna bakınca arada nesil farkı varmış gibi görünüyor, Metrodan başka her şeye benziyor..

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Görüntüler PC'den değil galiba? Oyunu da yine IGN'in candy crush'çı ekibine oynatmışlar.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Güzel güzel bana böyle gelin, hiç sevmiyorum basık sıkıcı karanlık atmosferli oyunları. Bloodborne hariç tabi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu oyun içi kesitleri reklam uğruna ne kadar kabiliyetsiz varsa hepsi oynuyor yıllardır. Herhangi bir marka değeri kalmıyor haliyle, beklentiler aşağı çekiliyor.
  • Oyunu ön siparişle uygun fiyata alan arkadaşlar pişman olmayacaktır fakat bu oyuna 309,00 TL çok fazla. Animasyonlar da kaplamalar da ahım şahım değil. 120 TL'nin altına düştüğünde alır oynarım artık.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.