Şimdi Ara

METRO EXODUS (PLAYSTATION ANA KONU)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
795
Cevap
15
Favori
43.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • METRO EXODUS (PLAYSTATION ANA KONU)


    Tür: Fps
    Yayımcı: Deep Silver
    Yapımcı: 4A Games
    Çıkış Tarihi: TBA 2018
    Platform: Ps4/Pro,Pc,Xbox One-X


    Deep Silver ve 4A Games, Microsoft, E3 2017 basın konferansı esnasında yeni Metro oyunu Metro: Exodus'u resmi olarak duyurdu.



    Oyun alanı hayatta kalma deneyimini yaşayın

    Klasik Metro oyun deneyimini yeni devasa, çizgisel olmayan seviyelerle harmanlayan sürükleyici bir hikâye.

    METRO EXODUS (PLAYSTATION ANA KONU)


    Güzel, düşmansı bir dünya

    Felaket sonrası Rus vahşi hayatını keşfedin, büyüleyici gün/gece döngüleri ve dinamik hava durumuyla hayata dönün.

    METRO EXODUS (PLAYSTATION ANA KONU)


    Ölümcül savaş ve casusluk

    Yiyecek bulun ve el yapımı silahlardan oluşan cephanenizi özelleştirmek için sahada ustalaşın, heyecan verici taktiksel savaşta insan ve mutant düşmanlarla savaşın.

    METRO EXODUS (PLAYSTATION ANA KONU)


    Arkadaşlarınızın kaderini seçimleriniz belirleyecek

    Bu yolculuktan arkadaşlarınızın tümü sağ çıkmayacak; devasa tekrar oynanabilirlik sunan bir bağlayıcı hikayede kararlarınızın doğurduğu sonuçlar olacak.

    METRO EXODUS (PLAYSTATION ANA KONU)


    Atmosfer ve yoğunlukta son nokta

    Karanlıkta titreyen bir mum; gaz maskeniz buzlanırken soluğunuz kesilecek, gece rüzgarında bir mutantın inlemesi - Metro sizi hiçbir oyunda olmadığı kadar içine alacak ve korkutacak...

    METRO EXODUS (PLAYSTATION ANA KONU)


    Yıl 2036.

    Nükleer savaş dünyayı harap ettikten çeyrek yüzyıl sonra, hayatta kalan birkaç bin kişi, Metro tünellerinde, Moskova'nın yıkıntıları arasından hayata sarılıyor. Zehirli elemanlara karşı mücadele ettiler, mutasyona uğramış yaratıklar ve paranormal dehşetlerle savaştılar ve iç savaşın hiddetine maruz kaldılar.

    METRO EXODUS (PLAYSTATION ANA KONU)


    Fakat şimdi Artyom olarak, Metro'dan kaçıp felaket sonrası Rusya'dan, Doğu'da yeni bir yaşam arayışına uzanan inanılmaz, kıtalar arası bir yolculukta Spartan Rangers çetesine liderlik etmelisin.

    Metro Exodus, 4A Games'den şimdiye kadar tasarlanmış en yoğun oyun dünyalarından birinde ölümcül savaş ve casusluğu, keşif ve hayatta kalma gerilimiyle birleştiren destansı, öykü odaklı birinci şahıs nişancı oyunudur.

    Geniş, doğrusal olmayan seviyelerde Rus vahşi hayatını keşfedin ve ilkbahar, yaz ve sonbahardan nükleer kışın derinliklerine kadar tüm bir yıla uzanan heyecan verici bir hikayeye katılın.

    METRO EXODUS (PLAYSTATION ANA KONU)


    Dmitry Glukhovsky'nin romanlarından ilham alan Metro Exodus, Artyom'un hikayesine şimdiye kadarki en büyük Metro macerasında devam ediyor.

    Metro: Exodus 2018'de PS4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak.






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 17 Haziran 2017; 14:49:59 >







  • Openworld isteyenler belasını istiyor sanırım, open world olup sıradan birbirini tekrar eden yan görevler mi olsun ? Haritadan aptal aptal görevlere mi gidelim far cry gibi ?, Bu oyuna hiç yakışmaz çizgisel bir hikayesi olması her zaman daha iyidir, o zaman last of usı da open world yapalım anasını satayım.
    Atmadığın hava kalmadı ne amacın acaba? Oyun daha çıkmadan yok xbox’da şu kadara aldım, yok gold sürümü şöyle ucuz vs. dostum ne istiyorsun bizden? Evet haklısın daha fazla para verip daha kötü performanssa oyun oynuyoruz. Ama iki konsolda da kötü ne de olsa fps oyununda 30 frame iyi değil hem de onu bile yakalayamıyor iki konsolda. Xbox daha stabil ama öyle bir anlatıyorsun ki 8k 100 fps sandım bir an.
    Standart PS te oyunu bitirdim. Öncelikle grafikler arayanı için taş gibi olmuş bir yerde benim de işime geldi atmosferi mükemmel bir şekilde yakalamami sağladı. FPS düştüğü yerler oldu, akıp gittiği yerler oldu malum standart ps olunca çok derdim değil ama oynanmayacak kadar olumsuz değildi. Hikayeyi genel olarak beğendim tahmin edilebilir klişe muhabbetler çok olsa da bu dünyanın çekiciliği görmezden gelmeme yardımcı oldu. Silahların vuruş hisleri baya bir şaşırttı beni önce ki metro oyunlarında yok gibi bir şeydi ama bu oyunda gerçekten başarılı.

    Oyunla alakalı büyük 2 problem yaşadım ve keşke biraz daha çalışsalarmış dedim. İlki ve en kötüsü yapay zeka ve animasyonlar, iki faktörü de tek kategoride sayıyorum çünkü birbirini tetikleyen şeyler olmuş bu oyunda. Karakter hantallığını bir yere kadar anlarım ama yürürken devamlı engellere takılıyormuş hissi bayıcı. Yapay zeka bu kadar kötü olmamalıydı, böylesine bir atmosferde korku, endişe ve panik hissini en çok baltalayan aptal düşman çeşitleri ve günümüz oyun dünyasıyla bağdaşmayan animasyonları, tüm hissiyatın içine ediyorlar, misal hangar gibi bir yeri araştırdım dışardan etrafımı sardılar ve tehdit etmeye başladılar eyvah fln derken girdim çatışmaya 2 kişiyi öldürdükten sonra ki inanılmaz saçma siper alıyorlar baktım ki eller havada teslim olmuşlar. Tamam mekanik guzel ama uygulayan yapay geri zekalı olunca dedim ki en kral bossu gelse bu dünya benim öyle zorlayacak bir rakip çıkmayacak ki öyle de oldu. Bu da o bayıldığım atmosferin sadece grafik şölenine dönüşmesine sebep oldu.

    2. Problem ses tasarım, karakterin telsizlerden bizlere orda mısın diye yalvaranlara burdayim diyemeyecek kadar sessiz olması (loading ekranında günlük okuyor kendisi), bir radyo veya teyp bulduğumuzda o sırada başka biri de konuşuyorsa herşeyin üst üste binmesi ve en nefretlik olan yürürken çıkan aptal mekanik bir ses bazen hızlanıyor bazen adımlarınız kadar çıkıyor bayağı bir çıldırttı beni.

    Karakterler için ekstra ve özel söyleyecek bir şeyim yok a veya b oyununda gördüğünüz asker ve sivil modeller ekstra çekici olayları yok.


    instutue kısmında mutant gorillerin yapay zeka ve ses tasarımları en az o bölüm kadar beni etkileyip gerdi ve keşke oyunun tamamı böyle olsaydı dedim


    Oyunun atmosfer ve edebi tarzı oynamak için yeterli sebep, benim gözüme çarpan sorunları ise bunlar elbet farklı şeyler yaşayan arkadaşlar olmuşlardır. Seriye güzel bir halka olmuş umarım hatalar giderilir yükleme ekranı sadece oyuna girerken var ve evet uzun ama şikayet edilecek husus değil. Son olarak her oyunda olduğu gibi almayı düşünen oynamayan varsa indirimi bekleyin PC tarafında olanların neticesinde sağlam indirim yer bu oyun.
    Metro Serisinin Yazarı Dmitry Glukhovsky, Ankara Kitap Fuarı’nda

    Dmitry Glukhovsky ile görüşmek ve kitaplarınızı imzalatmak istiyorsanız 17 Şubat Cumartesi günü saat 14:00‘de ATO Congressium‘da olmalısınız. Panama Yayıncılık Standında sizleri Dmitry Glukhovsky karşılıyor olacak.

  • Evil Within 2'yi verirsen konu açmam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emretor23

    Evil Within 2'yi verirsen konu açmam

    Çok istiyorsan vereyim kardeşim ayıp ettin.
  • Haci sen pusuda mi bekliyorsun n'apiyorsun ana konu acmak icin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MinusHuman -- 12 Haziran 2017; 1:15:59 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The Outlaw Torn

    Haci sen pusuda mi bekliyorsun n'apiyorsun ana konu acmak icin


    Biraz öyle oluyor hacı
  • önlerden

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyun da çıkmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Of of of atmosfer harika yine döktürmüş adamlar
  • Umarım ilk 2 oyun gibi oynanış süresi kısa olmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu ne hız maşallah
  • Bayağı güzel gözüküyor.
  • KAKÁ K kullanıcısına yanıt
    Valla hacı en çok beklediğim oyun,bakarız durumlara

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk 2 oyunu alıp oynamanın zamanı geldi
  • 2. oyunun 2 sonu vardı. Acaba hangi sondan hikaye devam ediyor ? Birde atmosfer temizlenmiş herhalde maskesiz dolaşıyorlardı.

    E3 de oynayacağım ilk oyunu tanıttılar böylelikle.
  • ilk oyunu bitirmiştim, askerde romanını da bitirdim, askerden gelince hemen last light oynadım ama korkudan bıraktım oyunu, bunda da atmosfere bayıldım tek kelimeyle muhteşem.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TaKo

    İlk 2 oyunu alıp oynamanın zamanı geldi

    Geç bile kaldın

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk oyunları denemiştim ancak çok tatmin etmemişti. Sanırım erken bir önyargı ile yaklaşmışım. Bu muazzam gözüküyor. İlk 2 oyuna başlamak gerek anlaşıldı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Spawn2

    İlk oyunları denemiştim ancak çok tatmin etmemişti. Sanırım erken bir önyargı ile yaklaşmışım. Bu muazzam gözüküyor. İlk 2 oyuna başlamak gerek anlaşıldı

    Tekrar deneyeceksen mutlaka Redux versiyonlarını oyna hocam.Herhalde ''Remastered'' olayının hakkını veren nadir yapımlardandır.Normal oyundaki vuruş hissi,optimizasyon sıkıntıları gibi sorunları çözüp bir de çok daha iyi grafiklere sahip bir şekilde çıkmıştı piyasaya
  • quote:

    Orijinalden alıntı: psycho90


    quote:

    Orijinalden alıntı: Spawn2

    İlk oyunları denemiştim ancak çok tatmin etmemişti. Sanırım erken bir önyargı ile yaklaşmışım. Bu muazzam gözüküyor. İlk 2 oyuna başlamak gerek anlaşıldı

    Tekrar deneyeceksen mutlaka Redux versiyonlarını oyna hocam.Herhalde ''Remastered'' olayının hakkını veren nadir yapımlardandır.Normal oyundaki vuruş hissi,optimizasyon sıkıntıları gibi sorunları çözüp bir de çok daha iyi grafiklere sahip bir şekilde çıkmıştı piyasaya

    Hatırladığım kadarıyla xbox 360da denemiştim. Mekan tasarımı çok iyiydi. O sığınaklar falan. Sığınaklarda yaşamaya çalışmalar, yapımın atmosfere verdiği önem ve olayı hissettirme yönü çok kuvvetli sanırım. Ancak oynanabirlilik, karakter animasyon ve hareketleri sıkıntılıydı sanırım. Yaratık hareketleri ve animasyonlar hoşuma gitmemişti sanırım diye hatırlıyorum. O yüzden ısınamamıştım ve bırakmıştım. E makinada çipliydi indirip çekiyodum cdye 5 lira dvd verbatim parası beğenmeyince koymuyodu Ama bir daha şans verilebilir tabiki. Bu son gameplay oldukça güzel. Umarım sıkıntı bendedir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Spawn2


    quote:

    Orijinalden alıntı: psycho90


    quote:

    Orijinalden alıntı: Spawn2

    İlk oyunları denemiştim ancak çok tatmin etmemişti. Sanırım erken bir önyargı ile yaklaşmışım. Bu muazzam gözüküyor. İlk 2 oyuna başlamak gerek anlaşıldı

    Tekrar deneyeceksen mutlaka Redux versiyonlarını oyna hocam.Herhalde ''Remastered'' olayının hakkını veren nadir yapımlardandır.Normal oyundaki vuruş hissi,optimizasyon sıkıntıları gibi sorunları çözüp bir de çok daha iyi grafiklere sahip bir şekilde çıkmıştı piyasaya

    Hatırladığım kadarıyla xbox 360da denemiştim. Mekan tasarımı çok iyiydi. O sığınaklar falan. Sığınaklarda yaşamaya çalışmalar, yapımın atmosfere verdiği önem ve olayı hissettirme yönü çok kuvvetli sanırım. Ancak oynanabirlilik, karakter animasyon ve hareketleri sıkıntılıydı sanırım. Yaratık hareketleri ve animasyonlar hoşuma gitmemişti sanırım diye hatırlıyorum. O yüzden ısınamamıştım ve bırakmıştım. E makinada çipliydi indirip çekiyodum cdye 5 lira dvd verbatim parası beğenmeyince koymuyodu Ama bir daha şans verilebilir tabiki. Bu son gameplay oldukça güzel. Umarım sıkıntı bendedir

    Hocam valla atmosfer konusunda zaten gelmiş geçmiş en iyi yapımlardan biridir bana kalırsa (hatta subjektif olacak olursam en iyisi belki de).İşte o oynanabilirlik sıkıntıları da Redux halinde tamamen düzeltildi zaten.Mutlaka denemeni öneririm yalnız karanlık bir atmosferde son ses oynarsan çok daha iyi olur




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.