Şimdi Ara

Michio Kaku Kitapları Nasıldır ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • http://www.odtuyayincilik.com.tr/urun/detay/michio-kaku-kitap-seti/297?gclid=CjwKCAiAyMHhBRBIEiwAkGN6fPNmLUGEajaqHTkquf0eHWI56mjX1WgjtjBxkGzFf9elpQ6j49cwpBoCddQQAvD_BwE

    Bu kitapları almayı düşünüyorum. Bir kaç videosunu izledim ve hoşuma gitti. Fiziğede ilgi duyuyorum. Güzel midir daha önce okuyan var mıdır ?



  • Olanaksızın Fiziği ve Geleceğin Fiziği'ni okudum. Diğer kitapları da var ama henüz vakit ayıramadım. Çok iyi bir bilim anlatıcısıdır. Bilimsel anlamda dünyayı yakalamak ve neler döndüğünü anlamak için gayet güzel kitaplar. Ama isimleri yanıltmasın bunlar popüler bilim kitabı. İçinde fizik dersleri yok yani.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bigelow

    Olanaksızın Fiziği ve Geleceğin Fiziği'ni okudum. Diğer kitapları da var ama henüz vakit ayıramadım. Çok iyi bir bilim anlatıcısıdır. Bilimsel anlamda dünyayı yakalamak ve neler döndüğünü anlamak için gayet güzel kitaplar. Ama isimleri yanıltmasın bunlar popüler bilim kitabı. İçinde fizik dersleri yok yani.
    Yorumunuz için teşekkürler hocam. Zaten amacım biraz ufkumu açmasıydı. Son zamanlarda izlediğim dizi ve filmler fiziğe olan ilgimi arttırdı. 6 kitabını sipariş ettim. 5 kitap yukardak verdiğim linkteki kitaplar bide paralel dünyalar isimli kitabı.
  • Ben de Kaku'nun kitaplarına başlamak istiyorum. Bu aralar Carl Sagan ve Stephen Hawking okudum. Biraz daha Carl Sagan okuduktan sonra yavaş yavaş başlarım.
  • Olanaksızın Fiziği tam bilim kurgu havasında seveceğinizi düşünüyorum. Onunla başlayabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.