Şimdi Ara

Microsoft, iMessage'ı Windows platformuna getirmek istiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Apple, macOS ve iOS platformlarını birleştirmeyi planlamasa da şirket kullanıcılara her iki cihazdan da mesaj gönderip-alabilecekleri ve web gezintilerine kaldıkları yerden devam edebilecekleri bazı özellikler sunuyor. Tek dezavantajı bunların iOS ve macOS cihazlar arasında sınırlı olması.

     

    Ayrıca Bkz.Apple, Goldman Sachs işbirliğiyle kredi kartı çıkarıyor
    Microsoft, bu özelliklerden bazılarını Windows'ta da görmek istiyor. The Verge isimli internet sitesine röportaj veren iki üst düzey Microsoft yetkilisi Joe Belfiore ve Shilpa Ranganathan, iMessage’ı Windows’a getirmek için Apple ile birlikte çalışmaya çok istekli olduklarını söylediler.

     

    Apple sıcak bakmayabilir


    Ancak Apple'ın kapalı ekosistemini üçüncü kişilere açma fikrine sıcak bakmadığını çok iyi biliyoruz. Dolayısıyla bunun gerçekleşmesi pek mümkün görünmüyor. Fakat şüphesiz ki kullanıcıların son derece hoşuna gidebilecek bir özellikten bahsediyoruz. Sonuç olarak Mac'i olmayan veya iş yerinde ya da okulda Windows PC kullanan çok sayıda iPhone kullanıcısı var.







  • Microsoft virüs yazmayı yazdırmayı bırakırsa öyle

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geleceğini zannetmiyorum ama gelirse Apple kendi kurallarından taviz veriyor demektir.

  • Tüketiciler şu marka fanboyluğunu bırakırsa firmalarda tüketicilerin suyundan gitmeyecek ve herkes istediği yazılımı istediği platformda kullanabilecek..

  • bu çöpçatanlık işleri mobilden yürüyor windowsta pek tutmaz

  • Itunes Windows Markete nasıl geldiyse imassage da gelebilir. Kullanıcı deneyiminde devamlılık çok önemli Whatsapp bunu Whatsapp Web ve Windows uygulaması ile Windows platformunda sağlıyor. Imessage da bunu sağlarsa daha çok kullanıcıya ulaşabilir.

  • aman allah korusun iTunes geldi de ne oldu ?
  • Whatsapp falan varken pek de bir işe yaramıyor açıkçası pek de kullanışlı bir uygulama olduğu da söylenemez genelde saçma sapan hatalar veriyor iPhone üzerinde bazen de anlamsız para falan kesiyor operatör üzerinden. 5 yıldır iOS kullanırım şu iMessage'ın olumlu 1-2 hareketini anca görmüşümdür.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Valentino

    Whatsapp falan varken pek de bir işe yaramıyor açıkçası pek de kullanışlı bir uygulama olduğu da söylenemez genelde saçma sapan hatalar veriyor iPhone üzerinde bazen de anlamsız para falan kesiyor operatör üzerinden. 5 yıldır iOS kullanırım şu iMessage'ın olumlu 1-2 hareketini anca görmüşümdür.
    Katılmıyorum yüksek kalite resim sms paketi olmazsa bile mesajlaşma pratik bence yerde kaplamıyor tanımadık nolardan mesaj sa gelmiyor WhatsApp gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: paratuzağı

    bu çöpçatanlık işleri mobilden yürüyor windowsta pek tutmaz
    Çöpçatanlık ile imessage bağlantısı ne? :)
  • Gereksiz bir hamle. iMessage'ı hâli hazırda macOS'te kullanan pek fazla kişi yok. Bence lüzûmu yok. Apple'ın da bu konuya olumlu yaklaşmayacağını zannediyorum ben de. Anlık mesajlaşma uygulamalarının kaymağını WhatsApp yedi. iMessage'ın şu anki artısı kalpler, çıkartmalar, yazılar, Animoji falan. Ancak son tüketici için yine de WhatsApp'ın alternatifi yok. Belki alışkanlıktan, belki arayüzünden, belki başka şeylerden, bilemiyorum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.