Şimdi Ara

Microsoft Xbox One S Wireless Controller

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhabalar. bilgisayarda kullanmak amacıyla bu gamepad den almayı düşünüyorum. kullanan veya alternatif tavsiye eden var mıdır?
    Microsoft Xbox One S Wireless Controller



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neurotoxin1 -- 11 Nisan 2018; 18:53:41 >



  • Önermem bende var , sol analog bozuldu , yapılabilir ama memnun değilim ! Xbox 360 controller daha iyi :)

    Nacon wired compact controller var pc ile uyumlu !


    https://www.amazon.com/Joypad-nacon-Gaming-Controller-GC-400ES/dp/B01KHBSMA6 Veya bu full pc uyumlu.



    https://www.amazon.com/Revolution-Controller-Gamepad-Playstation-Fighting-Customisable/dp/B0746PN4PZ/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1523480235&sr=1-1&keywords=nacon+revolution+pro+controller+2 PS4 VE PC uyumlu !

    Not: Xbox one s gamepad bence kaliteli değil , dayanıklı değil !




  • 360 ın kolu teknolojik olarak çok geri. Çok fark var arada. Bunu tercih etmemin asıl sebebi de hangi kolu takarsan tak pc xbox kolu olarak görüyor ve oyun ayarlarında tuşlar ona göre diziliyor. Şimdiye kadar hiçbir Microsoft ürününden sorun yaşamadım. Garantisi bitti mi?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • neurotoxin1 kullanıcısına yanıt
    Xbox one s i Windows da Xbox 360 olarak görmez , Xbox one controller olarak görür , garantisi bitmedi , yaptırmaya üşeniyorum , farklı gamepad lerim var saglam olsada kullanmam xbox one s onu söylemeye çalışıyorum !
  • Bende var 8 aydır kullanıyorum kuzenim 4 defa yere çarptı bir sey olmadi teknoloji şans işidir benim ki sağlam mesela hala öneririm rahat bays dualshock 4te var ondan güzrl benim ellerimde büyük ele rahat oturuyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: neurotoxin1

    360 ın kolu teknolojik olarak çok geri. Çok fark var arada. Bunu tercih etmemin asıl sebebi de hangi kolu takarsan tak pc xbox kolu olarak görüyor ve oyun ayarlarında tuşlar ona göre diziliyor. Şimdiye kadar hiçbir Microsoft ürününden sorun yaşamadım. Garantisi bitti mi?
    Ne gibi geri teknolojik olarak?
  • üstüne baya zaman geçti ama aklımda kalanları yazayım. öncelikle şarj yuvası çok farklı. 360 ın kendi kablosundan başka bişey kullanamazsın. one s in standart micro usb. her kabloyu kullan. one s win10 ile tam uyumlu. hiçbir şeye gerek kalmadan kablolu ve kablosuz eşleşiyor. 360 için ara bir aparat gerekiyor. one s i kablolu kullanımda kol üzerindeki kulaklık çıkışını direk kullanabiliyorsun. malzeme kalitesi olarak da daha iyi. tabi ben tüm araştırmamı pc de kullanacağıma göre yapmıştım. x box için değil. başka şeyler de vardı ama hepsini hatırlamıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: neurotoxin1

    üstüne baya zaman geçti ama aklımda kalanları yazayım. öncelikle şarj yuvası çok farklı. 360 ın kendi kablosundan başka bişey kullanamazsın. one s in standart micro usb. her kabloyu kullan. one s win10 ile tam uyumlu. hiçbir şeye gerek kalmadan kablolu ve kablosuz eşleşiyor. 360 için ara bir aparat gerekiyor. one s i kablolu kullanımda kol üzerindeki kulaklık çıkışını direk kullanabiliyorsun. malzeme kalitesi olarak da daha iyi. tabi ben tüm araştırmamı pc de kullanacağıma göre yapmıştım. x box için değil. başka şeyler de vardı ama hepsini hatırlamıyorum.
    One S kolu alayım ben de isterim de hocam çok para.
  • Tavsiye ederim one s güzel kol ben ds4 ile biraz takılmıştım gtaV vs bu kola geçince baya keyif aldım. Bluetooth desteği gayet iyi kopma mesafe sorunu vs yaşatmıyor.



    Fiyatı bana uygun geliyor halen 200-220 civarındaysa, ayrıca fp olarak gamesirde beğeniliyor onada bakılabilir onlar daha ucuz ama kullanmadım malzemesi vs nasıldır bilmiyorum...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öneririm efsane bi alet. En iyi controller.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.vatanbilgisayar.com/microsoft-xbox-one-kablosuz-kumanda-gri-yesil.html#urun-ozellikleri

    arkadaşlar bende sağlam bir gamepad almak istiyorum.araştırdım biraz xbox one s önerilmiş.bende araştırırken bu modeli buldum ve tasarım olarak çok hoşuma gitti ve hiç xbox kullanmadım.sistemim win10 ve gamepad özelliği olarak bluetooth olduğu yazsada bilen birisinden yorum istiyorum.
    xbox one s ile bu gamepad pc için seçim yapacak olsak yenilik ve kalite olarak hangisi öne çıkmış olur ?
  • Bende Bluetooth kopma sorun var çözümü hiç biryerde bulamadım yardımcı olur musunuz? laptobun dahili bluetoothunu kullanıyorum
  • 2 tane var, yasadigim tek sorun uzun oyun seanslari yapiyorsan pilleri fazla dayanmaz, pil masrafin olur. bilgisayarla da gayet uyumludur. ama parayi basarim dersen razer wolverine ultimate al derim. daha kaliteli, daha fazla tus var fakat kablolu.
  • Benim de 4 yıl önce pc için kırmızı kutuda pc receiver ile birlikte aldığım Xbox 360 wireless controllerin sol analogu bozuldu ama receiver çalışıyor. Xbox One S controller alacaktım ama fiyatı 370-400 TL. Herhalde yine Xbox 360 wireless controller alacağım. Şu anda 180 TL civarında.
  • Kullanan arkadaşlar, bu ürünün pil sarfiyatı nasıl? Geçen ay aldım, yanında gelen duracell oem piller çok çabuk bitti gibi geldi bana.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gamepad'i teknosa vb.garanti belgesi olan bir yerden almanızı tavsiye ederim.

    gamepadle ilgili herhangi bir şikayetim yok.xbox 360 tabiki eski ve bu gamepad daha iyi ama onunda diğer konsollara göre zamanında en rahat ve iyisi oydu.one s ve one gamepad diye ikiye ayrılıyor.teknolojik bakımdan herhangi bir farkı yok arasında.sanırım bluetooth mesafesi bi tık daha iyi.tam emin değilim.

    kullanım ve tasarım farkı ise öyle ahım şahım bir eksikliği giderdikleri yada gerçekten farklı hissettiriyor gibi bir ekleme-çıkarma söz konusu değil.zaten iyi olan gamepad'i bir tık daha iyi hale getirmişler.
    https://www.youtube.com/watch?v=v7OO1fN00XE&feature=youtu.be&t=250 şu videoda görüldüğü gibi gamepad'i altı eli terletmeyen elden kaymasını önleyen hafif pürüzlü bir yüzey var.bu eli hemen terleyenler ve uzun saatler oynayıp eli nemlenenler için gayet güzel bir şey.şart mı? hayır değil fakat güzel bir eklenti.birde görüntü olarak xbox logosunun bulunduğu yerde eskisinde triggerların olduğu malzeme varken şimdi aynı cins malzeme ile kaplı o kadar.

    gamepad'i aldınız,kulla3-nmaya başladınız.xbox gamepadleri playstaion gamepadleri gibi şarj edilebilir değillerdir.kutunun içindeki gibi AA pille çalışmaktadır.kolun bana sorarsanız en büyük eksisi bu.

    bunu halletmek için 4 yolunuz var:

    kolun içindeki gibi kullan-at piller satın alıp 3-20 tl arasında değişen farklı markalar piller alıp masraf ediceksiniz ve uzun sürede gerçekte çok fazla pili çöpe atmış olacaksınız.ki her pilin performansı ve kalitesi aynı değil.

    kolun üst kısmında bulunan kablo girişi ile kolu cihazınıza bağlayıp o şekilde oynayabilirsiniz.pil vb. bir masrafınız olmaz.(kolu tek alırsanız kutunun içinden çıkmıyor fakat konsolla beraber alırsanız içinden kablo çıkıyor.ayrı alırsanız ayrıca bir kablo almanız gerekir.

    xbox'ın play&charge kit'i var.https://www.xbox.com/tr-TR/xbox-one/accessories/batteries-chargers/play-and-charge-kit bunu satın alıp şarj edip oynayabilirsiniz.fiyatı pahalı ve kapasitesi düşük diye biliyorum fakat emin değilim.)

    birde şarj edilebilir piller alıp şarjı bittiğinde diğerini takıp ikili ikili kullanabilirsiniz.hem oyun zevkiniz baltalanmaz beklemezsiniz,hem çok fazla atık pil oluşturmazsınız hemde gayet uygun bir şekilde bu şarj olayını giderebilirsiniz.pil tercihi size bağlı fakat ben gp recyko+ pro ve gp recyko+ pilleri önerebilirim.fiyatları internette gayet uygun teknoloji mağazalarında pahalı.gp recyko+pro ve diğeri arasındaki farkları pro 1500 kere şarj edilebilir ve 2000mah.recyko+ yeşil olanlar ise 2700 mah ve 300-400 arası bir şarj edilebilme imkanı var.

    pro:https://www.amazon.com.tr/GP-Batteries-Recyko-Ni-MH-%C5%9Earjl%C4%B1/dp/B00GORKE9U/ref=asc_df_B00GORKE9U/?tag=googleshoptr-21&linkCode=df0&hvadid=343228531197&hvpos=1o1&hvnetw=g&hvrand=2351940607268205776&hvpone=&hvptwo=&hvqmt=&hvdev=c&hvdvcmdl=&hvlocint=&hvlocphy=1012782&hvtargid=pla-529240906452&psc=1

    yeşil olanlar:https://www.amazon.com.tr/GP-Batteries-Recyko-Kalem-%C5%9Earjl%C4%B1/dp/B000RW6V3Q/ref=pd_cp_23_2/257-6635347-2244903?_encoding=UTF8&pd_rd_i=B000RW6V3Q&pd_rd_r=43edb80c-4a71-4b14-8049-9bf452892e2f&pd_rd_w=4EhIM&pd_rd_wg=lAO44&pf_rd_p=f8be635f-6dd4-4ff0-8321-076b6546b79f&pf_rd_r=423M2ZPC9X1HZ7XAMJ65&psc=1&refRID=423M2ZPC9X1HZ7XAMJ65

    2.el piyasası ucuz fakat bunlar sonuçta gamepad.düşürüp kullanlarda var hasarlı olanlarda olabilir.tamamen şans işi.

    umarım yardımcı olmuştur bu uzun ve sıkıcı yazı :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komradekebap -- 18 Ocak 2020; 13:41:57 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: nusibet

    Kullanan arkadaşlar, bu ürünün pil sarfiyatı nasıl? Geçen ay aldım, yanında gelen duracell oem piller çok çabuk bitti gibi geldi bana.
    Xbox 360 gamepadinden buna geçtim. Bana da piller çabuk bitiyor gibi geldi. Titreşim kapalı oyun oynadım. Çabuk bitiyor Xbox 360 a göre
    Bir de önceki kolda pil azaldığında yanıp sönüp uyarı veriyordu. Bunu kaldırmışlar aniden kol kapanıyor. Ortadaki ışık küçük nokta şeklinde yansaymış daha iyi olurdu. Gece karanlıkta gözümü alabiliyor ve gereksiz enerji harcıyor
  • https://www.hepsiburada.com/ttec-alumicable-xl-micro-usb-sarj-kablosu-2-m-siyah-2dk21s-p-HBV00000F23J4?magaza=Hepsiburada

    Ben pil çok gitmesine dayanamadım şöyle kablo aldım 2 metre her türlü yetiyo pc başında böyle kullanıyorum artık cidden pil dayanmıyor titreşim falan kapatınca zaten oynayasım gelmiyor daha o pille

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.