Şimdi Ara

Microsoft yeni bir akıllı hoparlör tasarımı için kolları sıvadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Akıllı hoparlör pazarına ilk adımı atmak adına Harman Kardon ile Invoke adında bir hoparlör geliştiren Microsoft, bugüne kadar ilgi uyandırabilmiş değil. Bunun üzerine firma kendi referans hoparlörünü geliştirme kararı aldı.


     


    Referans tasarım geliştiriyor


     


    Sektörden gelen bilgilere göre Tayvanlı tedarikçi Quanta ile iş birliği yapan Microsoft, diğer üreticilere referans olacak bir hoparlör tasarımı geliştirmeye başladı. Cortana dijital asistanı temelinde yükselecek hoparlör giriş seviyesi bir telefon donanımına sahip olacak.


     


    Ayrıca Bkz.Kirin 980 yonga setinde Huawei’nin kendi grafik birimi olabilir

    Son dönemde Nesnelerin İnterneti sektöründe ilgi gören Cortex-A7 tabanlı Snapdragon 212 platformunu kullanacak olan hoparlör, rakip ürünler gibi sayısız fonksiyonu yerine getirecek.


     


    Referans tasarım olduğu için doğrudan Microsoft imzası taşımayacak. Hololens örneğinde gördüğümüz gibi Cortana tabanlı bir akıllı hoparlör geliştirmek isteyen üreticiler bu tasarımı temel alacak.


     


    Amazon Echo veya Google Home gibi doğrudan rekabet edecek bir ürün geliştirmek yerine referans tasarım üzerinden gitmeyi tercih eden Microsoft, özellikle Xiaomi gibi Çinli üreticilerin popülaritesinden yararlanmayı planlıyor. Hatırlanacağı üzere iki firma yapay zeka tabanlı hoparlörler için iş birliği kararı almıştı.


     



  • şu firma nasıl ayakta kalabiliyor şaşıyorum gerçekten

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaş en iyi ürünüm dediğin Windows'un bile hali ortada, ne saçma bi firmasın sen

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.