Şimdi Ara

Mid/Carry Turnuva oyuncusuyum takım arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şuan hali hazırda bir takımım var. Turnuvalara elimizden geldiğince girip çabalıyoruz. Şimdiye kadar 3 farklı takımda oynadım hepsinde kaptan oldum. hepsinde sorunumuz biraz push yapma özrümüzün olmasıydı. şuanki takımımda takım oyuncularımız tanıdıklardan oluştuğu için kimseyi kıramamak açısından pek değişiklik yapamıyoruz. örneğin çok net bir 4 numara eksiğimiz var. şuan 2.8k lık 4 numarayla oynuyoruz. çok fazla eksiği var. ama takım kurucumuzun kardeşi. bir şey diyemiyoruz. özetle. bir takım arıyorum. whatsapp grubu kurarız discord grubu kurarız turnuvalara gireriz oyun atarız sürekli. 5.6k lık hesabımı satalı baya oldu. main hesabım partili 5.8k solo 5.6k ydı. şuan yeni hesap açtım ancak dotanın 3.5k rank limiti update i geldiğinden rank kasmam zaman alıyor haliyle. şuan 4.4k ya yükseldim 2 haftada. 200 maçta 260 övgüm var boş adam değilim. 10 yıldır dota oynuyorum ankarada yaşıyorum. takım oyuncusu olmak isteyenler yazabilir. birike birike bi takım oluruz. 4k aşağısıyla görüşmüyorum.
    506 346 90 95 numaram. turnuvalarda fıs çıksak da arkadaşlığımız kalır :) ama benim hedefim büyük bir çok türkiye turnuvası kazanabileceğimizi düşünüyorum. 7k ları çok ezdiğim oldu main hesabımda.



  • Daha ilk cümlelerde "Aklı çalışan, mekanikleri bilen, biraz eski ve biraz yaşlı her oyuncunun yaşadığı sıkıntıları yaşamış. Olağan." demiştim. İlerledikçe sıkıntılarımızın türü, hatta numarası bil (Güzel 4 numara oynayın yoksa 14 yıllık carry hayatımı sonlandırıp ben oynayacam) aynıymış.

    Tier 6-7 battlecup giriyoruz bu sıralar. Gel bir deneyelim birbirimizi. Düzgün mid lâzımdı zaten, ben carry oynuyorum.
  • Nicholai Hel kullanıcısına yanıt
    olur deneyebiliriz. Beni telefon numaramdan eklerseniz iletişime geçeriz . Bir süreliğine antalyaya gidiyorum. Döndüğümde girebilirim. Şuan takımımda carry oynatılıyorum. İlk başlarda mid oynuyodum carry çok az farm yapıyodu. Carry e ben geçeyim dedim. Ama brist dazzle sven axe gibi fantezi midlerle bile oynarım baya alışkınım mid lane e hayatım orda geçti heheh.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nicholai Hel kullanıcısına yanıt
    Hatta önceki hesapta 7klarla oynadığım bi maçta slark mid mi olur demişlerdi rapor falan dediler :D sonuç buydu

    Mid/Carry Turnuva oyuncusuyum takım arıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özelden profil atın ekleyeyim. İkidir Tier 6'da daha çeyrekte, yani ilk maçta veriyoruz oyunu dandik pickler ve kibirli kaptan nedeniyle.

    Her zaman derim, daha iyi carry varsa o carry'e geçebilir, benim için sorun yok diye. Bir arkadaş carry'e geçicem dedi, 15 dakikada gg verdiğimiz oyunu 1-5 bitirdi. Hard lane olarak 3-4 oynadım ben de, çoğunlukla trilane olmasına rağmen 3 kill'in üçü de rakibin safe carry'si idi.

    Benim oynadığım hiçbir lane safe değildir arkadaş
  • PM den Arkadaş ID'mi gönderdim. Dotada sol alttaki arkadaşlar kısmından ekleyebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.