Şimdi Ara

Millenicom'dan memnun musunuz? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
1
Favori
8.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Açıkçası bende 2 hattım ile geçiş yapmayı düşünüyordum ancak şuan bilemiyorum kararsız kaldım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankaradayısı -- 18 Aralık 2018; 0:30:21 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: taktaktakirdama

    Dostum millenicom kullanmış biri olarak hiç bulaşma derim. Ben kullandım beni mağdur ettiler sözde millenicomdan yetkili bir insan forumda konusuyor ancak mağduriyetimi çözemediled anlayacağınız bir sorun olunca kimse bir şey yapmayacak suçu sadece Türk Telekom'a atacaklar. Benden tavsiye tabiki karar size kalmış.
    dostum bi çok millenicom başlığı altında açılan konularda aynı yorumu sürekli yazman sencede biraz garip değil mi ? hayır haklısın lanet olsun demiş olabilirsin çok iyi anlıyorum seni ama bütün konulara aynı şeyi yazıyorsun
  • alt yapınız iyiyse her firma iyi. 2 gün önce 8 mibt adsl aldım. 2 mbps 3 .6 mbps ve 6 mps görüyordu maksimum hızım. dün telefon açtım dedim 16 mpsye yükseltin bari 10 mbps göreyim. ücretsiz geçirelim sizi dediler. 1 kerelik 9 tl işlem ücreti alacağız dediler telefondan görüştüm ve şuan 10 mbps hız görüyorum o da adsl alt yapı eski diye. yani ilgililer bence teknik ekip farklı müşteri hizmetleri farklı kişiler . teknik ekip işini yapıyor ben 1 gündür memnunum ilerde yazarım. denemek için geçtim şimdilik iyi.
  • Xboxa internet baglanamamasi sorunu disinda memnunun. 100 mbit kullamiyorum steamde 11.8 mb/sn ile download yapabiliyor bazen. Pingler eh iste. Overwatchta ping 70-85 araliginda seyrediyor. Baska oyunlari pek deneyemedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ankaradayısı

    Açıkçası bende 2 hattım ile geçiş yapmayı düşünüyordum ancak şuan bilemiyorum kararsız kaldım.
    @ankaradayısı kararsız kalma, seni özel takip edelim, sorunsuz bir şekilde geçmeni sağlayalım ne dersin?
  • bugün aradim millenicomu hata vermis basvurunuz dedi islemleri yeniden baslatiyorum dedi ne hatasi var goremiyorum diyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -kanunadamı-

    Ben ilk zamanlarda baya memnundum, ancak son 1 aylık dönemde özellikle akşamları aşırı derece ping sorunu ve youtube üzerinden video izleme sorunu yaşıyorum.100mbit ile 1080p youtube videosu izleyemez hale geldik.
    Sorunum Alper Karaer vasıtasıyla çözüme kavuşmuştur. İlgisi için kendisine teşekkür ederim.
  • mertkai kullanıcısına yanıt
    Dostum yazıyorum ancak bunu o firmaya olan düşmanlığımdan falan yapmıyorum sadece insanların görmesi için yazıyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mertkai kullanıcısına yanıt
    Arkadaş sağolsun o konuda hiç sıkılmıyorda. Ben de kendisine çok kez anlatmak istedim ama pek anlamak istemiyor. Ne zaman duracak onu da tahmin edemiyoruz. Her iss'de benzer problemler yaşanabilir ama bu nadir olur. Kendi durumunu sanki herkesde aynı şey olacakmış gibi yansıtıyor ben o durumu çok hoş karşılamıyorum sadece, yoksa tabii ki yaşanan durum güzel bir şey değil onun adına
  • Benim Vodafone'a olan taahhütüm 2.ayda bitiyor. Acaba 1.Ocak gelmeden geçiş yapsam mı çok kararsız kaldım. 2 fatura dönemim kalacağı için 55 den 110 TL tutar cayma bedeli. Taahhütü de pek sevmiyorum ama napsam bilemedim. Milenicom'a 27 ay taahhüt versem mi diyorum?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ankaacan

    Maalesef son 1 haftadır aynı sorun bendede var sanırım youtuba özel kısıtlama yapıyorlar ultrasrf ile denediğimde 4k videolar sorunsuz izleniyor.
    Alper bey sayesinde youtube ilgili sorunumuz düzeldi kendisine ilgi alakasından dolayı teşekkür ederim.
  • 5 ay bitti 6 ay olacak millenicoma geçiş yapalı. Şuana kadar gayet memnunum. 100 mbps aknsiz 69,90 lira.Bugüne kadar en ufak kopma, takılma ve belirsiz süreli kesinti olmadı. Bulunduğum bölge itibari ile akşamları hızda düşme yok ayrıca CGNAT dediğimiz olayda da değilim. Sabit bir IP'im var ama sanılanın aksine oyunlarda pinge hiçbir etkisi yok. Sakarya'da netspeed kullanan arkadaşım CSGO ve PUBG gibi oyunlarda benden daha iyi ping değerleri alıyor. Ortalama 15 ms fark var ve kendisi CGNAT'da. SOL'ün çıkışlarını kullanmasına rağmen nasıl böyle birşey oluyor anlamadım. O, Sakarya' da ben Uşak'ta.

    Neyse bunun dışında iosdaki kendi programları üzerinden fatura ödemeye çalıştığımda kredi kartıma geçersiz numara uyarısı veriyor ama pcden ödemek istediğimde hiçbir sıkıntı yok. Watsapp üzerinden belirttim sıkıntı ios'da olabilir deyip geçiştirdiler. Hata kaza unutup son güne bıraksak ios'a kalınca ayvayı yiyeceğiz gibi. Gerçi yılbaşında yapılacak zamları bekliyorum. Devam edebileceğim oranda bir zam yapılırsa zaten otomatik ödeme talimatı vereceğim. Değilse zaten netspeed'e geçiş yapacağım. Onların zammıda makul olmazsa artık hızda downgrade yapıp en uygunu hangisi ise ondan devam edeceğiz.




  • Porno Graffiti kullanıcısına yanıt
    Geri bildirim için teşekkürler. Mobil uygulamadaki ödeme sorununu arkadaşlarımdan incelemesini istedim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Te.k kullanıcısına yanıt
    Taahhütlü tekliflerde 200 TL, taahhütsüzlerde 70 TL cayma karşılıyoruz. Taahhüt müşteri kulağına ilk başta kötü gelse de kişinin tercihine göre avantaj olabilir.
    90’lı yıllara hatırlayanlar bilir. Yüksek enflasyonlu bir döneme girdik. Taahhüt sadece müşteriyi değil firmayı da taahhüt altına alır. Yani fiyatınızın o süre boyunca siz istemedikçe sabit kalmasını sağlar.
    Taahhütsüzün de kendibe göre esneklik avantajı var
    Özetle birisi birisinden kesin olarak daha iyidir diyemem. Her müşteri kendi özel şartlarına göre karar verse en doğrusu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hala bir cevap gelmedi alper bey. hatanin sebebini bilmiyorum hala neden basvurumda sorun olmuş diye.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: taktaktakirdama

    Dostum yazıyorum ancak bunu o firmaya olan düşmanlığımdan falan yapmıyorum sadece insanların görmesi için yazıyorum.
    https://www.sikayetvar.com/turk-telekom
    Kısaca senin başına gelen herkesin başına gelecek diye bir şey yok.

    Taahhütümün bitmesine 3 ay var tarafsız konuşuyorum, şu ana kadar takip ettiklerim içinde en iyi alternatif Millenicom gibi duruyor. (alt yapım 83mbps görünüyor)

    Zaten firmanın en yetkili kişilerinden birinin gelip burda hesap açması ve diğer firma yetkilisi arkadaşla birlikte sorun yaşayanlara yardımcı olup çözüm bulması bunu kanıtlıyor.

    Yıkıcı değil yapıcı olursanız eminim insanlara daha faydalı olur sorunlarınıza daha kolay çözüm bulursunuz.




  • alex59 kullanıcısına yanıt
    Dostum firmanın yetkilisinin burada hesap açmasının müşteri memnuniyeti için olduğunu düşünüyorsan bence yanılıyorsun. Zaten hesap açan firma yetkilisinin "Pazarlamadan sorumlu" olmasından belli diye düşünüyorum. Malum bu ara internetde aşırı zamlar ve bu ara müşteri çekmek için çok çalışıyorlar. Bence firma yetkilisinin hesap açması geçici diye düşünüyorum. Ayrıca ben insanlara millenicom ile yaşadığım tecrübemi anlatıyorum gerisi ile ilgilenmiyorum. Senin başına gelen herkesin başına geliyor gibi bir anlayışı da kabullenemiyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bugün taahhütlü 24 mbps'lik pakete başvurumu yaptım. Umarım sorun yaşamam, yoksa size yazarım Alper bey 😀

    Ancak şunu da belirtmek istiyorum taahhüt cayma bedelleriniz çok yüksek, Giriş var çıkış yok resmen. Taahhütlü fiyat 70 TL iken taahhütsüz fiyat 220 olmaması lazım. Bence bu tutarı 120 TL civarına çekmelisiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Te.k -- 19 Aralık 2018; 20:41:10 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Te.k kullanıcısına yanıt
    Sorun yaşarsan bizim destek hesabına yazarsın, memnun kalırsan bana :)

    2018 yılında rakip firmaların gerçek sınırsız kampanyaları için uyguladığı liste fiyatları ile aynı tuttuk. Onların kampanyalı fiyatı 3 haneli bizimkisi makul fiyatlara olunca böyle görünüyor. Aslında cayma bedeli yüksek gibi görülebileceği gibi indirim de yüksek diye de görebilirsin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yesilyurttomer kullanıcısına yanıt
    Selamlar. Arkadaşlara tekrar ilettim. Mutlaka seninle irtibata geçeceklerdir. Ama daha sağlıklı takip adına destek hesabımıza yazarsanız daha iyi olur. Ben atlayabilirim ama destek hesap mutlaka takip eder

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.