Şimdi Ara

Millenicom XBOX İndirme Sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
2
Favori
6.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • millenicom kullanıcısına yanıt
    Sorun çözülmez ise en uygunu alternatif vodafone gececeğiz demek ki.millenicom'a bir şans vermek istemiştim ama olmayacak sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim anlamadığım kısım şurası, böyle bir sorun yokken birden böyle sorun oluşması çok garip. 6 aydır kullanıyorum en ufak sorun yaşamazken şu son 2 haftadır böyle sorunu yaşamak çok saçma, ben bunu AKN'siz geçişe bağlıyorum, bilerek yapıldığını indirmeleri düşürmek için yapıldı gibi geliyor bana.
  • Bu arada konu başlığında belirtilen sorun oyun indirememe sorunu, benim gibi bazı arkadaşların sorunu ise xboxtan internete hiç bağlanamama.https://forum.donanimhaber.com/xbox-live-millenicom-sorunu--136189958#136332215 bu konuda daha net. Umarım iki sorun birden çözülür.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sariduru

    Saatlerdir uğraştıktan sonra şunu farkettim :

    CGN havuzundan çıktıktan sonra bana 2 tane ip veriliyor, modemi açıp kapatınca bunlar sırayla değişiyor.

    1) Bir tanesi 46.x.x.x

    a) Bu ip ile internete bağlandığımda Windows 10 üzerinden cihazım "internet erişimi yok" uyarısı vermiyor internet erişimi olarak görünüyor.

    b) Donanımhaber, Vatan Bilgisayar ve daha başka birçok internet sitesine girmiyor, sadece bazı siteleri açıyor onları da çok yavaş açıyor.

    c) Xbox'ın online servisleri çalışmıyor, cihaz internete bağlanamıyor.

    2) Diğer ip ise 46.x.x.x+1

    a) Bu ip ile internete bağlandığımda windows 10 üzerinden cihazım tıpkı CGN havuzunda olduğum zamanki gibi "internet erişimi yok" uyarısı veriyor ve internete bağlı olmadığını zannediyor.

    b) Denediğim internet sitelerine herhangi bir sorun olmadan giriyor.

    c) Xbox'ın online servisleri çalışmıyor, cihaz internete bağlanamıyor.

    En kısa zamanda bu sorunların giderilmesini yetkililerden rica ediyorum.

    Alıntıları Göster
    46'lı IP'ler ile yaşadığım sorunlardan sonra bana 95 ile başlayan bir ip verildiğini fark ettim.

    Bu ip ile XBOX üzerinden internete erişebiliyorum ve indirme yapabiliyorum.

    Windows 10 kurulu bilgisayarım internete bağlı olarak görünüyor ve Windows Update üzerinden güncellemeleri indirebiliyorum.

    Fakat aşağıdaki sorunlar başladı.

    1) 100 mbps tarifesinde olmama ve önceden bu hızı almama rağmen şu anda hızım yarı yarıya düşmüş durumda, yaklaşık 40 mbps civarı hız alıyorum.

    2) Netspeed firmasının 50 mbps fiberini kullanırken 2 çıkan pingim şimdi 100 mbps tarife ile 10 civarlarında geziyor.

    2) Sikayetvar, vatanbilgisayar, whatismyipaddress, netspeed ve buraya teker teker yazmadığım çoğu internet sitesine giremiyorum.

    3) Facebook'a girebiliyorum fakat sayfalardaki fotoğraflar yüklenmiyor.

    Artık sabrım gerçekten tükenmek üzere, yetkililerden acil çözüm istiyorum.




  • 17 aralik 2018 de bende millenicom abonesi oldum kurulum yapildigindan beri xbox one uzerinden cevrimici olamiyorum.MH ile gorustugum zaman kisa sure duzeliyor tekrar bozuluyor konsolda Hizmet bilgisi yok yaziyor live a baglanmiyor normal interneti kullanabiliyorum.Umarim kisa surede cozum bulunur yoksa bende aboneligi sonlandirmayi dusunuyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık gerçekten çok can sıkıcı olmaya başladı, ve sorunlar büyümeye başladı. Net bir açıklama ve kalıcı bir çözüm bulup bunu bizlere açıklasanız çok daha iyi olacak. Sorunlar apaçık ortada bunu sadece siz de yaşıyoruz. @millenicom @Alper Karaer - Millenicom
  • Bugün saat 12 ile 13.30 saatleri gibi denk geldim cevrimici olmuştu konsol sonra yine gitti günde nerdeyse 1 saat online olabiliyoruz 4 günlük aboneyim hergun kayit birakiyoruz m.h. lerinde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • snn500 S kullanıcısına yanıt
    Forumdaki destek hesabına müşteri numaran ile birlilte konuyu yazabilir misin? Arkadaşlarım takip edip çözüm için destek olacaklar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evet arkadaşlar, dün akşam yaşadığım ızdıraptan ve 2 haftadır yaşadığım bu soruna istinaden üyeliğimi iptal etme kararı aldım ve Türk Telekom başvurumu yaptım. Bu yaptıkları yetmiyormuş gibi bir de akşamları hız düşürmeye başladılar, Sabahları düzeliyor, akşamları hız düşürülüyor ve MH buna modeminiz bozuk diyor veya tesisat da sıkıntı var diyor başka bir şey diyemiyor. Çünkü bilmiyorlar. Şükür iptal ettirdim. İptal ettirecek arkadaşlara tavsiyem, şuan TT ye geçerek kampanyalardan faydalabilirsiniz zaten AKN kalkıyor rahat edersiniz, unutmayın en düşün AKN olayını seçip alın 10 gün sonra tamamen kalkacak. ben 100Mbite kadar geçtim. 50GB AKN var, 1 Ocak da tamamen kalkıyor, MH de bunu belirtti açık şekilde her şey dahil aylık 90TL 20 TL fazla evet ama en azından böyle uğraşmam diye düşünüyorum. Bir arkadaş da iptal ettirip. 24Mbit 35GB AKN olaya geçti oda her şey dahil, 57 TL. bilginize.




  • renkliorjinal kullanıcısına yanıt
    AKN konusunda emin misin Tayfun? Ortada gezen tarifeler nedir? Hani şu 249 TL olanlar vs...Ona göre ben de iptal faksı çekeyim hemen.
  • Xbox şikayetleri ile ilgili hiçbirşey yapılmamış anlaşılan o yüzden vodafone yöneldim. Millenicom fikri benim için bitti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CGNat yüzünden olur bunlar hep. Insanları bir havuzda toplayıp hızlarını dengeleyebiliyorlar. O yüzden akşam saatlerinde hızınız düşüyor. Aslında hızınızı bilerek düşürmüyorlar, ortak havuz var hız zaten otomatik düşüyor. TTnet'de böyle sorunlar yok, cgnat'da yok.
  • Windows update sunucularına da erişilemiyor artık.
    Millenicom XBOX İndirme Sorunu

    Millenicom XBOX İndirme Sorunu

    Windows sunucularına erişim engeli var galiba. Windows internet yok zannediyor.
  • Zala_ kullanıcısına yanıt
    Evet eminim benim ile aynı paketten alabilirsin. iptal ettirmeden bunu yap ki yeni port versinler daha sağlıklı olsun. Yeni interneti bağlatınca iptal ettirirsin. AKN kesin ve 50 kere telefonda bilgilendirme yapıyorlar.
  • Çok ilginç bir şekilde mevcut bilgisayarımda microsoft sunucularıyla ilgili problem yokken diğer pc de aynı sizin gibi güncelleme yapmıyor ve bağlantı yok diyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozgurr34

    Çok ilginç bir şekilde mevcut bilgisayarımda microsoft sunucularıyla ilgili problem yokken diğer pc de aynı sizin gibi güncelleme yapmıyor ve bağlantı yok diyor.
    sorun netten değil sorun windows10 versiyonundan 1809 güncellemesinde bu hata var 1803 e geri dönün sorunun çözüldüğünü göreceksiniz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: memet0864

    sorun netten değil sorun windows10 versiyonundan 1809 güncellemesinde bu hata var 1803 e geri dönün sorunun çözüldüğünü göreceksiniz

    Alıntıları Göster
    Tam tersi olmasın ? 1809'lu windows 10 pcmde sorun yok ancak yeni kurulum yaptığım windows 10 da sorun var. Hatta 1809'u dün yükledim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozgurr34

    Tam tersi olmasın ? 1809'lu windows 10 pcmde sorun yok ancak yeni kurulum yaptığım windows 10 da sorun var. Hatta 1809'u dün yükledim.

    Alıntıları Göster
    valla ben 1803 den 1809a güncelledim hemde 2 defa 1809 a geçtiği anda microsoft sıre yandesk disk vs bunlar internet yokmuş gibi algılıyor ve sarı ünlem çıkıyor tekrar 1803 e dönünce düzeliyor ama ben yükseltiyorum sen 1809 u sıfır kurulum yaptıysan bilemem onu denemedim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Flascibox

    CGNat yüzünden olur bunlar hep. Insanları bir havuzda toplayıp hızlarını dengeleyebiliyorlar. O yüzden akşam saatlerinde hızınız düşüyor. Aslında hızınızı bilerek düşürmüyorlar, ortak havuz var hız zaten otomatik düşüyor. TTnet'de böyle sorunlar yok, cgnat'da yok.

    Ttnet'te de cgn mevcut maalesef.https://www.sikayetvar.com/turk-telekom/turk-telekom-2-ip-adres

    https://www.sikayetvar.com/turk-telekom/turk-telekom-ttnetin-akil-almaz-cgn-sorunu

    https://forum.donanimhaber.com/turk-telekom-port-acamama-sorunu-cgn-ip-uygulamasi--130024672

    https://forum.donanimhaber.com/modem-ip-adresi-ve-normal-ip-adresi-farkli--115925262

    Ttnet statik ip almak dışında bir çözüm sunmuyor. Güvenli internet yöntemi de ttnet'te işe yaramıyor deniyordu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnemyTerritory -- 22 Aralık 2018; 23:49:10 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • EnemyTerritory E kullanıcısına yanıt
    Hocam valla herkesin bu konuda şikayet etmesini ben şahsen anlayışla karşılıyorum ancak bu CGN durumu her iss'de mevcut. Ana servis sağlayıcılarında TT, SOL gibi bu durumun daha nadir yaşanması normal çünkü kapasiteleri çok fazla olduğu için kullanıcılar CGN'de olsa dahi hissetmedikleri için bunu kontrol etme gereği dahi duymuyorlar. Ancak ben AKN kaldırıldıktan sonraki süreçte daha fazla kullanıcının CGN durumu ile karşılaşma ihtimali olacağını düşünüyorum. Bu durumu aşmak da çok zor değil açıkcası modem restart ile gerçek ip almayı deneyebilirsiniz. Tamam bazen şansa uzun sürebiliyor bunu yapmak ama ya bu şekilde yada statik ip alarak durumu çözmek en mantıklısı. Allah'a şükür Millenicom'dan memnunum ki CGN'de dahi olsam benim olduğum bölgede hissettirmiyor. Akşamları hız düşmesi yaşayan arkadaşlara da tavsiyem modem restart yaparak daha az kullanımı olan bir CGN ipsini bulmaları veya direk gerçek ip adresi bulmaları.




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.