Şimdi Ara

Milli Piyango'da çılgın şüphe! Her şey önceden belli!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Milli Piyango'da çılgın şüphe! Her şey önceden belli!


    Milli Piyango'nun yılbaşı özel çekilişinde büyük ikramiye 70 milyon lira olarak açıklanırken, tam bilet 70, yarım bilet 35, çeyrek bilet 17,5 liradan satılacak.


    Her yıl olduğu gibi bu yıl da milyonlarca kişi "bir umut" diyerek bilet alacak ancak çekilişin büyük bir "oyun" olduğu iddiasını unutarak.CHP'li eski vekil Atilla Kart, Milli Piyango çekilişlerinde usulsüzlük yapıldığını, kurumun eski bir çalışanın neler yapıldığı kendisine ilettiğini açıklamıştı.Eski bir Milli Piyango çalışanı tarafından kendisine ulaştırılan 3 Şubat 2015 tarihli bir açıklama ile kendisinin dile getirdiği bulgu ve olayların birebir örtüştüğünü açıklayan Atilla Kart, "Milyonlarca işsizin, dar gelirlinin, emeklinin umutlarının sömürüsü üzerinden suiistimaller yapılmaktadır. Milli Piyangoya umut bağlayan milyonlarca yoksul ve çaresiz insanlarımızın umutları üzerinden, haksız kazanç sağlayan ve suiistimal yapan bu yapının ve yapıyı himaye edenlerin sorgulanması kaçınılmazdır" demişti.

    İSTENEN BİLETE İKRAMİYE


    Kart'ın o dönem yaptığı açıklaması şöyleydi: "Milli Piyango mensubu olduğunu, şu anda yurtdışında güzel bir hayat sürdürdüğünü, Kurum bünyesindeki çıkar örgütlenmesinden Kendisinin de yararlandığını “Çok Pişmanım” rumuzuyla ve “Atilla Bey şaibe olduğunu söylediği dönemde çok tedirgin olduk foyamız ortaya çıkacak diye” başlığıyla ifade eden bu kişi, Milli Piyango Müdürlüğünde yapılan çekilişlerin şaibeli olduğunu, mensupların çoğunun varlığının milyonlarla ifade edildiğini, ancak bunun kamufle edildiğini; çekiliş sonuçlarını değiştirmek ve istenilen rakamlara ikramiye çıkmasını sağlamanın hiçbir zorluğunun olmadığını; öncelikle TRT payı diye milyonlarca lira verilen canlı yayın ilişkilerinin ortadan kaldırıldığını; birçok özel kanaldan yayın talebi geldiği halde bu taleplerin kabul edilmediğini; önceden çekilişi birkaç vatandaş ve gazetecinin izlerken , TRT sözleşmesinin iptali sebebiyle izlemez hale geldiğini; Çekiliş yapıldığında 21.30’da internet sitesinde sonuçlar açıklanıncaya kadar kimsenin haberinin olmadığını, çekiliş sonucu belli olur olmaz “son 1 kupon tavrıyla” hemen çıkan rakamları kapsayacak şekilde belli bayiler aracılığıyla iştirakin sağlandığını; bu yöntemin canlı yayın iptalinden sonra rahatlıkla uygulanır hale geldiğini; ayrıntılı olarak ifade etmektedir.

    "MİLLİ PİYANGO YALANLAMIŞTI"


    Kart'ın açıklamasına iddiaları yalanlayarak yanıt veren Milli Piyango idaresi, "İdaremizce oynatılan şans oyunlarının çekilişleri; en ufak bir kuşku ve tereddüte meydan vermeyecek şekilde büyük bir dikkat ve özen içinde, halkımıza açık olarak, çekiliş heyeti tarafından noter huzurunda yapılmakta ve kamera ile kayıt altına alınmaktadır" demişti.

    Link

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Haramda doğruyu aramak yanlıştır.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackGhost12

    Haramda doğruyu aramak yanlıştır.
  • Sans oyunu oynamak zaten haramdır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık bilet almıyorum eskiden daha çok ikramiye çıkardı.
  • Hile ve kumpasla kozmik odaya girmiş,üniv sınav sorularını çalmış bir çete nin milli piyangoda hile yapmayacağını düşünmek saflıktır.
    şu akape gitsin bakın ne pislikler çıkacak.
  • Özelleştirildi ne bekliyordunuz ki.
  • edit..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdasdqwertyveyaalxyvance -- 15 Kasım 2018; 21:1:12 >
  • Haram olmasına mı takıldınız?

    Forumdaki Braun çekilişi gibi hile dönüyor bu işte de

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onun yerine binlerce insana 100 bin tl eşit dağıtım yapılsa da bir işe yarasa imecele usulü. Nasıl saçma sapan bir şeydir anlamış değilim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şans oyunları ( on numara vs vs ) ayrıca birkaç hafta devredilir ki insanlara büyük ikramiye şu kadar diye oynatmaya teşvik edilir. Sonuç olarak çıkmaz. O büyük lokmayı sıradan bir insana yedirmezler.
  • Tabiki şaibe var keko memurlarla rusveti alıp ayarlıyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bunların oyununu önceden başka bir konuda konu sahibiyle ortaya çıkarmıştım. O günlerden sayılar belli bir diziye ve mod medyana göre çıkıyordu. Bilmem anlatabildim mi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.