Şimdi Ara

Mini PC’lere Nvidia Quadro dopingi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • İlk dönemlerinde gündelik işlerin halledilebileceği bütçe dostu donanımlarla gelen mini bilgisayarlar sonrasında oyun dünyasına da adım atmıştı. Bugün ise artık iş istasyonu kıvamında donanımlar sunduklarını görüyoruz.


     


    Zotac Zbox Q özellikleri


     


    Zotac tarafından tanıtılan ZBOX Q serisi, Pascal tabanlı Nvidia Quadro ekran kartları ile birlikte profesyonellere yönelik bir donanım sunuyor. Aslında dünyanın ilk Quadro ekran kartlı mini PC modeli diyebiliriz.


     


    Ayrıca Bkz.DonanımHaber iOS uygulaması AppStore’da yayında!

    Bu büyük ekran kartlarını minik kasaya sığdırabilmek için mobil versiyonların kullanıldığını görüyoruz. Quadro P1000, P3000 ve P5000 ekran kartları oyuncu tarafında GTX 1050, 1060 ve 1070 modellerinin özelliklerini paylaşıyor.


     


    Zotac işlemci tarafında Kaby Lake tabanlı Core i5 ve i7 modellerinden yana tercihini yapmış. Kasanın boyutları ekran kartı seçimine göre değişiyor. Firma verimli bir soğutucu ile sıcaklık konusunu da çözmüş.


     


    Barebone tarzında gelen mini PC serisi çift slot ile 32GB’a kadar DDR4-2400MHz RAM desteği sunuyor. Depolama tarafında 2.5 inç sürücü ve NVMe SSD yuvaları mevcut. Ethernet, WiFi AC, Bluetooth 4.2, USB 3.0, HDMI 2.0 gibi pek çok bağlantı teknolojisi mevcut. Şimdilik bir fiyat açıklanmadı.


     







  • Normal bir bilgisayarda basitçe çözülebilen bir sorun olan Power arızasında bu Pc'lerde tek çözüm tamir, bunu yapamadığınızda sistemi yağmalayıp yeni sistem toplamanız gerekecektir.
  • Bence mini bilgisayar sistemleri geleceğe ışık tutuyor, çünkü masaüstü bilgisayar tarih olmaya aday. Kimse yer kaplayan sistemler tercih etmiyor bunun nedeniylede notebook bilgisayar dörtnala koşuyor. Mini bilgisayar teknoloji bilgisayar markaları için olması gereken tüketiciye dayatılmaya zorunlu halde. Bunun nedeni laptop alımlarının çok daha fazla tercih edilir olması ben ucuz fiyat bilgisayar alabileceğim bir kaç yer biliyorum, özelliklede mini bilgisayar almak isteyenlere tavsiye ederim;
    https://bilgisayar.center/bilgisayar/masaustu/mini
    bu siteye bakın fiyat ve sıfır bilgisayar ürünlerde Türkiye de oldukça iyi bir site.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: bilgisayarexperti

    Bence mini bilgisayar sistemleri geleceğe ışık tutuyor, çünkü masaüstü bilgisayar tarih olmaya aday. Kimse yer kaplayan sistemler tercih etmiyor bunun nedeniylede notebook bilgisayar dörtnala koşuyor. Mini bilgisayar teknoloji bilgisayar markaları için olması gereken tüketiciye dayatılmaya zorunlu halde. Bunun nedeni laptop alımlarının çok daha fazla tercih edilir olması ben ucuz fiyat bilgisayar alabileceğim bir kaç yer biliyorum, özelliklede mini bilgisayar almak isteyenlere tavsiye ederim;
    https://bilgisayar.center/bilgisayar/masaustu/mini
    bu siteye bakın fiyat ve sıfır bilgisayar ürünlerde Türkiye de oldukça iyi bir site.
    Bilgisayar işi tamamen ihtiyaçtır. İhtiyaca göre şekillenir.

    Profesyonel bir oyuncuya mini bir bilgisayar öneremezken ofis çalışanına full atx sistem öneremezsin.

    Donanımhaber de yemez böyle ucuz reklamları kusura bakmayın da.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.