Şimdi Ara

MİTSUBİSHİ ATTRAGE 1.2 CVT SEDAN HAKKINDA HERŞEY; TESTLER, KULLANICI GÖRÜŞLERİ VB. (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.262
Cevap
38
Favori
130.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki

MİTSUBİSHİ ATTRAGE 1.2 CVT SEDAN HAKKINDA HERŞEY; TESTLER, KULLANICI GÖRÜŞLERİ VB.


(En Son Oy Tarihi: 16.11.2023)
Giriş
Mesaj
  • Bu arac size sunu vaat ediyor, sorunsuzluk. Beklentiye gore kalite algisida degisir. Benim icin kalitelinaraba ici yumusak plastikli araba degil bana yillarca sorun acmayan arabadir.



    Bu arabayi alarak onumuzdeki 10 sene arabayla ilgili bir sorun yasamayacagimi bilerek aliyorum dacia yada lineada bunu iddia edebilirmisiniz asla.



    Ha bir de bu araca istemedigim kadar donanim koymuslar ki bu donanimlarda yillarca sorunsuz calisacak cunku bu bir japon araci gecmiste 15 yili geckin japon tecrubem var oradan biliyorum misal klima kompresoru 3 yil sonra bozulmayacak yada abs si ariza vermeyecek vb.



    Ha birde su an dunyadaki en ekonomik atmosferik motora sahip ve dohc mivec bir motor. Ben bu motorun 95 hp versiyonu ile 9 sene gecirdim az cok nasil gittigini biliyorum.



    Sanzimaninda degisecek bir parcasi yok yagini degistir istedigin kadar bin. Ha koltuklar demire mi vidali siz her sabah arabaya binerken koltugunbaltina bakiyorsaniz bilemem benim icin sorun degil



    Kisaca 50000 liraya ekonomi sorunsuzluk ve donanim satin aliyoruz ve bunlar kaliteli. Ha koltugu ic plastigi vb sert plastik olabilir . ben bunlar yerine yukarida anlattigim hususlara dikkat ediyorum. Tercih zihniyet meselesi herkesin gorusune saygimiz var. Hayirli gunler.




  • Mitsubishi'nin M'sini bilmeyen insanlar gelmişler burada kağıt gibi, motoru kötü vs. Sallamışlar. Arkadaşlar bilmeden fikir sahibi olmak kadar cahilce birşey yok. Alan arkadaşlara bedava vermedilerbu araçları, onlar babasının hayrına araç hakkında yorum yapmıyorlar. İyisiyle kötüsüyle anlatıyorlar. Gövde Rise şasi bir bunu araştırın bakın, şanzımana kimse bok atamamış çünküo çok sevdikleri qq da civicte falan var mazallah onlara da laf gider sonra. Kaldı motoru o da mivec, değişken zamanlı subaplar. Hani şu vitec vitec diye milletin öve öve bitiremediği teknolojinin mitsu versiyonu. Sınıfının en az yakan motoru, üstelik b sınıfı atmosferikler nasıl gidiyorsa bu da o kadar gidiyor.

    Tipe takan arkadaşlar da zevk meselesi işte ama türkiye de çoğu insan piyasası için araba alıyor ve yatırım gözüyle bakıyor. Emin olun bu araç vw, reno amblemiyle çıksaydı kimse tipini konuşmazdı. Kaldı ki ben biraz accent eraya benzetiyorum. Era'ların Ne kadar sattığını tutulduğunu söylemrme gerek yok. Kaldı üzerine donanımı, her yerde airbag var, kapı içleri çelik bar, esp, asr bütün üç harfliler dahil. Deri paketi, navigasyon ıvır zıvır, sensörler cruise falan içinde. 60 bin verip elantra alsanız cruise yok d sınıfı araçta. Bence biraz araştırıp yazmalıyız, eleştireceksek de daha mantıklı konular üzerinden eleştirelim. Teknik konuları, piyasayı, servis, parça vs konuşmak daha faydalı olacağı kanaatindeyim.




  • arabaya sokak arasında 2 tur binenler laf etmiş. Ben 26bin kmdedir 1 senedir fazladır biniyorum. Önceki arabamda colt'tu. yani yaklaşık 6 yıllık mitsu kullanıcısıyım.

    Kağıt demişler, kağıt araba ncap'da 4 yıldız aldı 1 yıldızı düşük hızda otomatik fren olmadığı için vermediler. Senin linea dediğin araba şahinin geliştirilmişi ve ncap testine bile sokmadılar çünkü 3.dünya ülkelerine satıldı. sonra egea çıktı evet hayvan gibi duruyor ama onuda gördük 3 yıldız aldı. Sen bunları beğeniyorda attrageye laf ediyorsan altında art niyet ararım. Zaten sırf bu nedenle bile birşey bilmediğiniz sadece bayide test sürüşü yapıp 2. sokaktan geri döndüğünüz belli.

    Yakıt, vergi avantajı,mivec motor,cvt şanzıman,Hill Holder bunlardan bahsetmeme gerek yok zaten. Açıkçası hiçbirisinde babamın şirketi değil, isteyen alır isteyen almaz. Ama binmeden, sürmeden bunları söylemek alacak arkadaşları yanlış yönde sevk eder. Yazıktır günahtır. Kolay para kazanılmıyor. Adam kaç yıllık çalışmasını bağlayacak kredi ödeyecek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercan_wrc -- 25 Aralık 2016; 17:36:2 >




  • Fiyati a gore super arac.LPG tak benim diyenden az yakar.
  • 50Bin civari otomatik arac bakıyorduk . o fiyata isin asli cok secenekte yok. Dacia 0.9 motor vardi. Ona guvenemedik.



    yazin forumda konusunu gördüm. Ertesi gun pazarligini yapip araci aldim. Cvt olmasi ve bircok donanimin olmasi bizi cezbetti.

    Bende 1.33 corolla var. Diz mesafesi corolladan daha iyi. Motoru 1.2 oldugunu hissettirmiyor aracin agirligindan dolayi verdigi his daha farkli. Bagaj kapagi corollada da teneke gibi. Yakit tuketimi sivasin ayazinda sıkışık trafikte 7lt civari. Vites gecisleri muazzam. Bluetooth navi cruise anahtarsiz calistirma vb. Gercekten kolaylik saglayan donanimlar. Bakimlari 20binde bir. Vergi avantaji var.



    Bence bombos b sinfii araclar yerine attrage cok daha mantikli. Piyasasi yokmus vs binici icin onemi yok. Dertsiz sikintisiz uzun yillar bineriz insallah
  • Donanımının yanında,bence trigerinin zincir olması,klimanın motordan bağımsız olması,subapların çelik olması,vergi avantajı,cvt si ,az yakması birde alım gücü işin içine girince attrage cazip geliyor.
  • 2009 da ötv indirimi döneminde 20bine accent era lar fiyatı uygun olduğu için peynir ekmek gibi sattı. O dönem dolar 1.2 tl idi şimdi 3.5. Yani yaklaşık 3katı. Bugünün parasıyla 60bin. Attragenin fiyatı otm vites ve donanıma göre 50bin çok iyi.



    Keşke bu indirimi attrage ilk çıktığında yapsaydı. Şimdi muhtemelen satıştan kalkacak diye bu indirim. Türkiyede kaç tane satılmış bu araç. 10yıl parça zorunluluğu var ama ne kadar sürede gelecek parça?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mehmetyilmaz77

    2009 da ötv indirimi döneminde 20bine accent era lar fiyatı uygun olduğu için peynir ekmek gibi sattı. O dönem dolar 1.2 tl idi şimdi 3.5. Yani yaklaşık 3katı. Bugünün parasıyla 60bin. Attragenin fiyatı otm vites ve donanıma göre 50bin çok iyi.



    Keşke bu indirimi attrage ilk çıktığında yapsaydı. Şimdi muhtemelen satıştan kalkacak diye bu indirim. Türkiyede kaç tane satılmış bu araç. 10yıl parça zorunluluğu var ama ne kadar sürede gelecek parça?



    satıştan niye kalkacakki? töbe töbe millet uydurup duruyor. Bana bununla ilgili resmi yazı yada haber sunabilir misiniz? Siz o kadar dar düşünüyorsunuz ki attrage çıktı türkiyede satmadı battı bitti üretim durdu yedek parça ne olacak? Yemin ediyorum saçmalıyorsunuz. Sen birde diğer ülkelerdeki satış rakamlarına bak sonra gel buraya yaz.

    Ve son olarak geçmişten bugüne bakın bakalım mitsubihi araçları kaç sene kasa bile değişmeden satışa devam etti. Carisma,Galant,Colt,Lancer vs.




  • Yürütme maliyeti çok düşük olan tam bir mantık arabası. anahtarsiz giriş ve çalıştırma büyük kolaylık ve sınıfında bu özellik olan versiyonun bir fiyatını yazın hele...



    Galerici mantığı ile bakıyorsunuz bu araç size gelmez.
  • ercan_wrc kullanıcısına yanıt
    Satmayan bir ürünün yükünü daha ne kadar taşıyacaklar sizce? Biraz mantıklı olun ve gerçeği görün.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mehmetyilmaz77

    Satmayan bir ürünün yükünü daha ne kadar taşıyacaklar sizce? Biraz mantıklı olun ve gerçeği görün.

    Dostum neden sadece türkiye amaçlı düşünüyorsun? adamın üretim bandından çekmesi ne demek? Tüm dünyadan çekilmesi ile türkiyede satışları ne alaka? Üstelik yük çekmeylede alakası yok ona bakarsan L200 kadar satılan pikap yok, ama temsa yada herhangi bir distributor gelipde koskoca mitsubishiye bana l200 ver attrage verme satmam deme lüksü yok. ve bahsettiğin mitsubishi firması altında yanlış hatırlamıyorsam 179 alt firmaya bağlı, güneş enerjisinden,gemi yapımına,uçaktan, denizde petrol çıkarmaya, klimadan,elindeki pilot kaleme bilmem neye. O dediklerinin olması imkansız 10 tane türkiye batar o devler şirketler batmaz. Siz sadece sizin sokağı düşünmeye devam edin ne diyeyim. Ama yine diyorum yazık günah millet kolay para kazanmıyor bilmeden etmeden buraya laf olsun diye yazmayın, adamları da yanlış yönlendirmeyin. Bana kaynakla haberle resmi yazı ile gel tamam amenna ama sen kendi kafandaki mitsubishi markasına göre hareket edersen vw'den başka araba alamazsın.

    3 sene önce mazda da aynıydı ne oldu çekildi mi? üretim mi durdu? suzukiede aynı şekilde ne oldu? türkiyede bunlar satmadıda şirketler üretimimi durdurdu? yemine güldürüyorsunuz kendinize bu kadar dar düşündüğünüz için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercan_wrc -- 25 Aralık 2016; 19:0:36 >




  • Marka algısı görünüm 2. El kaygısı vs gibi faktörleri bir kenara bırakırsak f/p olarak müthiş ihtiyaca cevap.
  • Sıfır araç takıntısı olanlar için f/p ye yakın sayılabilir. Ancak., üçüncü dünya ülke pazarları için üretilmiş bir araç olup kullanıcı kitlesi tarafından ilgi görmemiştir. Amiyane tabirle çöp olarak nitelendirilebilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ercan_wrc


    quote:

    Orijinalden alıntı: mehmetyilmaz77

    Satmayan bir ürünün yükünü daha ne kadar taşıyacaklar sizce? Biraz mantıklı olun ve gerçeği görün.

    Dostum neden sadece türkiye amaçlı düşünüyorsun? adamın üretim bandından çekmesi ne demek? Tüm dünyadan çekilmesi ile türkiyede satışları ne alaka? Üstelik yük çekmeylede alakası yok ona bakarsan L200 kadar satılan pikap yok, ama temsa yada herhangi bir distributor gelipde koskoca mitsubishiye bana l200 ver attrage verme satmam deme lüksü yok. ve bahsettiğin mitsubishi firması altında yanlış hatırlamıyorsam 179 alt firmaya bağlı, güneş enerjisinden,gemi yapımına,uçaktan, denizde petrol çıkarmaya, klimadan,elindeki pilot kaleme bilmem neye. O dediklerinin olması imkansız 10 tane türkiye batar o devler şirketler batmaz. Siz sadece sizin sokağı düşünmeye devam edin ne diyeyim. Ama yine diyorum yazık günah millet kolay para kazanmıyor bilmeden etmeden buraya laf olsun diye yazmayın, adamları da yanlış yönlendirmeyin. Bana kaynakla haberle resmi yazı ile gel tamam amenna ama sen kendi kafandaki mitsubishi markasına göre hareket edersen vw'den başka araba alamazsın.

    3 sene önce mazda da aynıydı ne oldu çekildi mi? üretim mi durdu? suzukiede aynı şekilde ne oldu? türkiyede bunlar satmadıda şirketler üretimimi durdurdu? yemine güldürüyorsunuz kendinize bu kadar dar düşündüğünüz için.

    mitsubishi dünya devi bir marka. bu otomobil de dünyada ne kadar satılıyor bilmiyorum. üretilmeye devam edebilir etmez ayrı bi konu fakat türkiyede bu satış rakamlarıyla daha fazla dayanması zor. honda city de benzer bir araç ve daha fazla satış rakamlarını yakaladı. çok iyi bi arabaydı, fakat satışta tutmaya yetecek kadar satmadı, honda satıştan çekti. temsa attrage yi daha ne kadar satışta tutabilir? dediğiniz gibi inatlaşıp daha fazla satışta tutabilir fakat 50 bin liralık bir ürünü bu riske rağmen ben satın almam. alana hayırlı olsun. size göre risk yoksa hayırlı olsun. fiyat ürüne göre çok iyi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hani olmaz ya l200 canter varken mitsubishi turkiyeden cekilmez ama hadi cekikdi diyelim, mitsubishiyi nissan satin aldigi icin nissan servisleri bakar, hadi nissan da cekildi diyelim nissan da renaulta ait oldugu icin en kotu renault servisleri bakar. Yani her halularda bir muhatap bulunur kibsu anki distrubutor turkiyenin en buyuk 2. Sermayesi sabanci.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cloud Nine

    Su arabaya su parayi verene kadar gider;



    Dacia Stepway otomatik

    Linea



    Cok cok daha iyi bir secenek..





    mitsubishiyi tanımıyorsunuz sanırım. attrage herhangi bir kazada pert olmazsa torununuza bile miras olarak bırakabilirsiniz. linea ve dacia icin ayni seyleri diyemeyecegim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _mp_

    Sıfır araç takıntısı olanlar için f/p ye yakın sayılabilir. Ancak., üçüncü dünya ülke pazarları için üretilmiş bir araç olup kullanıcı kitlesi tarafından ilgi görmemiştir. Amiyane tabirle çöp olarak nitelendirilebilir.

    Abd nin 3. Dunya ulkesi oldugunu ogrenmis olduk abd gibi regulasyonlarin cok siki oldugu bir ulkede gayet guzel satmaktadir mirage ismi ile.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • vay be herkes otosatış distribitör ve türkiye araç satış uzmanı olmuş.he arkadaşlar şuradaki 2 arkadaş çöp dedi ya çöp. almayın aldırmayın. Uzman arkadaşlar konuştu. Yeminle size yardım eden adamlarda suç, insanların emeklerini böyle örümcek beyinlerle aldatıyorsunuz. Neymiş araba üretimden çekilecekmiş ondan ucuza satılıyormuş, Göster kardeşim kaynak? kaynak yok adam uzman ya o dediyse öyledir.

    Diğer biri çöp demiş 3üncü dünya ülkelerine üretilen araba demiş. Aşağıdaki linklere girip bakabilirsiniz bu 2 arkadaşın da ne adar bilgisiz olduğunu. Hadi şimdide desene ilgi görmemiş 3üncü dünya ülkesine satılan araba diye, bunlar 3üncü dünya ülkesi ise zaten diyecek birşey yok.

    Forum işte klavyede salla gitsin. He paşalar he, he uzmanlar he sizden başka bilen yok.
    http://www.mitsubishi-motors.no/space-star/ Norveç
    http://mitsubishimotors.se/uploads/cars/Space_Star_MY16_se.PDF İsveç
    http://www.mitsubishi-motors.at/attrage/ Avusturya
    http://www.mitsubishi-motors.fr/modele/14/nouvelle-space-star Fransa
    http://www.mitsubishi-motors.ch/modelle/attrage/ İsviçre
    http://www.mitsubishi-motors.de/space-star/ Almanya
    http://www.mitsubishi-auto.it/space-star/ İtalya
    http://www.mitsubishicars.com/mirage-g4 USA



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercan_wrc -- 25 Aralık 2016; 19:48:11 >




  • Soru: bu aracı kim alır
    Cvp: ilk sıfır araba istiyorum biraz donanım olsun, otomatik( gerçekten güzel cvt sanzuman) olsun pek iyi gitmesine ara hizlanmalara gerek yok sakin kullanırım zaten diyen alır ve akıllıca iş yapmış olur kendi isteklerine göre

    Soru: Kim almaz?
    Cvp: 1) mitsubishiyi bilmeyen almaz
    2) al satci almaz
    3) komşum ne der komşum şunu almış diyen almaz
    4) bana dizel, ara hızlanmasi iyi torku iyi araba lazım diyen almaz( Ben de bu sınıftayım)
    5) gider 2. El alırım c segmenti alırım diyen de almaz ( Bu sınıfta da ben varmışım )

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aksumit

    Soru: bu aracı kim alır
    Cvp: ilk sıfır araba istiyorum biraz donanım olsun, otomatik( gerçekten güzel cvt sanzuman) olsun pek iyi gitmesine ara hizlanmalara gerek yok sakin kullanırım zaten diyen alır ve akıllıca iş yapmış olur kendi isteklerine göre

    Soru: Kim almaz?
    Cvp: 1) mitsubishiyi bilmeyen almaz
    2) al satci almaz
    3) komşum ne der komşum şunu almış diyen almaz
    4) bana dizel, ara hızlanmasi iyi torku iyi araba lazım diyen almaz( Ben de bu sınıftayım)
    5) gider 2. El alırım c segmenti alırım diyen de almaz ( Bu sınıfta da ben varmışım )

    6)Dandik arabaya binmek istemeyen almaz.




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.