Şimdi Ara

Mitsubishi Colt Aldım Ancak Bir Sorum var...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
7.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. İki gün önce bir arkadaşımdan Mitsubishi Colt aldım. 2008 Model 1.3 AMT Invite, 24.000 de araba. Arabanın gidişi konforu ve özelliklerinden memnunum. Ancak bir sorunum var. Arabanın önce cam direklerinde özellikle Sola yaptığım dönüşlerde sol tarafı görmekte zorlanıyorum. Başka bu problemi yaşayan varmı? Acaba benim oturma şeklimdenmi kaynaklanıyor?



  • öncelikle aracın hayırlı olsun kardeşim...güle güle kullanın...bahsettiğin problem tüm b sınıfı araçlarda mevcut...keskin viraşlarda görüş kaybını biz de yaşıyoruz ama güvenliğimiz için bunun olması gerekiyormuş...bu da kadı kızının kusuru olsun.
  • Hayırlı olsun arkadaşım,aracınızı iyi günlerde kullanınız.
  • Teşekkür ederim. Burada bir arkadaşımda Honda City Modelinde de aynı sorunun olduğunu şöförün Sol çaprazını göremediğini söyledi.
  • hayırlı olsun güle güle kullanın.

    o öndeki ufak camları zamanla kullanmayı öğreniyorsunuz. tam olmasada daha rahat bir görüş sağlıyor.

    koltuğunuzu yükseltirseniz biraz daha fayda edebilir.

    zaanla alışılınıyor dert etmeyiniz.

    hayırlı günler
  • hayırlı olsun,güle güle kullanın.forumdaki arkadaslar fazlasıyla cıklayıcı bilgi vermisler zaten.butun b segmenti araclarda malesef bu sorun var ve zamanla alısıyorsunuz.1-2 ay sonra boyle bir sorununuz oldugunu hatırlamayacaksınız bile.saygılar
  • bende de aynı sorun var dönüşlerde ama zamanla alışıyor insan.
  • Aracın A stunu olarak bilinen ve kaza anında B segmentindeki araçlarda ön kısım kısa olduğundan A stunundan sertleştirilmiş çelik direkler çıkar çıkarılır ve önden alacağınız darbelerde yada aracınızın takla atması durumunda sürücü ve yolcuların en az hasarla araçtan çıkmasını, yaşam alanının olabildiğince az içe çökmesini ve içeride sıkışmayı önlemek amaçlıdır. Diğer arkadaşlarında söylediği gibi B segmentindeki araçlarda güvenlikten dolayı yapılan çalışmanın eksi bir özelliğidir, zamanla alışmakla birlikte farklı segmentlerde araç kullananlar bu farkı rahatlıkla farkedebilmektedir. Kısa zamanda alışılabiliyor, koltuk ayarınızı değiştirerek görüş açınızı rahatlatabiliyorsunuz
  • quote:

    Orjinalden alıntı: burakc

    Merhabalar. İki gün önce bir arkadaşımdan Mitsubishi Colt aldım. 2008 Model 1.3 AMT Invite, 24.000 de araba. Arabanın gidişi konforu ve özelliklerinden memnunum. Ancak bir sorunum var. Arabanın önce cam direklerinde özellikle Sola yaptığım dönüşlerde sol tarafı görmekte zorlanıyorum. Başka bu problemi yaşayan varmı? Acaba benim oturma şeklimdenmi kaynaklanıyor?



    Çaresi yok abi. Kafayı camdan çıkaracaksın, yoksa dönerken kaldırımı bile göremiyosun :))
  • ben biraz sağdan sola doğru bakıyorum olmadı a sütunuyla ayna arasındaki küçük camdan da bakabilirsiniz azcık bişi görseniz yeter zaten
  • quote:

    Orjinalden alıntı: _opeth

    ben biraz sağdan sola doğru bakıyorum olmadı a sütunuyla ayna arasındaki küçük camdan da bakabilirsiniz azcık bişi görseniz yeter zaten

    tebrik ederim alalı 1 hafta olmadı doğru olanı bulmuşsun.

    küçük cam çok faydalı.
  • bi tek aracın burnunu tahmin edemiyorum farları açıp ona göre tahmin etmeye çalışıyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _opeth -- 31 Ekim 2008; 19:17:57 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: _opeth

    bi tek aracın burnunu tahmin edemiyorum farları açıp ona göre tahmin etmeye çalışıyorum



    Aracın burnuna bence alışılıyor. Ayrıca azcık dokunmaktan birşey olmaz, arada öndeki arabanın tampon tozunu aldığım da olmuyor değil :)) Özellikle ist. trafiğinde.
  • farı yakar ona göre tahmin ederim daha iyi bence. neyseki şehiriçinde fazla kullanmıcam. zaten kullanılacak gibi deil. bugün ruhsatı almaya gittim floryaya temden karşı tarafta kamyonla metronun otobüsü vuruşmuş. onun yüzünden 1-2 km dur kalkla gitmek zorunda kaldım. vuruşurken baksalar neyse de vuruşmuşlar bitmiş nesine bakıyosun kardeşim vinç alıyo otobüsü kaldırıyo filan. üst geçitte de millet toplaşmıştı falan çok acayip.

    hadi o sırada tam tersi yolda olsam neyse sonuçta trafiği kapatmışlardı polisler.
  • selam arkadaşlar 2005 model manuel invite araçı yeni aldım şöyle bir problemim var kumandası bazen algılamıyordu pili zayıflamıştır diye pili değiştirdim şimdi kapılar açılıp kapanıyor ama arabayı çalıştırmıyor araçta kullanma kılavuzu yok ne yapabilirim?
  • Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın
  • COLT kullanıcısı olarak bende yeni sayılırım.
    ben kotuğu kaldırarak çözmeye çalışıyorum o problemi.
    1 haftada alıştım sayılır.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ImmortaLTR

    selam arkadaşlar 2005 model manuel invite araçı yeni aldım şöyle bir problemim var kumandası bazen algılamıyordu pili zayıflamıştır diye pili değiştirdim şimdi kapılar açılıp kapanıyor ama arabayı çalıştırmıyor araçta kullanma kılavuzu yok ne yapabilirim?

    kapıyı açarken sinyal lambaları 2 kere filan mı yanıp sönüyor yoksa çok mu yanıp sönüyor. pili değiştirirken anahtar içindeki devreye bi zarar gelmiş olabilir. yetkili servise sormanda fayda var.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ImmortaLTR

    selam arkadaşlar 2005 model manuel invite araçı yeni aldım şöyle bir problemim var kumandası bazen algılamıyordu pili zayıflamıştır diye pili değiştirdim şimdi kapılar açılıp kapanıyor ama arabayı çalıştırmıyor araçta kullanma kılavuzu yok ne yapabilirim?



    bencede pil değiştirilirken bir problem oluşmuş olabilir.

    veya anahtarı sert bir yere düşürdüyseniz gene olmuş olabilir.

    arabayı servise sokun hata kodlarında ilgili hata büyük ihtimal kaydedilmiştir.

    belki anahtar değil kontak bozuktur.

    hayırlı günler.
  • yedek ahahtarla bir deneyin. Araç çalışırsa anahtar çalışmazsa araç bozulmuştur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.