Şimdi Ara

MIUI 11 benzersiz bir ara yüz ile gelecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
4.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Xiaomi’yi dünyaya tanıtan akıllı telefon ara yüzü MIUI bu yıl 11. kez kullanıcıların karşısına çıkacak. Her yeni sürümde biraz daha kendisini geliştiren MIUI ara yüzü yeni nesilde benzersiz bir tarz sunacak.


     


    MIUI 11 neler sunacak?


     


    MIUI geliştirici konferansında konuşan ürün geliştirme şefi Liu Ming, MIUI 11 sürümünün çalışmalarına başladıklarını dile getirdi. Yakın zamanda kapalı sürecinin başlaması ve resmi tanıtımın yapılması bekleniyor.


     


    Ayrıca Bkz.Apple Watch 4 kayak yaparken yanlış düşme alarmı veriyor

    MIUI ara yüzünün yaklaşık 8 yıldır piyasada olduğu ifade ediliyor. 402 geliştirme haftasına tekabül eden bu süreç içerisinde 300 milyondan fazla kullanıcıya ulaşıldı. Akıllı telefon pazarında en çok tercih edilen kullanıcı ara yüzlerinden birisi durumunda.


     


    MIUI 10 ara yüzü ise hali hazırda 40 farklı Mi ve Redmi cihazına yüklenmiş durumda. Yeni nesil MIUI 11 ara yüzü ilk olarak Xiaomi Mi 9 amiral gemisinde kullanılacak ve sonrasında güncellemeler başlayacak.


     


    Liu Ming yeni MIUI sürümünün yeni ve benzersiz bir ara yüz sunacağını ifade ediyor. Daha önceki açıklamalarda çok büyük tasarım değişiklik yapılmayacağı vurgulanmıştı. Bu bakımdan Ming’in kastının MIUI 11 sürümünde kullanıcının ihtiyaçlarına yönelik olarak geliştirmeler yapılması olduğu tahmin ediliyor.


     



  • Gelse ne olacak dahili uygulamalarına reklam ekliyorlar. Müzik çaları açıyorsun reklam video oynatıcı reklam. Rom değiştirdimde kurtuldum sonunda. Ucuza satıyorsunuz tamamda bu kadar olmaz ki

    (Ayarlardan reklam şeyleri kapanıyor demeyin olmuyor.uygulamaların internet bağlantılarını bile kestim gene çıkıyordu reklamlar)
  • Gelse ne olacak dahili uygulamalarına reklam ekliyorlar. Müzik çaları açıyorsun reklam video oynatıcı reklam. Rom değiştirdimde kurtuldum sonunda. Ucuza satıyorsunuz tamamda bu kadar olmaz ki

    (Ayarlardan reklam şeyleri kapanıyor demeyin olmuyor.uygulamaların internet bağlantılarını bile kestim gene çıkıyordu reklamlar)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortaokulda gittiğim dersanenin sunum odası gibi bir yerde yazılım tanıtıyorlar. Komik.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aynen.bıktım reklamlardan.yeter artık imdaaat.
    Rezillik yaa mecburi reklam izliyoruz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • KoşanBalık kullanıcısına yanıt
    Allah allah bende mi 8 kullanıyorum güncel sürümde bende çıkmıyor ? Kapattım bir dahada açılmadı.

  • Çan çin çu sevenler haydi savunun reklamları. Telefonumun arayüzünde uygulamasında tek reklam çıksa o telefonu çöpe atarım. Neyseki reklam yok lg kullanıyorum

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ymhaslaman

    Ortaokulda gittiğim dersanenin sunum odası gibi bir yerde yazılım tanıtıyorlar. Komik.

    Komik olan birşey yok, ihtişamlı bir sunuma gerek yok, birileri gibi tekerleği yeniden icat edip uçurup kaçırmaya hiç gerek yok..
  • alemburda34 kullanıcısına yanıt
    Bende en son sürümdeyim ne yapsam engelleyemedim. Sizin cihaz tepe model diye belki farklıdır, ben ucuz model olan redmi 5a kullanıyorum geliri reklamdan sağlıyorlar bizde bence :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar arayüz yapmak için niye uğraşıyorlar anlamıyorum stabil bir arayüz yıllardır göremedik 8.0 dan veri kullanıyorum şu anda kullandığım 10 sürümü bile çok iyi değil ver android stock arayüzünü herkes mutlu olur bı kadar çabaya gerek yok.

  • nazaman kullanıcısına yanıt
    Bizle kıyaslamadım. Apple Samsung ile kıyasladım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aynı söylemler MIUI 10 için de söylendi lakin uçan kaçan birşey yok.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rockies

    Bu mesaj silindi.
    Şahsiyetinizin karakterini yansıtmışsınız :) Samsung gibi veyahut Apple gibi 2 kat fiyata size ÇAKAN firmalar lazım..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android kullanıp şikayet eden adam teknolojiden anlamayan adamdır. Arayüzden memnun mu değilsin değiştir gitsin yada git 15 bine elma al



    Mi 5s Android 9.0 kasma, donma, hoplama zıplama yok



    MIUI 11 benzersiz bir ara yüz ile gelecek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 gün önce Xiaomi a2 lite aldım. İlk Android telefon deneyimim bu. Öncesinde Blackberry kullandım sonra iphone kullandım. Bilgisayarlarım apple, ona laf yok:) Fakat telefon olayı bir süre sonra bir açıdan canımı sıkmaya başlamıştı. Aldığım her telefonu 3 yıl kullandım sonrasında hiç birini satmadım/satamadım ve çöp oldular. Beyaz eşya parası veriyoruz ama 2-3 yıl ömrü var. Bu olay canımı sıkmaya başlayınca en ucuz kullanılabilir bir telefob ararken Xiaomi a2 lite modeli dikkatimi çekti. Android One, Tam benlik dedim sade ve minimalist tasarımlar hep güzel gelmiştir bana. Aldım telefonu. Gerçekten ederi daha fazla olmalıymış. Aman Allahım, gayet hızlı. Parmak izi okuyucusu bile gayet hızlı. Fotoğrafların otomatik google fotoğraflar olması daha da hoşuma gitti çünkü iphone'da düzenli olarak google foto'lara senkronize ederdim fotoları. Bunda gerek kalmadı. Sadece mac'deki notlar çok kullanırdım, iphone ile senkronize olması güzeldi. Onun yerine farklı programlar kullanmaya başladım. Bi o var eksik gelen bana. Fakat bunların dışında, haa kamerası da mükemmel değil, ama bunun için de 2 kat para ödeyip süper kameralı bir telefon almam. O para ile bir Canon çok daha mantıklı tercih olacaktır. Özetle kardeşlerim, Xiaomi telefon çok iyi geldi bana. Çentikli ekran da hoş görünüyor bu arada. Aile bireylerinin telefon değişimlerinde ki onlar da iphone, Xiaomi tercih edebilirim. Hiç sorun olmaz.
    AndroideOne için de şunu söyleyebilirim. Telefonda kullanmadığım tek bir app bile yok. Zaten olsa idi onu telefondan silmeden canım rahat etmezdi ki iphone'da Ev uygulamasın o yüzden silmişimdir. Bunda yok. ner varsa bana lazım olan ve kullandığım programlar. Böyle beklemiyordum sevdim bu telefonu ve androidone'ı.

  • dün okuduğum bir şeyi söyleyeyim sana. Xiaomi bu zaman kadar hiç reklam yapmamış, reklam için bütçe ayırmamış ve ürünlerindeki kar oranını %5 olarak açıklamışlar ve artırmayacağız demişler. Özetle, bizim öncesinde aldığımız telefonları bize %50 kardan fazla ile sattıklarını varsayarsak, aslında bu teknolojiyi bir de dolar kurundan dolayı ne kadar pahalıya satınaldığımızı bilmeni isterim. Hali ile nerde sunduklarının önemi yok ama xiaomi ve ilk android deneyimimden sonra şunu söyleyebilirim. bir ios'dan eksik hiç bir yanı yok. o zaman ne diye 2-3 kat para vereyim. anlamı kalmadı artık.

  • KoşanBalık kullanıcısına yanıt
    reklamlar bende yok.sanıyorum google play çok güvenli bir ortam değil, yani ordan indirdiğiniz programlara dikkat edin derim. belki de yazılımın bir açığı vardır. ben henüz böyle birşeye rastlamadım.

  • Hocam google play den indirdiğimiz uygulamalar değil derdimiz Xiaomi'nin telefona ön tanımlı yüklediği dahili video oynatıcı müzik çalar dosya yönetici ve kendi tarıyıcısı. Reklamlar burdalar, saçma ve garip olan o...

    Ekleme siz sanırım A2lite almışınız,o cihaz android one olduğundan saf androidle boş olarak gelir.bizim şikayetimiz miui yüklü cihazlar için



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoşanBalık -- 13 Ocak 2019; 21:36:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.