Şimdi Ara

Monster Abra A5 V.9.2.(2) Kullanıcıları (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
5
Favori
13.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Xecutioner01

    Merhabalar, bilgisayarda yaşadığım bir sorunu sizinle paylaşmak istiyorum. Daha önce bu srounu yaşayan birileri varsa yardımcı olur diye düşünüyorum. Şöyle ki bilgisayar yük altında değil iken bazen masaüstünde bazzen de chromeda iken donuyor. Ne yapsam etki etmiyor.Hiçbir tuş vs. çalışmıyor. Ta ki reset atana kadar. Reset atana kadar makina kendine gelmiyor. Hatta arkada ses açıkken falan yaşadığımda ses de takılı kalıyor. Bir kaç gündür bu sorunu yaşamaya başladım. Yardımcı olursanız sevinirim.
    tahminim işletim sisteminden kaynaklı olabilir.farklı bi win10 sürümü yükleyip deneyin.hatta 2-3tane sürüm deneyin(redstone4 yada redstone5 gibi)yine aynı takılmayı yaparsa hdd den yada ram den olabilir sorun.
  • Ram veya ssd'den kaynaklanmadığını düşünüyorum. Şöyle ki Windows bellek tanılama ile ramleri, HDTune Pro ile de ssd'yi kontrol ettim. İkisinde de bir sorun gözükmüyor. Ben işlemciden kaynaklandğını düşünüyorum. Mesela boşta iken bazen işlemci fanı çalışmaya başlıyor. Ancak sıcaklığı kontrol ettiğimde de gücü kesecek kadar yüksek olmuyor, genelde 45-55 arası oluyor. Sıcaklıktan kaynaklanmayan bir sorun olabilir mi emin değilim ama.Teknik servisle görüştüm. Servise yollamamı donanım kontrolü yapacaklarını belirttiler. Servise yollamadan halletmenin yollarını arıyorum. Cevabınız için teşekkür ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Xecutioner01

    Ram veya ssd'den kaynaklanmadığını düşünüyorum. Şöyle ki Windows bellek tanılama ile ramleri, HDTune Pro ile de ssd'yi kontrol ettim. İkisinde de bir sorun gözükmüyor. Ben işlemciden kaynaklandğını düşünüyorum. Mesela boşta iken bazen işlemci fanı çalışmaya başlıyor. Ancak sıcaklığı kontrol ettiğimde de gücü kesecek kadar yüksek olmuyor, genelde 45-55 arası oluyor. Sıcaklıktan kaynaklanmayan bir sorun olabilir mi emin değilim ama.Teknik servisle görüştüm. Servise yollamamı donanım kontrolü yapacaklarını belirttiler. Servise yollamadan halletmenin yollarını arıyorum. Cevabınız için teşekkür ederim.
    hdd için HDD sentinel öneririm dünya çapında nam yapmış bi program

    işlemci sıcaklığı normal aslında.o değerler bende de aynı.tabi yinede teknik servis bi baksın.
  • Arkadaşlar selamlar Yaklaşık 1.5 yıldır 9.2.2 kullanıyorum fakat 2-3 aydır klavye aydınlatmasının mavi rengin parlaklığında bir azalma var. Böyle bir sorun yaşayan oldu mu ? Sorun sizce donanımsal mıdır ? yoksa yazılımsal mı ?
  • lostkate34 kullanıcısına yanıt
    Ayarlardan kısılmış olmasın? Veya program bugda kaldıysa orada açık görünsede kısık olması gibi vs de olabilir.
  • _AveNTuriN_ kullanıcısına yanıt
    Yok hocam yazılımı da tekrar silip yükledim kontrol ettim...
  • Arkadaşlar cihazınızın boşluk tuşunda aydınlatma mevcut mu? Daha önce cihazımda mevcut değildi, servise gönderecektim zaten göndermişken yazdım onuda klavye değişimi yapıldı. Sonrasında başka sıkıntılardan dolayı cihaz değişimi yapıldı ve yeni gelende de klavyede aynı tuşta ışık yok. Acaba değişim yapılan klavye başka cihazın mıydı yoksa yine sıkıntılı mı geldi bilemedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pubgde işlemci turbo boost çalışmıyor sebebi ne acaba bazı oyunlarda çalışıyor ama pubgde turboya geçmiyor işlemci
  • Control center güncellemesi olmayacak galiba. Yeni abraların control center'ları daha güzel. Acaba onlarınkini kullansak bi sıkıntı çıkar mı?
  • Kısayol sürücüleri ile o yazılım çalışmaz, çakışma yapar. Kısa yol sürücülerini kaldırırsanda kısayollar çalışmaz.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.