Şimdi Ara

Monster Abra A5 V5.2.1 inceleme videosu 'GTX960M'lı en uygun fiyatlı Monster' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
2.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • m.can123 kullanıcısına yanıt
    Lenovo da ne sıkıntı var?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekranı çok kotu bu fiyat fazla

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • koçari K kullanıcısına yanıt
    Lenovo y5070 de 5200rpm hdd kullaniliyor buda makinayi agirlastiriyor. Sonra ekran konusunda cok sikayet eden var ve isiniyormus. Onceden fandan ses geliyormus ama bios uptade ile cozmusler onu. Aslinda guzel makina ama bende kararsiz kaldim bu sorunlardan dolayi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düşünün sürekli teknoloji fiyatları bizde uçuşa geçti bu yıl %22 daha fakirleştik kişi başına düşen milli gelir yıllık 1000 dolar azaldı ve biri diyorki bunlar düşük bütçeli f/p cihazı(Editöre demiyorum genel olarak)Yada telefondan da örnek verebiliriz.Size mi inanalım yoksa ekonomiye mi?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Adoring

    Düşünün sürekli teknoloji fiyatları bizde uçuşa geçti bu yıl %22 daha fakirleştik kişi başına düşen milli gelir yıllık 1000 dolar azaldı ve biri diyorki bunlar düşük bütçeli f/p cihazı(Editöre demiyorum genel olarak)Yada telefondan da örnek verebiliriz.Size mi inanalım yoksa ekonomiye mi?

    Bu laptopu almaya niyetlenen kişi film izleyip sosyal medyada gezinmek için değil oyun oynamak için alıyor.Oyun içinde gtx x60m altı kurtarmıyor.Türkiye şartlarında da sıfır alabileceğiniz f/p oranı en yüksek cihaz bu.Aynı ekran kartına sahip tek alternatif lenovo y50-70 ki oda daha düşük seviye bir işlemciye sahip olmasına rağmen monster a5 ten daha pahalı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seefoo -- 8 Kasım 2015; 23:06:52 >
  • Yaklaşık 1 ay önce aldım almadan önce çok araştırdım victor a da baktım bu fiyata daha uygununu bulamadım. (3399 tl YE IPS ekranlı olarak aldım) Yanında çanta da verdiler, performans konusunda memnunum işlemlicisiniz 5700 hq olması benim için büyük avantajdı ya bunu ya da aynı özelliklerde 970m li tulpar ı alacaktım aralarındaki fark tam 1000 liraydı çok geldi veremedim, bu fiyat aralığında laptop arayanlara tavsiyemdir.

  • Alırken IPS almalısınız belliki videoda ıps olmayan tn panel ya da başka bir panel bulunmakta kesinlikle ıps alın.

  • buna benzer bir panelli notebook kullanıyorum.ilk başlarda önemsemiyorsunuz ama sonradan pişman oluyorsunuz.ne olursa olsun iyi bir ıps panelli bir dizüstü alın.

  • güzel akıcı bir inceleme olmuş ellerine sağlık

  • quote:

    Orijinalden alıntı: koçari

    quote:

    Orijinalden alıntı: bahadrcakar

    quote:

    Orijinalden alıntı: koçari

    beyler bu nasıl ?http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/_LENOVO-Y50-70-15-6-in%C3%A7-Intel-Core-i7-4720HQ-16-GB-1-TB-8-GB-SSD-GeForce-GTX960M-4-GB-Windows-8-1-Notebook,103452,2116473.html?langId=-14 4000 tl i7-4720HQ GTX960M GDDR5 4 GB 1 TB + 8 GB SSD (bunun mi olayı ne anlamadım ,8 gb ssd ne kadar işe yarar anlamadım. diskin rpm si ne kadar ?) yine yorumlarda mat ips ekran demişler ayrıca windows 8.1 ile geliyorki monter da bunları eklersen aynı paraya geliyor yaklaşık ses kalitesi de iyiymiş.yorumda ki öyle diyor. JBL diyor bilmiyorum nasıl bir şey. ama tipi güzel ,özellikler iyi dahası medimarkt var arkasında.


    8GB SSD dediği windows 8GB lık bir ssd ye kurulmuş. Senin yüklediğin çalıştırdığın herşey hdd de yükleniyor. Windows hariç..amaç hızlı çalışsın

    Windows, 8 gb a sığıyor mu?

    Windows 8 gb'a kurulu değil. Sistem tarafından sık kullanılan dosyalar bu 8 gb'lık hızlı kısma atılıyor buna işletim sistemi karar veriyor. Böylece sistem hızlı açılıyor veya sık kullandığınız bir program daha hızlı başlıyor.

    Evet 8 gb'ın yeterliliği tartışılır ama hiç yoktan iyidir tabii.
  • Monster eskiden dikkatimi çekerdi ancak artık çekmiyor çünkü gerilemeye başladı rakipleri aliminyum yada metalimsi kasalarla yoluna devam ederken monster plastik ve dayanıksız mazemede takıldı kaldı ve estetiğede oldum olası önem vermedi razer blade olsun msi nin ince güçlü bilgisayarları olsun macbook pro olsun tasarım ve özellik açısından daha iyi bence özelliklede razer pek çok firmenın önünde ilk sırada geliyor yeniliklerden kaçmıyor monster hazır kasa kullanımından ziyade özel kasa yapmalı veya yaptırmalı yada düzgün estetik hazır kasalar seçmeli

  • monster piyasaya göre biraz daha uygun fakat tasarımını alienware gibi yapsa kasayı biraz daha sağlama alsa kimse önüne geçemez

  • 2 gram bilgisayar bilgisi olmadan yorum yapan arkadaşlar ne güzel ortaya çıkmışlar. Uygun fiyat denince aklınıza tek bir fiyat gelmemeli. Amacınız dizi izleyip sosyal medyada dolaşmaksa çok daha ucuza almalısınız dizüstü bilgisayarınızı. Ancak oyun oynamaksa veya işlemci gücü gerektiren işler yapmaksa bu fiyat uygun oluyor. Yoksa millet 4-5 bin liralık dizüstüleri enayi olduğu için almıyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel incelemeniz için teşekkürler. Ancak o harddisk hızı 5400 rpm olmasın :)

  • İncelemeniz çok güzel olmuş elinize sağlık. Editör olarak yeni insan sesi duyunca rahatsız olan ben sizin sesinize ve tarzınıza bayıldım.Yapıcı eleştiride pek iyi değilim, tavsiye veremiyorum :D
    Tekrar ellerinize sağlık

  • 120 gb ssd + ips ekran + w10 lisansıyla beraber 4000 tl ediyor laaa



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koçari -- 12 Kasım 2015; 0:39:03 >
  • bu markada gereksiz yere hayvan işlemcileri kaktırıyorlar. i5 li işlemcileri bile oyunlarda full kullanamazsınız. gereksiz yere para ödeniyor. ben 15 watlık u işlemciyle bile oyunlarda harikalar yaratıyorum. bunu tecrube etmeden ne dediğimi anlayamazsınız. i5 ten üstü cok gereksiz.

  • yahu şu video otomatik başlamasın breaa yahu.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: jubeii

    bu markada gereksiz yere hayvan işlemcileri kaktırıyorlar. i5 li işlemcileri bile oyunlarda full kullanamazsınız. gereksiz yere para ödeniyor. ben 15 watlık u işlemciyle bile oyunlarda harikalar yaratıyorum. bunu tecrube etmeden ne dediğimi anlayamazsınız. i5 ten üstü cok gereksiz.

    katılıyorum.. keşke i5 li modellerini çıkarsalar hem satısları artar hemde bizde bütçemizi aşmadan rahat pc almış oluruz
  • Selam ,

    Monster'ın devreli bileşenleri gerçekten sınıflarının en iyilerinden seçilmekte ,bunu gözlerimle gördüm.

    Ancak Lcd panel nedir öyle ?Evvel ki serilerde renk gamutu %100'e yakın doğrulukta ve 250 nit'in üzerinde gayet başarılı paneller seçilirken , bu yeni serilerde 25 dolarlık panellere geri dönüş gerçekten hayal kırıklığı olmuş.
    Plastik kasayı bir sorun olarak ele almamak lazım.

    plastik kasa ısınma konusunda ve manyetizma konusunda avantajları vardır.Bu yönden plastik kasaya burun kıvırmamak lazım.

    Fiyat hususunda ise ,halen niye core i5'li seçenek sunulmuyor anlamış değilim , 200 ile 150 dolar arası net fiyat düşüşüne etki edecek bir durum neden sunulmuyor anlaşılabilecek bir durum değil !!!
    belki"oynayamadığınız oyun çalıştıramadığınız uygulama olursa iade edin,paranızı verelim " sloganı riske mi uğrar ?? bu yüzden mi??

    Çok uyguna oyuncu bilgisayarı satıyoruz veya alıyoruz diye kimse kendisini sevindirmesin. kdv hariç 1000 dolarlık bir cihazdan bahsediyoruz.Muadili bilgisayarları örneğin msi marka aynı donanıma sahip bir laptopu newegg ,amazon gibi sitelerden 700 dolara bulmak pekala mümkün...
    sonuçta gpu 4gb olsa harika bir bilgisayar.

    Her sene zenginleşeceğine %15 fakirleşen ,satın alma gücü,üretim gücü düşen, ihracat yapan fabrikaları yurt dışının kölesi hale gelmiş kamu yönetimi utansın.

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.