Şimdi Ara

Motorola One Power'ın basın görseli ve özellikleri sızdırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Motorola One akıllı telefon serisi ile ilgili sızıntı ve söylentiler bir süredir gündemi meşgul ediyor. Motorola One ve Motorola One Power isimli iki cihazın yolda olduğuna yönelik haberler var. İsimlendirme politikası ikinci modelin daha büyük bir pille geleceğini gösteriyor. Şimdi ise cihazın basın görselini ve teknik özelliklerini gösteren yeni bir sızıntı ortaya çıktı.

     

    Ayrıca Bkz.ASRock, Fatal1ty markasını “Phantom Gaming” olarak değiştiriyor
    Yayınlanan görsellere bakılırsa Motorola One Power çentikli bir tasarımla gelecek. Sektördeki trendi göz önüne aldığımızda bunun pek de sürpriz olmadığını söyleyebiliriz. Arka panelde dikey olarak konumlandırılmış çift kamera sistemi yer alıyor. Hemen orta kısmında ise bir parmak izi tarayıcısı mevcut.

     


    Motorola One Power özellikleri


    Akıllı telefon 19:9 görüntü oranı sunan 6.18 inç Full HD+ ekrana sahip olacak. Ayrıca gücünü 3 GB veya 4 GB RAM'in eşlik ettiği Qualcomm Snapdragon 636 yonga setinden alacağını belirtelim. Motorola One Power'ın 32 GB ve 64 GB'lık depolama alanı ile sunulması bekleniyor. Daha fazla harfıza için microSD kartı da destekleyecek. Cihazda 12 MP + 5 MP çift arka kamera ve 12 MP selfie kamerası göreceğiz. Her iki kamera da portre modu çekimi yapabilecek.

     

    Hızlı şarjı destekleyecek telefonda 5.000 mAh kapasiteli bir pil yer alacak. USB Type-C bağlantı noktası ve büyük olasılıkla Android 8.1 Oreo ile gelmesi beklenen Motorola One Power'ın fiyat etiketi ve ne zaman piyasaya sürüleceği konusunda ise henüz bir bilgi yok. En kısa süre içerisinde bu soruların cevap bulmasını umuyoruz.



  • İstediğim telefon
    yeni nesil orta seviye işlemci snapdragon 670/710
    12 mp oisli iyi arka kamera
    Wifi ac bt 5 gibi güncel bağlantılar
    İyi ekran ve 5000 batarya

    Şimdi one power bazılarını karşılasada bazılarını karşılamıyor. Asus zenfone s zoomda yaptığı gibi bir telefon çıkaramadılar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelsin alıyorum gönlümün efendisi p30 note diğer adi

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.