Şimdi Ara

Motorola Xoom video inceleme (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
36.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • mesut çevik daha güzel sunuyor malaesef bunu söylemek istiyorum !
  • Guzel inceleme icin tesekkurler.
  • çok pahalı olmuş.yoksa alınabilir en güzel tabletlerden.
  • ben de bu cihaza tav oldum arkadaşlar ama yeni galaxy tab hem bunu hem de ipad 2 yi sarsacak. araştıranlar bilirler. samsung gümbür gümbür geliyor. yoksa bu tableti almayı kafaya koymuştum. bu arada yeni gelecek olan samsung tablet ipadden daha ucuz olacak. bilginize. 16 gb wi fi satış fiyatı 499 dolar amerikada. türkiyede de ona yakın olur inşallah.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: patrain

    quote:

    Orijinalden alıntı: NDSOkullarda (hele bizim ulkemizde) cocuklara tablet dagitilirsa cocuklar derste oyun oynamak isterler :) bunu engellemek icinde ozel rom hazirlanir sonra yeni romdu roottu felan cocuklar iyice androidi ogrenir daha sonra program yazmaya baslarlar :) boylece öküz (affedersiniz) bir milletimiz olmaz :) tabi bunlar hayal :D
    hayırdır sen hangi millete öküz diosun ?


    ben yolda yürürken durdurup "bakar mısın? bu telefonda nasıl bluetooth açılıyor" diye soranlara diyorum.. (aklıma daha birsürü şey geliyordu ama hepsi uçtu gitti birden bire... ayrıca çok nazik bir üslup kullandığımı düşünüyorum)

    edit: imla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NDS -- 26 Mayıs 2011; 16:55:45 >
  • Merhaba arkadaşlar.

    Ürün bugün elime geçti emin olun ürün incelemesinde gördüğünüzden cok daha güzel. Elinize aldığınızda gerçekten güzel bir ürün diyorsunuz..

    Ben yalnız şöle bir sorun yaşamadım.. Cok az uygulama yükleyebiliyorum.. İncelemede fruit ninja gibi uygulamalar yüklü fakat ben bunların hiç birini cihaza yükleyemedin . Market programında arattım cıkmadı. Marketin sitesine girdim cihazıma uygun olmadığını bu yüzden yollayamadığını söledi ve türkçe dil desteğide yok...

    Ve son olarakta nvidia için özel uygulamalarıda bulamadım. Bunları nasıl düzeltiliceğini bilen varsa bu konuda bana yardımcı olursa cok sevinirim.
  • Merhaba Arkadaşlar, ben cihazı yurtdışından aldım, şu an cihaz fiziksel olarak açılmıyor, türkiye xoom ile ilgili teknik servis destek vermiyormu ?
    aslında 0850 li bir numara bulmuştum onlar da ancak türkiye de satış başladıgında bakabiliriz demişlerdi. Bu konuda bilgisi olan bir arkadaş var mı ?
    Cihazı tekrar abd ye gonderip getirtmek cok şefakatlı bir iş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: umutarslan.com

    çok pahalı olmuş.yoksa alınabilir en güzel tabletlerden.

    +1
  • Gold Bilgisayar'a gelmiş teşhirde bile yoktu ilk açtıran ben olmuştum . Ekranı IPS panel değil... Resimleri IPS panelli LCD tabletler gibi değil... Yanımdaki 250$ lık Nook Color (IPS panel LCD ) ekranı ile kıyasladım Xoom ekranı vasat...

    Android 3.01 ile gelmekte... Güncellemesi de (3.1) var...

    Xoom ekranı vasat... Fakat görüş açısı Exper in Androidli tabletleri hatta Windows tabanlılar kadar kötü değil...


    Benim merak ettiğim Asus Transformer ekranı çizilmeye karşı dayanıklı hemde IPS panelli... İşlemci ve grafik hızlanıdrıcısı aynı olsa bile Asus Trasnformer daha performanslı olduğu ifade edilmektedir...

    Xoom un tek artısı Kontrastın en yakın rakibinden 2 kat daha yüksek olmasıdır (Ipad dahil...) ...

    http://www.notebookcheck.net/Review-Asus-Transformer-Eee-Pad-TF101-vs-Acer-Iconia-A500-vs-Motorola-Xoom-vs-Apple-iPad-2.53242.0.html
  • Gold Bilgisayar daki grey garantili yani paralel ithalat ... Anlayacaginiz bu cihaz resmi distributor garantisi yok. Adini hic duymadigim bir firma kendisi ithal etmis kendi servisi var... Turkiye geneli yaygin servisi yok... Yani motorola yetkili servislerine goturseniz garantili onarim guncelleme yapitiramazsiniz... Gold Bilgisayardaki elemandan ogrendim....
  • yaklaşık bir haftadır wifi modelini kullanıyorum.
    her bakımdan çok memnunum. Tablet teknolojisinde bugün gelinen noktadaki en iyi 4 cihazdan biri bu. (ipad2, asus trasformer, acer eepad ve xoom)
    toshiba thrive eylülde geliyor. Hemen aynı özelliklere sahip ve fiyatı motoroladan yüksek olur.
    küçük detaylar aradaki farkı yaratıyor. Birinin kontrası öbürünün renkdeki canlılığı.
    Donanımda herşey eşit aslında Bu cihazın en güçlü tarafı ilk çıkan olması, çok satılması sebebiyle çok kişi tarafından kurcalanıyor olmasıdır. Forumlarda transformer için 1000 okunma görürseniz bunda 10 bin görürsünüz. Root, memory stick probleminin halledilmesi vs vs her konuya erişirsiniz.
    Cihazın kendisi ile birlikte arkasındaki goole servisleri bir o kadar değerli. Goole hesabınız var ise 3 dakikada kontak listeniz email ayarlarınız vs cihaza online gelir.
    cihazın 3g li olanı 5-6 yüz tl daha pahalı. telefonunuzda internet varsa "tetherin" yapıp gayet güzel yolda bayırda kullanabilirsiniz. Ofis ve evlerde zaten artık herkesin wifi si var.
    Çok araştırmış bir kişi olarak endişe etmeden bu cihazı alabilirsiniz. 7 inçlık samsung galaxy gibi bir başarısızlık örneği değil. Olgun ve test edilmiş bir cihaz.
    ipad2 ile sadece biz değil dünya karşılaştırıyor. Donanımsal olarak xoom ipad2 den daha iyi. Dokunmatik Tecrübe ve türkçeye uyumda apple daha iyi.
    Birde kimi insan apple servislerine aşinadır genellikle iphone dan dolayı.
    Sade düşünün, apple cı iseniz, sorunlarla uğraşmayı sevmiyorsanız ve bir miktar yazılım ödemeleri yapmaya gücünüz varsa ipad2 alın.
    ANdroidçi iseniz, özgürlüğü ama biraz sorunla boğuşmayı kaldırabilirseniz xoom alın.
  • Arkadaslar bu cihaza ben order and chaos oyununu yukledim ancak bu en alltaki ana menuye donus tuslarinin oldugu siyah serit kadar oyun ekrani yukari ve saga sola tasiyor. Acaba bunu nasil ğ veya moto xoom a uyumlu olan oyununu nerden bulabilirim . Indirdigim yer best android dowload . Com diye bir site. Tam uyumlu olanini nereden indirebilirim. Malum bu ucretli oyunlar marketten inderemiyoruz.
  • farklı cihazlar kullandım ama motorolanın verdiği atmosferi hiç birisi vermez
  • Ttnet pahalı satıyo gibi sanki, napsam :/
  • Benim kafama takılan bir kaç soru var onları netleştirirsem derhal alacağım; Bu konuda bilgili ve cihazı kullanan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
    Şimdiden teşekkürler.

    1- ben cihaza sürekli internet bağlantısı için hat almayı düşünmüyorum. Bulunduğum bölgede wireless var ise kullanırım yoksa sorun değil. Bu durumda cihazın GPS i ile haritaları internet olmadan kullanabilecekmiyim. Yani kısacası internet olmadan da navigasyonu kullanabilmeliyim ?

    2- Office uygulamaları (Excel, powerpoint, word, access v.s.) ve PDF gibi günlük iş hayatında kullanılan dokümanları sorunsuz açıp hatta gerektiğinde düzenleme yapıp kullanabilecekmiyim ?

    3- Katıldığım toplantılarda bu cihaz ile ses kaydı yapabilecek miyim?

    Bunlar benim için çok önemli eğer bu konularda sıkıntı yok ise düşünmeden gidip alacağım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NDS



    Okullarda (hele bizim ulkemizde) cocuklara tablet dagitilirsa cocuklar derste oyun oynamak isterler :) bunu engellemek icinde ozel rom hazirlanir sonra yeni romdu roottu felan cocuklar iyice androidi ogrenir daha sonra program yazmaya baslarlar :) boylece öküz (affedersiniz) bir milletimiz olmaz :) tabi bunlar hayal :D




    Başta Romu ben yazardım.Bilgisayardan anlarım ve 14 yaşındayım
  • şahsen tam almaya niyetlendim bunu ama biraz galaxy tab ın yenisini inceleyince netten daha çok hoşuma gitti açıkcası .. galaxy s2 kullanıyorunm tel olarak tab olarak da galaxy olsun mantığı ağır bastı belki bilmiyorum .. bi yandada flyer var .. hangisi mantıklı çözemedim .. 3ünden birini seçicem ama hangisi çok kararsızım..
  • Ben bu tabletin fiyatına sıfır laptop alırım
  • Ben bu tabletin fiyatına sıfır laptop alırım
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.