Şimdi Ara

mourinho nun basarisizliginin sebebi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Elric.

    Adam Aslında Kendi çapında başarılı ama fanları sağolsun kendinden 10 kat iyi td ile kıyaslamakta beis görmediği için başarısız gözüküyor.
    kimmiş o kendinden 10 kat iyi td ?
  • Inter'in ŞL kazanmasından bir önceki sezon son16'da elendi ama finale giden United'a elendi. Hatta o eşleşmenin bir olayı vardı; Ferguson'ın Mourinho'yu yendiği ilk maç o eşleşmededir. Mourinho Inter'e gelmeden önce, Chelsea'nin Ferguson tek bir kez bile galip gelemedi Mourinho'ya.

    Marty.McFLY; Inter ŞL kazandığı için çok güçlü görünüyor o kadro sana. O zamanki maçları izlememişsin sen anladığım kadarıyla. Inter son16 eşleşmesinde o sezon çatır çatır ve genel olarak o noktaya kadar daha iyi top oynayan Chelsea ile eşleşti, Mourinho Ancelotti'yi denize döktü, 2 maçı da kazandı geçti Inter. Barcelona eşleşmesini izlemiş olsan Mourinho'nun şapkadan ne derece büyük bir tavşan çıkarttığını biliyor olurdun. Bu arada Guardiola'ya karşı oldukça kötü bir geçmişi var Mourinho'nun. Ama Guardiola'ya ilk 3 atan ve Guardiola'yı ilk kez 2+ farkla yenen hoca Mourinho'dur. San Siro'daki o 3-1lik maçtır. İkinci maçtaki 10 kişiyle oynattığı savunmadan bahsetmiyorum bile. Tamamen Mourinho'nun etkisiyle turu aldı orada Inter. Kadro güçsüz değildi ama vaktinde Barcelona, United, Chelsea ve hatta bir önceki sezonu 2.lik için rekor puanla (o zamanki rekordu 86 ile) bitiren Liverpool'un Inter'den önce adı geçiyordu. Ayrıca Mourinho'dan Avrupa Şampiyonu teslim alan Benitez'in nasıl rezil rüsva olduğunu ve sezonun yarısını bile göremediğini biliyoruz. Kadroyla bitmiyor bazı şeyler.


    Konu başlığındaki mevzuya dönersek de; Mourinho yanlış bir kadro kurdu. Esas sıkıntısı ise bu adam çalıştırdığı büyük takımlarda her 3. sezonda illa bir arıza çıkarıyor. Soyunma odasında bu kadar kaos yaratan başka bir menajer daha bilmiyorum. Ha yine de tarihin sayılı teknik adamlarından. Benim için ilk 5te rahat yeri var. Biraz sakinleşip formunu geri kazanırsa kolayca yeniden en iyi hocalar arasına girer.




  • Mourinho nun büyüklüğünü tartışmaya gerek efsane bi teknik direktör lakin son Chelsea ve United performansları kötü tamam istatistikler ortalamanın üstü olabilir ama taraftar ve izleyenler illallah etti yani.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genele vurursak başarısız değil tarihin en iyilerinden biri , elindeki malzeme ve aldığı sonuç odaklı Guardiola'dan çok daha iyi , Guardiola çok daha keyifli futbol oynatıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vaypcnet -- 10 Ocak 2019; 23:40:48 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27

    Günümüz futbolunun en önemli özelliği dikine ve hızlı hucum, set oyun ile rakibi karşılayıp alan vermemek, rakip kalene yaklaştıça presi yoğunlaştırmak, Dikeni hızlı hucum için diken oynayabilen önlibero, sıkışan oyunları kanatlara açmak vb hususlar..

    Alıntıları Göster
    Tuchel, ŞL'de PSG'ye bunu yaptırıyor. İzlemesi de gayet keyifli oluyor.. Ama, maalesef takım orta sahadan dolayı alan bırakmamayı beceremiyor. PSG bu yıl da kupayı alamazsa, en çok Tuchel, Neymar ve Mbappe'nin emeklerine yazık olacak.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.