Şimdi Ara

Msi bilgisayarın hep fanları bozuluyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar bilgisayarı aldığımda ilk fanlar bozuldu bir kere ikisi birden garantiye verdim yenileriyle hallettiler. 4 5 ay sonra tekrar bozuldu götürdüm yine değiştirdiler. Şimdi aradan 2 ay geçmesine rağmen yine bozuldu bu ne biçim iştir anlamadım. Ne yapmam gerekiyor acaba ? Yeni ürün verirler mi ?



  • Uzun süredir GE60 kullanıyorum ve fan sıkıntısı hiç yaşamadım ama sendeki fanlar arız yaptıysa teknik servise gönder hemen hocam garanti kapsamında hallederler. Kaç kez gönderdiğin yada fanın kaç kere arıza yaptığı önemli değil.
  • yaparlar onu biliyorumda 2 ayda bir bozuluyor hep böyle mi devam edicek ? Garanti bitince ne olacak
  • Hocam teknik olarak fanların 3 kez arıza yapması pek olası görünmüyor. Teknik servise gönderdiğin zaman durumu bir kağıda yazıp fanların sürekli arıza yaptığını belirtirsen en azından fan bağlantılarını yada anakartı kontrol ederler. Sorun başka bir yerden kaynaklanıyor olabilir.
  • Hocam biraz zaman geçmiş üzerinden ama MSI fanlarının dandikliğinden ben de şikayetçiyim. GL 62M aldım 2.5 ay önce ve bu akşam CPU fanı bozuldu. Yavaş çalışırken bile içine bir şey kaçmış gibi ses çıkartıyor. 3 ayını doldurmadan böyle yapıyorsa belli aralıklarla da bozulur o zaman bu ileride belki de
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Charles Bartowski

    Hocam biraz zaman geçmiş üzerinden ama MSI fanlarının dandikliğinden ben de şikayetçiyim. GL 62M aldım 2.5 ay önce ve bu akşam CPU fanı bozuldu. Yavaş çalışırken bile içine bir şey kaçmış gibi ses çıkartıyor. 3 ayını doldurmadan böyle yapıyorsa belli aralıklarla da bozulur o zaman bu ileride belki de
    7 yıla yakındır kullanıyorum ben 2 kere falan değiştirdim gayet dayanıklı verdiği performansa göre.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: matrix999

    7 yıla yakındır kullanıyorum ben 2 kere falan değiştirdim gayet dayanıklı verdiği performansa göre.

    Alıntıları Göster
    Bilmiyorum benim 3 aydır masamda çok nadir kaldırırım dikkatli de kullanırım bilgisayarımı ama 3 ay dayanmadı. Servise yolladım gün içinde değiştirip kargoladılar oradan memnun kaldım ama benim 2.5 ay dayandı konu açan arkadaşın önce 4-5 sonra 2 ay dayanmış demek ki bir sıkıntı var.
  • Turbo fani cok kullanmamak gerekiyor. Bir de surtme sesinin sebebi kasada fani yukarida tutan kopukleri var . Bazi modellerde yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.