Şimdi Ara

Msi x370 gaming pro carbon vs Asus prime x370 pro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ryzen 1700 için hangisini önerirsiniz.Asus n11 den çekle 680 liraya geliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Umarım Asus'u almadın, ben bir haftadır kartla boğuşuyorum, siyah ölüm ekranı sürekli..İade edeceğim.
  • Asusu aldım henüz elime gelmedi ama redditte dahil birçok platformda araştırma yaptım yazdığın sorunu ilk kez görüyorum. Kronik bir sorun olduğunu sanmıyorum üründe arıza olabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtdışı incelemelerinde yazdığına göre X370 Gaming Pro Carbon'la, Asus Crosshair VI Hero'dan daha fazla oc yapılabiliyor ve genel puanı daha yüksek. Yani anakart sağlam.

    https://thepcenthusiast.com/msi-x370-gaming-pro-carbon-am4-motherboard-review/5/
  • jackall mete kullanıcısına yanıt
    Hocam asus prime x370 n11de kuponla 680 liraya aldım pro carbon 900 lira kuponla 830 liraya geliyor aradaki 150 liraya gerek olmadığını düşündüm asusu aldım oc ile çok fazla uğraşacak bir kullanıcı değilim ileriye dönük olarak x370 aldım yoksa b350 alacaktım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Msi x370 gaming pro carbon şuan kullanıyorum çok çok memnunm çünki ryzen e geçerken asus crosshair VI Hero almıştım aldıgıma bin pişman oldum hatta bu kartı formda yazanlardan biriyim
    asus yarı fiyatına sattım rahat bir nefes aldım şimdi ryzen işlemciyi ve ramları sorunsuz ve limitine kadar kullanıyorum x370 anakart alacaklar Msi x370 gaming pro anakartı göz ardı etmesinler mutlaka bakıp inceleyip öyle alsınlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilek -- 5 Ocak 2018; 1:1:17 >
  • Asus Prime x370 Pro kartla 3200Mhz'lik Corsair ramlerim ancak 2666'da çalıştığı gibi bir de sürekli reset yiyen makinem sebebi ile kartı iade ettim.

    Yabancı forumlarda birebir problemi yazan 2-3 kişiye rastladım. En son sürüm bios da çözüm değil, işlemci güç kaynağı bellek ekran kartı herşeyi değiştirip test ettim.

    Desteğe online yazdığımda anakart seri numaramı sordular, demek ki sorunlu seriler var ama satılmaya devam ediliyor.

    Bu anakartı almanızı asla tavsiye etmem. Şansa kalırsınız.
  • cronus75 C kullanıcısına yanıt
    quote:

    Asus Prime x370 Pro kartla 3200Mhz'lik Corsair ramlerim ancak 2666'da çalıştığı gibi bir de sürekli reset yiyen makinem sebebi ile kartı iade ettim.

    alırken ram hızı destegini bilerek alıyor olmanız gerekirdi.

    Reset yemesinin sebebini bilmem. Ram vs birçok sebepten olabilir ama can sıkıcı tabi. x370 ve b350 kartların genelinde ram seçme durumu vardı. Alırken, anakart üreticisinin sitesinde uyumlu ram kitlerini kontrol ederek almalıydınız. Şimdi yeni bioslarla ve/veya yeni b450/x470 anakartlarda sorun düzeltilmiş diyorlar.
    quote:

    Desteğe online yazdığımda anakart seri numaramı sordular, demek ki sorunlu seriler var

    bir malın seri numarasını sormaları sorun olduğunu mu gösterir? Bütün dağıtımcı firmalar, teknik servis hizmetini yanlnızca kendi sattıkları ürüne verirler doğal olarak. Ve bunun takibini de ürün seri numarasından yapmaları kadar doğal bir şey yok.

    Elektronik şans işidir derler genel olarak. Elektronik parça kullanan tüm firmaların ürünlerinde sorun olabilir. Ama bahsettiğiniz gibi kronik bir sorun olsa, bu anakarttan alan, sistem kuran, üzerinde testler yapan, hatta bazıları da bunları youtube gibi mecralarda yayınlayan binlerce profesyonel kullanıcı ortalığı yıkarlardı.

    Şöyle düşünün belli markaların fanlarının veya desteklediği editörlerinin olabileceği gibi, rakip firmaların da fanları ve desteklediği editörler var. Sizin rakip firmalar adına çalışan bir trol olabileceğiniz ihtimali gibi, benim veya başkalarının da birileri adına proraganda yapma ihtimali var. Kullanıcılar tüm yorumları bu ihtimaller dahilinde değerlendirmeli, ve kendi nihayi kararını mantıklı düşünce çerçevesinde vermeli.

    Benim burada düşünce tarzım şöyle olur; Samsung note 7 de bildiğiniz gibi pilde patlama sorunu yaşandı. Aslında yüzde olarak çok kücük bir kesimde sorun yasandı ama rakip firmalar bu işi öyle bir büyüttü ki samsung hemen mallarını geri çağırmasına rağmen, ciddi bir karalama kampanyasına maruz kaldı.

    Eskidenmiş o kimsenin bilmediği kronik sorunlar. Devir sosyal medya-youtube vs devri... :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sdymz -- 12 Temmuz 2018; 19:1:48 >
  • Msi x370 gaming pro carbon kullanıyorum ilk başlarda çok şikayetçiydim çünkü stabilite yoktu ama şuan çok memnunum.Ramlerim corsair vengeance lpx 3200 mhz xmp 2 de olması gerektiği gibi aynı zamanda cpu 3.8 vcore 1.26 overclocklu hiç bir sıkıntısı yok.
  • sdymz S kullanıcısına yanıt
    Bendeki ram modülleri AMD'nin lansmanda kullandığı Corsair 3200Mhz bellekler. AMD test setlerinde hala bu ramlari gönderiyor. Bu ramleri desteklemeyecekse neyi destekleyecek? Biz de biliyoruz bu işleri dostum.

    Ama anakartta başka bir sorum olduğu muhakkak, hem resetlenme yapıyordu belki bu sebeple belki başka sebeple.

    MSI Gaming Pro Carbon'la bu modüller XMP profile ile tık diye çalıştı sorunsuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cronus75 -- 17 Temmuz 2018; 13:15:6 >
  • msi aldıysan sakın son sürüm biosu yükleme 1 haftadır sürekli mavi ekran hataları vs alıp duruyorum yemin ederim günde 5 defa format atar oldum sırf windows bozuk diye.Msi alman forumunda bulduğum bir tool ile 1C0 sürümüne geri döndüm kafam rahatladı valla.
  • bios güncellemelerinde her zaman beklemekte fayda var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.