Şimdi Ara

Mubi Film Platformu ( Öğrencilere Ücretsiz )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
3
Favori
5.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Benimde yeni keşfettiğim bir site. Bayadır varmış gerçi. Eskiden aylık üyelik 6.99 tl miş. Şuan ise 19.99'a çıkmış durumda. Baya bir artış oldu ama üniversite öğrencilerine ücretsiz.

    İçerisinde bütün dünyadan bütün ülkelerden filmler barındırıyor. Her gün yeni bir film ekleniyor. Ve her akşam yine bir film eksiliyor. İçerisinde her an erişebileceğiniz toplam 30 film oluyor.

    Öyle bir sinema sitesi düşünün ki istediğiniz filmi değil siz değil, onlar seçiyor gibi. Gişe ya da kült, belki bir kısa film, belki de bir belgesel ama klasik film severler için adete bir şölen oluyor.

    Sorun şu ki maalesef her filmde altyazı seçeneklerinde türkçe yok. Hatta bazı filmlerde ingilizce altyazı bile yoktu. Her filmde değişik altyazı destekleri var. Bununla ilgili karışık telif mevzuları var diyorlar. Yoksa her filmde en az 7-8 dil desteği olsa harika olurdu ama durum böyle maalesef.

    Ben mesela şu an gösterimde olan 30 filme baktım. Sadece 5 tanesinde türkçe altyazı vardı. Ama gayet kaliteli filmlere benziyorlar ve ayda 5-6 film böyle film izlemek benim için yeterli olur. Üstüne bir de üniversite öğrencilere ücretsiz olunca çok kârlı oldu

    Sizinle de paylaşayım dedim klasik film severler :)







  • bende bugün üye oldum senin mesajı görseydim önce olurdum :) öğrenci ücretsizmiş çok iyi Netflix de ücretsiz yapmasa da öğrenciye özel fiyat uygulamalı aslında
  • Bu site ile ilgili anlayamadığım bir şey var. Neden istediğim filmi kiralayamıyorum. Kendi yayınları dahil bir kiralık film havuzu var ama izlemek istediğim filmleri kiralamamın bir yolu var mı?
  • Ayrıca yaratıcısı bir türk ve içerisinde bulunan filmler genelde sanat filmleri.
  • Arkadaşlar selam. Marmara Üniversitesi'nin verdiği @marun.edu.tr uzantılı e posta adresiyle üye oldum ancak ücretsiz üyelik tanımlanmadı. Acaba kart bilgilerini girip 7 günlük ücretsiz deneme sürecinden sonra mı öğrenci üyeliği aktif oluyor? Aynı sorunu yaşayan oldu mu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Beşiktaş

    Arkadaşlar selam. Marmara Üniversitesi'nin verdiği @marun.edu.tr uzantılı e posta adresiyle üye oldum ancak ücretsiz üyelik tanımlanmadı. Acaba kart bilgilerini girip 7 günlük ücretsiz deneme sürecinden sonra mı öğrenci üyeliği aktif oluyor? Aynı sorunu yaşayan oldu mu?
    merhaba, konuyla ilgili son durum nedir acaba? 7 günlük deneme süresini başlatınnız mı, sonrasında öğrenci olduğunuz için ücretsiz üyelik başladı mı?
  • Ücretsizken kullandığım gayet güzel uygulama. Her gün bir film ekleniliyor ve siliniyor. Filmler genelde pek tanınmamış bağımsız filmler. Kötü sayılabilecek noktalara değinirsem Türkçe altyazı her filmde olmayabiliyor ve normal-iyi bir görüntü kalitesinde film seyretmek için sağlam bir internete ihtiyaç duyuyor ve video oynatıcısı biraz yavan. Son zamanlarda sosyal platformlarda oldukça reklamını gördüğüm gelişmesini istediğim bir uygulama. Umarım başarılı olurlar. Ayrıca The Criterion Channel'ı da ülkemizde kullanılabilir görsek ne mutlu bize.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vaneyck

    merhaba, konuyla ilgili son durum nedir acaba? 7 günlük deneme süresini başlatınnız mı, sonrasında öğrenci olduğunuz için ücretsiz üyelik başladı mı?

    Alıntıları Göster
    Merhaba, support@mubi.com mail adresine durumu yazdım. Cevapta öğrenci kimlik kartı fotoğrafımı ve normal şartlar altındaki mezuniyet tarihimi istediler. Bende yollayınca manuel olarak haziran 2022ye kadar vip üyelik tanımlandı. Siz de o şekilde çözebilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Beşiktaş B kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam, mail attım ben de...bakalım umarım hallolur.
  • vaneyck V kullanıcısına yanıt
    ne yaptınız? dönüş oldu mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.