Şimdi Ara

Muhabbet Kuşum Durduk Yere Öldü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 13 yaşında olan kuşum bugün öldü, kankasıyla(ikisi de dişiydi) oyun oynuyordu uçtular sonra kafesinin üstüne kondu aniden çırpınmaya başladı 1 dakika geçmeden boynu düştü. hastalığı vs yoktu bütün gün kafes dışında oynarlardı kavga ederlerdi sonra tekrar oynarlardı, acaba ne oldu? arkadaşı sustu tepki vermiyor ötmüyor.



  • bu mesaj silindi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 18 Temmuz 2020; 15:10:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam daha ne istiyorsunuz 13 yıl yaşamış siz elinizden geleni yapmışsınız. ortalama ömürleri 8-11 yıl arasıdır. sizin iyi bakımınız muhtemelen evde özgür uçuyorlardı sürekli bu etkenle bu kadar yıl yaşamışlar. 13 yıl yaşadıysa tebrik ediyorum sizi
  • dediğiniz gibi kalpten gitmiştir, aniden gitti hayvan, aldığımda uçmasını bilmiyordu evde civciv gibi geziyordu hep, yazlıkta kedi olmadığı için salıyordum akşam üstü güneş batmaya yakın kafesinden çıkar ağaçta takılır güneş batınca kafesine geri gelirdi, diğer kuş yavaş yavaş normale dönüyor kafesinden çıkıp turluyor ama 3 defa sahibi değişmiş hep sorunlu tiplerdi o yüzden 2 yıl oldu halen ısırıyor,kuşçuya götürüp 2 3 gece bırakıp eş tutturup geri alacağım yalnız kalmasın hayvan sağolun cevaplar için.

    son anına kadar böyle oyuncuydu.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.