Şimdi Ara

Muhasebe programı öneri (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
10.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2 yıldır ofiste alomaliye.com programlarını kullanıyoruz. Çok memnunuz. Sanırım bu ay indirimde var. Şurada kendi forumlarında duyurusu vardı:http://forum.alomaliye.com/smmm-mevzuati-ve-sorunlari/38452-hangi-muhasebe-programini-secmeli-5.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayalci07 -- 3 Haziran 2016; 14:22:36 >
  • Firmam büyüdükçe muhasebe kayıtlarını tutmak artık çok daha zorlaştı bende bir muhasebe programı kullanmaya karar verdim ve araştırmaya başladım Emreburakturker bey’ in yorumu dikkatimi çekti Aymeti arayarak bilgi aldım ve ücretsiz tanıtım yaptıklarını söylediler. Dükkanıma gelerek programın tanıtımını yaptılar. Stok raporlarının 10’dan farklı şekilde aldık. Ayrıca Listeler işlemiyle farklı raporlar aldık ve ExceL’e aktardık. Aymet Ticari Muhasebe programını aldım tavsiyeler için teşekkür ederim.
  • volkantipi V kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Ön muhasebe programı ve teklif programı olarak Planports'u deneyebilirsiniz. Kullanımı kolay ve Web tabanlı olduğu için biz tercih ettik. Memnunuz.

    http://www.planports.com sayfasından ücretsiz denenebiliyor.

    İyi çalışmalar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzmir içi ise bizzat yardımcı olabilirim.
    Yurt dışına proje yapan bir yapı-inşaat firması müşterim var,
    sektöre hakimim.
  • benim eski firmada tiger programı kullanıyordu muhasebeciler
  • Konuyu biraz uzatmış gibi olabilirim ama işlettiğim cafede Kursoft kullanıyorum ön muhasebesi çok iyi personel maaş takibi olsun çek/senet takibi kapsamlı ve en güzel yanı kullanımı çok kolay
  • hzwinston H kullanıcısına yanıt
    Bana ulaşırmısın özelden
  • Merhaba,

    Hem satış yönetimi ve ön muhasebeyi bir arada arıyorsanız Planports tavsiye ederim. Online CRM ve Ön muhasebe programı olarak kullanabilirsiniz. İnşaat sektörüne de uygun diye biliyorum. Internet tabanlı olduğu için Üye olup 1 ay boyunca ücretsiz deneyebiliyorsunuz. Adresini paylaşıyorum;

    www.planports.com
  • Merhaba,
    Piyasada duyulan herkesin bildiği bir çok program var. Logo, mikro, link eta uzar gider.
    Fakat sizin ihtiyacınız ne ise ona göre programı alın. Özelliklerini hiç bir zaman kullanmayacağınız programlara boşa para vermeyin.
    Sizin sorduğunuzdan benim anladığım sadece ön muhasebe yapacaksınız. fatura kesecek cari kart açacak borç alacak takip edecek ve belki kasa.... Benim tavsiyem muhasebecinize bir danışın kendi istekleriniz ile karşılaştırın ona göre alın.
  • bizim ofis için program araştırırken reklamda medipayı buldum. pazarlama sektöründeyiz. 2 yıldır kullanıyoruz bi sıkıntı yaşamadık. Zaten bizim muhasebecimiz dışarıda biz sadece şirkette kendimiz ön muhasebeyi tutmak için aldık. her özelliği var fiyatı uygun ve firma desteği yeterli.www.medipayazilim.com kendi siteleri. tavsiye edebilirim.
  • Merhaba;

    Sektörde bir çok muhasebe programı var. Önemli olan uygun bir muhasebe programı almak değildir. Uygun alırsınız kullanırsınız daha sonra bilgisayarınıza bir şey olduğunda karşınızda bir muhattap bulamayınca yapmış olduğunuz kayıtlar boşa gitmiş olacaktır.
    Size tavsiyemwww.demsoftyazilim.com sitesini incelemeniz.
  • Adam soralı 5 yıl olmuş. Hala önerenler var arkadaş :)
  • Firmatik Yazılım prestij Ön muhasebe programını deneyebilirsiniz.
  • Biz de aynı sektörün biraz daha detaylı bir kısmındayız. Stok, teklif ,tahsilat ve faturalarda çok sıkıntı yaşıyorduk, her şey birbirine giriyordu ve işin içinden çıkamaz hale gelmiştik. Mobiliys diye bir program tavsiye etmişti birisi, bir ay demo kullanıp beğendik sonrasında satın aldık. Bazı konularda direkt nokta atışı çözümleri var, gerçekten üzerinde düşünülüp de yapılmış bir program. Mesela direkt program üzerinden findeks çek sorgulaması yapabiliyorsunuz. Bunun gibi daha birçok ince detay var. Bir demo talebinde bulunup denemenizi tavsiye ederim.
  • ucuz ve kullanımı kolay bir ön muhasebe programı işimizi görür derseniz Akınsoft Octoplus işinizi görecektir.

    Programı indirip demosunu deneyebilirsiniz.

    Program fiyatları uygun. güncelleme, yenileme, yıllık bakım vb ücreti de yok

    cari, kasa, stok, fatura, çek, senet, banka, irsaliye, teklif, sipariş, depo gibi modüller mevcut.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.deniz35 -- 11 Ağustos 2018; 15:31:10 >
  • http://www.codesoft.com.tr

    Şirketinize özel yazılım ve ön muhasebe yazılımlarımız ile hizmetinizdeyiz.!!!
  • Ekteki Logolu Olan Muhasebe Programını Bilen Varmıdır?

     Muhasebe programı öneri
  • Merhaba, bende 3 yılı aşkın bir süredir Planports CRM Yazılımını kullanıyorum, hem iş takibi yapabiliyorum hem teklif ve siparişlerimi yönetiyorum bunların yanında saha da çalışan personellerimin randevu takvimini ve satışlarını kontrol ediyorum. İçerisinde bulunan ön muhasebe modülüyle faturalarımı takip ediyorum, carilerimi yönetiyorum. Bulut tabanlı bir yazılım, kullanımı çok kolay. Çok samimi söyleyebilirim ki arkadaşlar işlerinde çok titiz ve başarılılar. Daha önce çalıştığım firmalarda en büyük sıkıntım sorunlarımın geç çözülmesi veya hiç çözülmemesiydi bugüne kadar. Planports da ise çalışanlara her sorunumda ve destek ihtiyacımda kolaylıkla ulaşabiliyorum. Gönül rahatlığıyla CRM kullanacak olan herkese tavsiye ediyorum.

  • bir de bu yazılımı deneyebilirsiniz sitedeki mail adresine mail atarsanız demo kurulumu yapılır.


    https://www.aykonsoft.com

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.