Şimdi Ara

Mühendislik-Oyun Macbook için olur mu?Kullananlar gelsin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 2200$ verdim FM bile açmıyor ama çok memnunum
  • Dell XPS 13 de düşünebilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • macbook mu açmıyor valla benim elimde eskiden kalma 2011'den yani macbook air var,fm16 onda takılıyorum :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheDenier

    Sağolun bunlar beni vazgeçirmek için yeterli sebepler.Sen sorma ben almayacağım ama artık içimi rahatlatmak için bahane arıyorum :)

    Oyun için Mac alınmaz ama mühendislik uygulamaları için bootcamp ile windows kurulabilir. Uygulamalarla çalışılacağı zaman Windows kullanılır başka zamanlarda hep OS X kullanılır. Hem de dual boot işletim sistemi avantajı olur. Ayrıca macbook daki malzeme kalitesi pc laptoplarda yok. Laptoplar Macbook dan daha hızlı eskir. Hele hor kullanılıyorsa,genç erkek öğrenci filan kullanıyorsa Dell, Toshiba filan olsa da, genellikle birkaç senede hoşafı çıkar. Bazı iyi marka sayılan laptoplarda bile fan dizaynı fanın yeri vs. gibi konularda saçmalıklar, ısınma sorunu, sürekli çalışan gürültülü fan, baştan savma mühendislik olabilir. Ayrıca 15 ekran çok saçma ve kullanışsız bir boyut. Genelde tüm laptoplar standart 15 civarı oluyor daha ufak olanlar ya daha pahalıdır ya da o boyutta çok laptop olmadığı için model konusunda fazla seçenek sunmazlar. Sony Vaio malzeme kalitesi biraz iyi ama yine de bir Macbook kadar iyi değil. O kalitede bir PC varsa da fiyatı zaten yüksektir. Ben sırf malzeme kalitesi, ekran boyutu ve estetik için bile mac alıp gerekiyorsa windows kurardım. Zaten maclerin tercih edilmesine sebep olarak, işletim sisteminden sonra bu durum geliyor. Her koşulda mac almaya değer yani. Alınmayacağı tek konu vardır sadece oyun amaçlı kullanmak için alınmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtreme4495 -- 5 Eylül 2016; 12:47:55 >




  • Asıl nokta, onların kullanıcıları tarafından değiştirilmeleri anlamına gelmez. Eski telefonlara benzemiyorlardı, sadece arka plakayı çıkarabiliyordunuz ve pil kolayca değiştirilebiliyordu.

    Modern gün iPhone'lar, bataryaya erişmek için her türlü aleti ve tescilli vidaları kullanarak tam anlamıyla kırılmayı gerektirir - ve bu garantiyi geçersiz kılar. Apple, kullanıcıların pilleri değiştirmesini istemiyor. https://downloader.vip/ccleaner/ https://www.happywheels.vip/ https://vlc.onl/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joshbarnes -- 7 Kasım 2018; 22:34:53 >




  • bir halta yaramayan aletler.gidin windows 10 lu laptop alin tum islerinizi halledin.ozenti olmaya gerek yok.
  • onboardx O kullanıcısına yanıt
    Para harcayacağız hocam cihazlar mıknatıs gibi kendine çekiyor tasarımları incelikleri macos'un kendisi. Fakat hiç sahip olmadım. Zira param yok. Bilgisayar müh. okuyorum şayet almak istesem en düşük TB'li modeli almak isterdim fakat o da öğrenci indirimiyle 11 bin tl. 11 bin TL'ye 256 GB SSD,8 GB ram ve i5 işlemcili bir laptoba vermem çok zor. Hatta her şeyi geçtim o bütçeye çıkmam da zor. O fiyatlarda MSI GS63VR var. i7 işlemci,1060 ekran kartı,hafiflik klavye ne ararsan var. Fakat macbook denilince iş başkalaşıyor. Bence bu tamamen PR'dan kaynaklanıyor. Reklamlara ve kullananlara aldanıyoruz.

    Şahsen ben laptoplara çok para vermenin yanında değilim. Çünkü teknoloji çok hızlı gelişiyor,elimizdekiler de çok çabuk eskiyor. Şuan GTX 1060 ekran kartlı laptop dahi alsam seneye 2060 çıkacak ve %30-40 arası performans farkından bahsediliyor. Masaüstü alsam ekran kartımı satar ve 2060 alabilirdim. Fakat laptopta öyle bir imkan yok. İçinde gömülü olduğu için eskidiyse eskimiştir diyoruz.

    Ayrıca Türkiye'de her şey çok pahalı. 1050 ti laptoplar 7000-8000 tl arasında satılıyor(MSI-Lenovo)1050 ti benim seneler önce kullandığım 660 ti'dan %5 civarı daha güçlü. 660 ti kullanırken ben lise 1'e yeni geçmiştim. Şuan üniversite okuyorum. Şaka olmalı!




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.