Şimdi Ara

Müslüm (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
0
Favori
5.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ah be. Fim benim için gitmeden bile süperdi zaten. İyi ki gitmişim. Bu kadar iyi anlatılamazdı BABAnın hayatı. Birçok sahnede gözlerim doldu. İyi ki bira ile girmişim sinemaya. Konserine gitmeye belki yaşım yetmedi ama dinleyerek bir nebze kendimi avutuyorum. Sinemadan sonra gece yıllar utansından başlayarak arabayla gezdim. Hayatmın en anlamlı filmlerinden biriydi. Baba be...
  • Filme nasip olursa bu pazar gitmeyi düşünüyorum.Ama dikkatimi çeken bir konu var o da :
    -Zamanında (Müslüm baba yaşarken) ' ayyy bu kıroyu mu dinliyon? , çok banelsin! , dinleye dinleye bunu dinliyon yaa! , tam bir keko vs.' gibi lafları eden kesim (genelde kızlar) şimdi Müslüm Baba'nın hayranı olmuş.İnstagramda,facebookta,twitterde yazdıklarını görünce utanıyorum.Sırf popülist olmak için film afişinin önünde gerzek gerzek fotoğraf çektirmeyin.Uzak durun Babmızdan.Zamanında ettiğiniz laflarınızın arkasında durun.Beğeni kasmak için Babamızı kullanmayın.Ne değişti de ' Müslüm Baba kralmış ' diye lakırdı edersiniz.İki yüzlülüğü bırakın.
    Aynısını Neşat Ertaş'ta da yaptınız.
    Acıyorum size.Beyninizin yetmediği zaman oranızı buranızı açarak milleti uyuttuğunuz yeter.Tiksiniyorum sizden.Rahat bırakın.
  • Film harika beyler, 2018 deki belki de en iyi şeydi benim için. Büyüksün baba.
  • Pazar günü gideceğim inşallah
  • mükemmel olmus, mekanı cennet olsun, hayatı o kadar zorluklarla geçmiş ki

    mutlaka gidiniz arkadaşlar
  • Filme giden arkadaşlarım oldu çok beğendiler.Bende izlemeyi planlıyorum.
  • Film güzeldi Timuçin Esen çok iyi oynamış gerçekten
  • aksama aldik bakalim bileti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu film yurt disinda oynuyor mu? Kendimi bicaklayacagim gidemezsem.
  • 2. kez gittim gerçekten çok güzel bir film, Müslüm Gürses hayranı değilim ama film'de hayat hikayesi çok güzel anlatılmış
  • Ben filmi çok beğenmedim. Gidilebilir bir film bana göre. Filmde müslüm gürsese melek rolü biçilmiş. Gerçekleri yansıtmıyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • heyaler kullanıcısına yanıt
    Müslüm gürses zaten melek bir adam. Küçükken onun şarkıları ile büyüdüm.
  • Keko filmi. Tabii yine de Recep saçmalığından çok daha iyi.
  • Gerçek bilgi kullanıcısına yanıt
    Adamı sevebilir, şarkılarıyla büyüyebilirsin. Bu dünyada kimse melek değildir. Melek olabilmek için kişinin kendi tercihleri olmamalı. İyi bir adammış. Arka planını bilmiyoruz. Hiçbir film gerçekleri yansıtmaz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Film ve oyunculuklar güzeldi. Timuçin Esen özellikle harika oynamış ve seslendirmiş. Fakat süre kısa olmuş. Tek filme sığacak bir hayat değil kesinlikle.
  • Filme giderken beklentim cok yuksek degildi ama bekledigimden cok daha guzel bir film karsima cikti.Oyunculuklar gerkcekten cok iyiydi.
    Benim filmde tek takildigim nokta sarkilari Timucin Esen'in soylemeseydi ara ara bazi yerlede Muslum Gurses'in sesine yer verilseydi cok daha guzel olurdu.
  • gecen hafta 4 arkadaş bu filme gittik. hiçbirimiz Müslüm Gürsesin müzik tarzını sevmeyiz. Bu ayrı konu. Ama ortada yapılmış muhteşem bir biyografik sinema filmi var. Hepimiz filme bayıldık. teknik ekipte yabancıların olması dikkatimi çekmişti. filmden çıktıktan sonra araştırdım. Benjamin Button filminin makyaj ekibi ile çalışılmış. Oyunculuk ise muhteşemdi. Müslüm Gürsesi sevin yada sevmeyin ama filme mutlaka gidin. Son yıllarda yapılmış en iyi yerli film.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: heyaler

    Adamı sevebilir, şarkılarıyla büyüyebilirsin. Bu dünyada kimse melek değildir. Melek olabilmek için kişinin kendi tercihleri olmamalı. İyi bir adammış. Arka planını bilmiyoruz. Hiçbir film gerçekleri yansıtmaz.
    Melek gibi bir adam diyince illa melek de olan özellikleri bulundurması gerekmiyor her insanın olduğu gibi elbette onunda hatası var ama bıraktığı eserleriyle melek gibi adam diyebiliriz.
  • özellikle 2:15teki yorumu ve sesi dinleyin. muhteşem.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iquique -- 6 Kasım 2018; 18:54:37 >
  • Müslüm gürses fanı falan değilim

    Arabesk sevmem pek.

    Ama adamın sesine kimse laf edemez ve iyi niyetine(Bildiğimiz kadarıyla tabi)Arabesk üstatlarının çoğu kendilerini yenileyemeyip o kültürün yaygın olduğu kadar yaşamıştır ve evet kitleleri genelde çok kötüdür.Orhan Gencebay içlerinde en elit olanı Türk sanat musikisine yakın olanıdır o bu kadar damar değildir.Müslüm Gürses kendini yenileyip rock parçalar seslendirmiştir çok da güzel söylemiştir.Bu takdir edilmesi gereken bir özelliktir.Bence bir sanatçının yeteneği açısından çok önemlidir.

    Her neyse aşırı zor bir hayat yaşamış mekanı cennet olsun.

    Filme gelince Timuçin Esen böyle mi güzel oynanır?Böyle mi rol kesilir kendi karizmasıyla birleştirip muhteşem bir oyunculuk çıkartmış ortaya.Duyguları yaşayışı,konuşması,hareketleri hepsi çok iyi böyle bir oyunculuk kolay kolay seyrettiremez kimse her dakikasından zevk aldım filmin gerçek bir sanat eseri.Film zaten kaliteli ama Timuçin'in oyunculuğu filmi çok başka yerlere götürmüş alıp taşımış sırtında adeta.

    Müslüm Gürsesin kendi sesi yok diye eleştiriyorlar ancak böyle daha güzel olduğunu düşünüyorum.Timuçin şarkıları da çok güzel seslendirmiş oyunculuğu bırakıp burdan yürüse olur yani.O nasıl okumaktır üstat?

    Timuçin Üstadın üzerine çok güzel film projeleri yapılabilir bence buradan sonra yolu çok daha açık ancak biz de öyle prodüksüyonlar var mı tabi orası meçhul.

    Filmin yurtdışına da taşınması lazım.




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.