Şimdi Ara

Mustafa Cengiz istifa! Artık yeter!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
3.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Beyler şimdi dursun yönetiminin rezilliğini gördüğümüz için bu adamı savunma moduna geçeceksiniz ama açık açık görünüyor ki bu adam ve yönetiminde de iş yok. Sadece şanslı olmaları beceriksizliklerini örttü şimdiye kadar. Ulan transfer dönemi haziran başında başlamış, senin ekibin 3 ayda hiç değilse beşiktaşın bulduğu gibi Larin tarzı ucuz ve gelecek vaat eden bir yedek golcü dahi bulamamış, yetmediği gibi geçen sezon 30'dan fazla gol atan takımın birinci golcüsü Gomisi 6 milyon gibi bir rakama Araplara satmış transfer sezonunun bitimine bir hafta kala. Ve Porto lokomativ Schalke gibi yaşam grubuna düştükten sonra gelmiş bana diyor ki forvet almasak da olur ocak ayında bakarız.

    Ulan tek ben mi kafayı yiyorum? Ahmet çalıkla eren derdiyokla filan çok afedersiniz de nah çıkarız bu gruptan. Adamlar gelmiş diyor ki zamanında Semih Kaya gökhan zan vardı da ne oldu yine çıktık. Yahu bu saydıklarınız dahi Ahmet çalıktan 150 gömlek üstün zamanın formda defanslarıydı. Kaldı ki o dönemlerde forvette drogbalar buraklar vardı. Şimdi kim var? Eren Derdiyok. Kafayı yerun.

    Transfer yapılmaz ve bu gruptan çıkamazken bunun vebali yönetimindir. Aksine gruptan çıkmayı sağlama almak için özellikle transfer yapmaları gerekirken adam Ocak diyor hiç utanmadan!

    Şimdi transferden X kaybedeceksek ŞL galibiyetleri ve gruptan çıkmayla birlikte 5.X kazanacağız. Öyleyse bu aşamada transfer yapmamak KULÜBE İHANETTİR.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Modeste verdiklerinin iki katını kazandıracak bir forvetti,yazık oldu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A98986428 -- 30 Ağustos 2018; 23:3:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kulübün durumu malum Gomis keyiften mi sattılar

    İllaki oyuncu alınır ama beklentileri büyük tutmayın

    Adam ücret standartı yapma çalışıyoruz 3,5 4 milyon avrolar vermek istemiyoruz bundan 2 3 sene sonra şimdiki gibi maaşlar olsun istemiyoruz diyor

    Gomis 33 yasında 4 5 milyon avro alıp 3 yıllık sözleşme yapıp üstüne utanmadan zam isteyen bir adam Gomis efendi geçen sene gs ile 1 senelik kontrat imzalar mıydı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okadar seri blokladım ki fareden alev çıktı
  • Off çocuk musunuz birader ya be bu sabırsızlık. FFP'ye maruz kalan klasik bi takım gibi hareket ediyor yönetim oflayıp poflamayın. FFP bitene kadar böyle yıllar önce yapılması gerekeni yapıyor yönetim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boş boş konu açıyorsunuz. Kaç yaşındasın sen birader? Beyniniz almıyor mu ffp var diyoruz, avrupadan men diyoruz, yaptırımlar diyoruz. Buradan söylenmek kolay istifa diye. Tarık çamdal gibi adamlarla o sözleşmeler yapılmasaydı zamanında şimdi havada karada istediğimiz adamı alırdık. Sabredeceksiniz, bilmiyorsanız öğreneceksiniz...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bas bloku geç
  • Tertemiz blok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayatimda Gsnin bu zamana kadar adam akilli bir baskan gormedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wake Up Lieutenant -- 31 Ağustos 2018; 0:43:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke 5 yıl önce gelseydi bu adam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mustafa Cengiz yönetimdeyken,Galatasaray Şampiyon olur, " Mustafa Hocam Gitmiyeahhhhh "

    Mustafa Cengiz küçük bir hata veya doğru olan bir şey yapıp taraftara yanlış gelen bir hamle yapar, " Mustafa Cengiz Istifaaaaaa! "

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu biatçı taraftarı zihniyeti neyseki çok yok. Galatasaray bugünlere gelmişsin taraftarın eleştirel tutumu sayesinde gelmiştir. Direkli başarılı olmaya programlamıştır kendisini. Hala ffp diyorlar hiç utanmadan. Hazirandan beri ucuz yollu golcü bulamıyorsun ama takımın esas golcüsünü bir hafta kala satıyorsun, onun yerine adam da bulamadan sezonu kapatıyorsun dalga mı geçiyorsunuz? Aylarca Daneyerle uğraşıp yerine adam alamadılar, Emre Akbaba olayını zar zor ele yüze bulaştırarak aldılar. Yahu siz şakşakçı zihniyete devam ettikçe bu tür beceriksizlikler görülmeyecek, görülmedikçe hatalar dağ gibi yığılacak ve sportif başarısızlıklar ortaya çıkacak ve bu da ekonomik olarak daha kötüye itecek takımı ey zihniyet-i biat tayfası.

    Alanya maçından sonra gaza gelen sizleri birkaç ay sonra görürüm şimdi bana küfür edenler arenada oynayacağımız son grup maçı olan Schalke maçında eren in kaçırdığı goller ve Ahmetin hataları yüzünden yediğimiz gollerden sonra dördüncü olduğumuzda görürüm sizi. Beşiktaş bile yine ucuz yollu ve sağlam transfer yapmışken ses soluk yok takımda hala. Gönül ister ki ben yanılayım, özür dileyeyim yönetimden. Ama ufukta hiç umut yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.Valjean -- 31 Ağustos 2018; 10:52:01 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kafayı yemişsin gerçekten. Böyle takım tutacaksan hiç tutma. Su topuna yönel kafan rahat etsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "konu açayım da ilerde uplarım, ben haklıydım derim" konusu
  • Şakşakçı tayfa,
    Biatçı tayfa,
    Ama ffp varcı tayfa,

    Alın tepe tepe kullanın ereni tarihinin en şanslı şampiyonlar ligi grubuna düştüğümüz yıl. Bu size müstahak, sırf dursun Özbek yönetiminin rezilliğinden sonra geldiği için hala bu yönetimin beceriksizliklerini, acemiliğini görmezden gelecek kadar Galatasaraylı ruhunu, duruşunu bırakıp biat etmeyi tercih edenlere müstahaktır bu takım.

    Bana kimse bu saatten sonra yok ffp yok fps yok rpg demesin. İki üç hafta önce geçen sezon 30 gol atmış Gomis'i "Araplara" 6 milyona satıyorsun, ki o takımdayken bile ffp yi hepimizden iyi bilen fatih hoca her röportajda takıma acil forvet lazım diyordu. Sen onu satıyor ve yerine hiçbir adam alamıyorsun. Bu mudur beyler sizin arşa çıkardığınız yönetim? Bu mudur? Ndiaye'ye 4'ten fazla harcıyorsun, Emre'yi elini gözüne bulaştırarak zar zor o da 4'e alıyorsun ama bir numaralı ihtiyaç olan forveti almayıp takımın forvetini gönderiyorsun ücra bir fiyata üstelik.

    Adam gelmiş "soborlo olmoyo oğronocoksonoz borodor" demiş bilmiş bilmiş. Yerim sizin sabrınızı. Bu taraftar getirdiği gibi götürmesini bilir ve işte tam bu yüzden bu kulüp sürekli zirveye oynamak zorunda kalır. Galatasaray bir bayrak yarışıdır, fedaya eyvallah ama beceriksizliklere müsamaha gösterilemez.

    Dursundan sonra geldiği için elit, Fatih Terim sayesinde başarılı, ffp nedeniyle "eli kolu bağlı" görüldüğü için herhalde Galatasaray tarihinin en dokunulmaz, en muhteşem ama aslında en ballı yönetimiyle baş başayız.

    Bütün gün, 10 saatten fazla süredir sürekli sayfaları yeniledim, sürekli transfer haberi bekledim. Love gibi çöplerle strese girdim, bir umut birisi gelecek diye umdum. Sonuç it gibi yorgun hissetmek dışında hiçbir şey. Ne dünkü kuranın verdiği keyif kaldı ne 3'te 3 yapmış olmanın rahatlığı. Tek kelimeyle yazık.

    Her neyse, meşaleleri yakın istifa sesleri yakın. Bu güzelim gruptan çıkamazsak bunun tek sorumlusu yönetimdir ve İNAN EDİN ki taraftar bunu unutmaz, the North remembers.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.Valjean -- 31 Ağustos 2018; 22:54:39 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bende gerçekten anlamıyorum bu ffp varcı tayfayı.Hocan fatih terim belkide 1 aydır bas bas bağrıyor gomis bile olmasına rağmen forvet oyuncusu istiyorum diye.Ama sen gomisi satıp üstüne forvet almıyorsun ve şampiyonlar ligine geçen sene dilimizin forvet demeye bile varmadığı erenle giriyorsun.Hani arsenal ve chealsea başkanları yakın arkadaşındı.Bırakın şu hareketi savunmayı.Zamanında bas bas bağırdığımız bir sezonu hatırlayın umutla lige girmiştikki arkasında podolski bir adam olmasına rağmen bile forvet alımazsa başarı olmayacağını söyledik.Ve o sezon malum başarısızlıklar üst üste geldi.Erenin benim gözümde umuttan bir farkı yok şuan.Yani 20 gol atacak forvetin yoksa şampiyon olamazsın,gruptanda çıkamazsın bu kadar basit dünya da futbol.Şimdi iyi 3 te 3 başladık fakat yarın trabzona yenildin diyelim sonra lokomotife sahanda puan kaybettin o büyülü ortam bir anda yok edilebilir sırf bu gereksiz basiretsizlikleri yüzünden.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: neoyilmaz

    Bende gerçekten anlamıyorum bu ffp varcı tayfayı.Hocan fatih terim belkide 1 aydır bas bas bağrıyor gomis bile olmasına rağmen forvet oyuncusu istiyorum diye.Ama sen gomisi satıp üstüne forvet almıyorsun ve şampiyonlar ligine geçen sene dilimizin forvet demeye bile varmadığı erenle giriyorsun.Hani arsenal ve chealsea başkanları yakın arkadaşındı.Bırakın şu hareketi savunmayı.Zamanında bas bas bağırdığımız bir sezonu hatırlayın umutla lige girmiştikki arkasında podolski bir adam olmasına rağmen bile forvet alımazsa başarı olmayacağını söyledik.Ve o sezon malum başarısızlıklar üst üste geldi.Erenin benim gözümde umuttan bir farkı yok şuan.Yani 20 gol atacak forvetin yoksa şampiyon olamazsın,gruptanda çıkamazsın bu kadar basit dünya da futbol.Şimdi iyi 3 te 3 başladık fakat yarın trabzona yenildin diyelim sonra lokomotife sahanda puan kaybettin o büyülü ortam bir anda yok edilebilir sırf bu gereksiz basiretsizlikleri yüzünden.

    Anlatmaya çalışmaktan kafada tüy kalmayacak anca kafayı yediğimizle kalacağız boşu boşuna o yüzden ben pes ettim en büyük başkan bizim başkan beyler

    Bakın, desinler ki böyle böyle durum buyken bu transfer yapmamız imkansız, bu sene feda diyelim, cefasını bu sene çekeriz meyvesini önümüzdeki seneler yeneriz. Kimse bir şey demez. Ama sen Nisan mayıs ayından beri palavra atıyorsun, planlarımız var orada burada adamımız var her şey hazır diyorsun, gomisi satıyorsun sonra rahat olun 2 forvet gelecek bu takıma diyorsun ama ortada ne fol oluyor ne yumurta. Umut verip bulutu gösterirsen taraftar sana arkanı döner, beceriksizlik ve başarısızlık kel gibi belli olur. Bu saatten sonra yönetime saygım takdirim filan kalmadı. Avrupa'dan men edilmeme bahanesiyle mis gibi grubu ateşe attık, gruptan çıksan zaten 50 milyon gelecek üstelik ffpye rağmen uygun bir golcü bulabilirdin ve ilk sene 5 milyona kadar zarar etmeyi dahi UEFA kabul etmiyor muydu zaten? Neyse artık önümüze bakacağız. Umarım gruptan çıkarız da ekonomik olarak bir nebze rahatlar kulüp. Ama ne Avrupa ne ligde başarı yakalayamazsak inan edin Arenayı 45 bin kişi inim inim inletecektir YÖNETİM İSTİFA sesleriyle.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Dursun zamanında ffp yok muydu enayiler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.