Şimdi Ara

Mustafa Cengiz istifa! Artık yeter! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
3.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DreamRiver

    Boş boş konu açıyorsunuz. Kaç yaşındasın sen birader? Beyniniz almıyor mu ffp var diyoruz, avrupadan men diyoruz, yaptırımlar diyoruz. Buradan söylenmek kolay istifa diye. Tarık çamdal gibi adamlarla o sözleşmeler yapılmasaydı zamanında şimdi havada karada istediğimiz adamı alırdık. Sabredeceksiniz, bilmiyorsanız öğreneceksiniz...

    Ne diyor ultraaslan, herkes haddini bilecek
    https://twitter.com/ultrAslan/status/1035648083739242498?s=19

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: FullHD

    Kafayı yemişsin gerçekten. Böyle takım tutacaksan hiç tutma. Su topuna yönel kafan rahat etsin
    Adama yağdırmışsınız da haksız gördüğün yer neresi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun yok arkadaşlar ben dün liv de kontrolleri yaptırdım yarın antremanlara başlıyorum yaş 40 ama atarım herhalde 1-2 gol

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mustafa Cengiz iyi bir başkan.

    Ama Albayrak bu işlerden anlamadığı kesin tamam iyi bir yönetici olabilir iyi bir taraftarda zaten ama Transfer işinden kesinlikle uzak durması lazım.

    Bize cenk ergün yada haldun tarzı iş bitirici adamlar lazım.(!) Hatta onlardan daha iyisini bulursak düze çıkarız anca.
  • Koskoca Galatasaray'ın futbol şubesini abdurrahim gibi birine teslim edersen olacağı budur. Bu adamın maçlardan önce sonra röportaj vermesi yasaklanmalı.
  • İstıfalık bir durum yok ama bu transfer işlerini "işbilen" adamlara devretmelerinde fayda var. Görülüyor ki hiçbir çalışma içerisine girmemişler, Terimin dediği birsürü oyuncuyuda alamadılar. Transfer beceri gerektirir, Albayrak iç piyasada karışabilir ama dışta en az 2-3 dil bilen, tecrübeli, bağlantıları olan birileri ile çalışmak zorundayız. Bana göre başarısız bir transfer sezonu geçirildi; Stoperde denayer varken eksiğimiz vardı, o gitti onun yerine bile adam alınmadı. 2 forvet alamadık; en bariz hata bu. Hiçbir açıklama kabul edilemez.



    Forumda defalarca dedik Eğer plan program olmadan herşeyi son haftaya bırakırsak ya bizi yolarlar ya da böyle boş boş döneriz. Koskoca 3 ay dönemde Gomisi bile son anda satabildiler, diğer oyuncularda yaptıkları başarısız pazarlamaları saymayacağım. Diyebilecek birşey yok, aynı şeyleri geçen sezon devre arasında da yaptılar, sadece Nagatomo verildi hocaya. Şimdide benzer tablo ile karşı karşıyayız. Terimin arkasına sığınmadan becerilerini konuşturmaları gereklidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • "artık yeter" denecek konuma gelemdik henüz erken.
    çapsız başkan müsvettesi dursun bile 3 yıl çöreklenmişti cengiizin süresi var daha.
    ilk eksi olarak bu transfer dönemini not edebilriz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Evapsie

    Mustafa Cengiz iyi bir başkan.

    Ama Albayrak bu işlerden anlamadığı kesin tamam iyi bir yönetici olabilir iyi bir taraftarda zaten ama Transfer işinden kesinlikle uzak durması lazım.

    Bize cenk ergün yada haldun tarzı iş bitirici adamlar lazım.(!) Hatta onlardan daha iyisini bulursak düze çıkarız anca.
    haldun neyse de cenk nerden çıktı feguliye belhandaya 8 maicona 7ler havada uçuştuydu istemez kalsın.
  • ''FFP VAR''cı tayfayı anlamamanız doğal, çünkü geçen sene bugünleri öngörüp ''takımı yüksek kontratlı, bir daha bonservis getirisi olacağı meçhul futbolcularla doldurmayın bu durum ilerde bize sıkıntı yaratır'' diyen 2-3 kişi vardık bu forumda. Geri kalanınız transfer taraftarlığına yenik düşüp şampanya ve puro ile sokağa atılan paraları kutluyordunuz.

    30'una yaklaşan, marka değeri olmayan topçuları bir de üzerine yıllık 4+ milyon euro maaş bağlayarak toplarsan, bu oyuncular tutmadığı takdirde Arap ve Çin pazarının kucağına düşersin. Onlara da iteleyemezen elinde patlar.

    Sonuç olarak ne dediysek çıktı, bir tek men yerine Serv gibi bir anlaşma imzaladık.

    Yönetimin gittiği yolu beğeniyordum fakat onlar da bu saçma sapan taraftar goygoylarının peşinden giderek, ilk büyük hatalarını yaptılar.

    Normal şartlarda transferlerin belli bir önceliği ve mantığı vardır. Transfer kısıtlaması varsa, forvet konusu muallaktayken kasadan Emre Akbaba için bir çırpıda 4 milyon euro çıkartamazsın. Bunu yapıyorsan, ya bedelsiz getireceğin forvet oyuncusunu kesinleştirmen gerekir ya da Feghouli'yi satacağını bilmen gerekir. Ya da Gomis'i 10-15 milyon euroya garanti okutacağını bilmen gerekir. Desteksiz 4 milyon euro verilmez.

    Sonuç olarak kasada kalan 1 milyon euro ile son 10 günde forvet arayışına çıkılmaz.

    Emre'yi severim ama transferi, yönetimin plansızlığı yüzünden bize yarım sezon boyunca forvetsiz oynamaya mal olacak. Sonuç olarak Fenerin de işi karıştırmasıyla, çok sevgili taraftarımız ve yangıncı Ua eşliğinde bir goygoy başlatıldı ve yönetimdeki otobüsçü gibi romantikler yüzünden de panikle sözleşmesi bitecek adama cepte para olmadan 4 milyon euro verdik. Bu para forvet transferi için kullanılmalıydı.




  • İstifa mı ? Başkan istifa etsin bi yiyici gelsin komple avrupadan kovalasınlar bizi. Başkanın istifa etmesi gerekmez, transferleri yönetecek bi adam alması önemli.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala anlamıyo bizim kıt kafalılar kimse bu adamların birşey alamamasına kızmıyor esasında. Almayacaksa çıkıp 10 gün önceden belirtip hocasını taraftarın önüne atmayacaktı bu akşam olurda bi beraberlik alırsak fatih terimin bunları nasıl topa tutacağını hepiniz biliyorsunuz demi ?

    29 gol atıp takımını şampiyon yapmış bi oyuncuyu 6 milyona satma gibi bi rezillik yaşattılar bu takıma fikret ormana bakıpda utansınlar biraz. Hadi alamıyorsun lan 1 tane oyuncu satın bari. Emre akbabayı bunlar getirmedi taraftar getirdi. Geçen seneki şampiyonluğu ise dursuna değil bu adama yazan haindir. Herif tüm kadroyu yenileyip fatih terimi getirdi.


    Dursunun allah belasını versin o kadar kötü yönetim sergiledi ki sırf onun yüzünden sokakdan cevirdğimiz bi adamı başkan yaptık çıta seviyesini o kadar indirmişti.

    Bu heriflerin artık bir beraberlik kredisi bile yok dünden beri sosyal medya zombi evrenine dönmüş durumda ortalık çok fena karışıcak arenada haberiniz olsun. 2 günde taraftarın ruh halini o kadar kötü bi duruma soktularki tarihin en rahat kuralarından birini çektiğimzie sevinirken akşamında çıkıp forvet almayacağız gibi saçma sapan bi cümle etti. Takımın üzerinden 25 milyonluk snerjiyi resmen söktü attı rakiplere verdi.

    Rahat olun Allah'ın izni ile ocak ayını göremeyecekler. Biz sadece fatih terime ve oyunculara sahip çıkalım yeter. Başarı fatih terimindir başarısızlık yönetimin.




  • Ben bu kardeşimin, üzgün olmasından sebep; mübalağa yaparak verdiği bu tepkiyi anlayabiliyorum. Ve gayet doğal buluyorum.
    8 yaşımdan bu yana; 40 senelik bir taraftar olarak.

    Konuya gelipte blok yazan, üstüne yetmezmiş gibi ahlak sınırını aşanların dikkate alınmaması gerektiğini düşünüyorum.


    Aynı kişiler; Dursun Özbek bir bir transfer yaptığında; Mariano,Fernando,Gomis,N'Diaye gibi isimleri getirip, Asamoah için son ana kadar çaba gösterdiğinde; Dursun Özbek'i övüyor; eleştiri yapanlara saldırıyordu. Blok yazıp duruyordu.

    Ne diyorduk o gün ? Bu adam Galatasaray'ın olmayan parasını saçtı. Mali yönden uçuruma sürükledi. İnanılmaz bir zarar verdi. Koşulsuz şartsız önüne koyulanı kabul edenler; bizleri muhasebeci olmakla, felaket tellallığı yapmakla suçluyordu.
    Ceza alırız diyorduk. Yok öyle birşey, defolun veletler, ceza meza almayacağız diyorlardı.

    Gelinen nokta ortada.


    Gelelim bu güne. Bu yönetim, görevi devraldı. Mali yönden çok zor durumda bir takımı devraldı. Öyleki 7-8 ay personel maaşları ödenmemiş bir takımı aldı.

    Az da olsa toparladılar. UEFA'ya iyi bir savunma yaptılar.


    Ancak bunların yapılmış olması veya bir önceki yönetimin rezil oluşu; bu yönetimin transfer dönemindeki fiyaskosunu ortadan kaldırmıyor. Bu öyle bir fiyasko ki; belki de Galatasaray'ı şampiyonluktan, Avrupa gelirlerinden, doğal olarak ciddi bir kazançtan mahrum bırakacak bir fiyasko.


    Bu yönetim görevi alırken, sürekli olarak bahane atmak, ağlamak için almadı. Galatasaray yöneticisi bir göreve talipse; o görevin ağırlığının bilincindedir. Yapılması gerekenlerin de.

    Sen görevi tam anlamıyla almadan önce çıkıp; "Ben İbrahimovic alırım, Hulk getirirm, forma satışı yapmam lazım" diyorsan; daha sonra bahane sunamazsın. Koskoca adamsın. Kulüp bir anda bataklığa girmedi.

    Buyrun Mustafa Cengiz isimli şahıs neler söylemiş;





    Bunları söyledikten sonra bahane üretmeye hakkın yok. Çocuk mu kandırıyorsun derler adama. Milleti eleştirirken iyiydi.



    Planlı hareket ediyoruz, oyuncu izliyoruz, Arsenal,Chelsea gibi kulüplerde dostlarım var, göreceksiniz diye diye uyuttular milleti.

    Sonuç? Eldeki en önemli oyuncuyu yok pahasına kovup, yerine Diafra Sakho tarzı ( bedelsiz kiralık, yıllık ücreti 1.400.000 €) bir oyuncu bile alamadılar.

    Alamazlar. Çünkü şuan bu yönetimde bunu başarabilecek bir yetkili yok. Bunların uzmanlık alanı, Cumhurbaşkanlığı külliyesine gidip, davetlere icabet etmek. Sinir noktasındaki kişileri onaylayıp, onlara övgüler yağdırmak.

    Abdürrahim Albayrak düğün,nişan geze dursun.


    Ligin son sırasındaki takım Papiss Cisse getiriyor. Bunlar bahane üretiyor. Trabzonspor 1.000.000 € bütçe ile 3 adam alıyor. Bunlar FFP diyor.

    Fenerbahçe 3 oyuncu satıp 25.000.000 € gelir elde ediyor. Bunlar hala FFP diyor.

    Beşiktaş, CL'de olmadığı halde, komik rakamlara opsiyonlu olarak 2 üst düzey isim getiriyor. Bunlar hala FFP diyor.


    Şampiyon olmuş takımsın. Garry,Maicon,Belhanda,Feghouli... Hiçbirini satamamışsın. Rezillik. Millet 35 lik stoperini satıyor. Konuşmaya,bahane üretmeye hakkın yok. Başarısızsın. Bunu kabulleneceksin.


    Oyuncu satılsın diyoruz. Bahane üretiyorsun. Bütçe yoksa, bonservissiz isimlerden birine yönelinsin diyoruz, bahane üretiyorsun. Oyuncu kirala deniyor, bahane üretiyorsun.

    Kardeşim, bahane üretmek için mi koltuğu devraldınız ? Yapamayacaksan aday olmayacaksın. Ben Galatasaray'ın forvetsiz kaldığı dönem hatırlamıyorum. En kötü mali durumda bile kadrosunda 3 forveti olmuştur. Bu rezilliğin açıklaması yok.

    Madem adam getiremeyeceksin, ne diye insanları son saatlere kadar bekletiyorsun ?! derler adama.

    Sen ha Avrupadan men yemişsin ha en kolay gruba düşüp, rakiplerinden fark yiye yiye sonuncu olmuşsun. Dağlar kadar fark var mı? Bu takım rakiplerine ezile ezile sonuncu olursa; gevrek gevrek sırıtmaya devam edecek misiniz ?

    Mustafa Cengiz istifa! Artık yeter!


    Oyuncu getirmek bu kadar zor olmamalı. FFP diyenler kendini kandırıp duruyor. Onlar da biliyor aslında olayın vehametini.
    Ligdeki takımların, bedelsiz olarak kiraladıkları oyunculara bakıp iç geçiriyorlar.
    AMa ölümü görüp sıtmaya razı olmuş durumdalar. Yanlış yapıyorlar, anlayacaklar.


    Sizlerle bir düşüncemi daha paylaşacağım. Gomis hakkında. Olayın iç yüzü hakkında.

    Gomis neden kovuldu biliyor musunuz ? Mesele zam meselesi değil dostlar. Bu adamlar görevi devralırken ne dedi ? Galatasaray'da Basketbol,Futbol,diğer branşlar, çalışanlar,çaycılar dahil birçok çalışanın 6-7 aylık maaşı ödenmemiş.

    Ne yaptılar ? N'Diaye satıldı. Belli bir miktar ödeme yapıldı. Tamam. Sonrası ? Sürekli borç işlemeye, üstüne koymaya devam ediyor.

    Ne oldu biliyor musunuz ? Muhtemelen Gomis'in 5-6 aylık bir alacağı kaldı. Adam 29 gol atmış. Parasını alamıyor. Haklı olarak serzenişte bulundu. Belki de ciddi bir tartışma çıktı.

    Bu yönetim belki de fedakarlık bekledi. Biraz sabır etmesini istedi. Ama adam profesyonel oyuncu. Maaşını ister.

    Adamın aylardır alamadığı parası varken; gidip zam mı ister ?! Önce zam mı ister ? Yoksa alacaklarının bir an önce ödenmesini mi ? Geçen sezondan en az 3-4 milyon euroluk alacağı vardı muhtemelen. Olaylar burada patlak verdi.

    Bunlar ödemeyi yapamadı. Zaten oyuncu da sisteme uymuyordu,yaşlı,ağır gibi bahanelerle gönderilmesinin önü açıldı.

    Terim bunu kupa maçında son penaltıya bıraktı. Normalde sürekli olarak penaltı kaçırdan oyuncuya, kupa maçında ya penaltı attırmazsın ya da ilk penaltıyı attırırsın. Son penaltı biraz daha ağırdır.

    Adam kaçırdı; kupa gitti. Kupa gitti ama bir kazanç kapısı vardı. Oyuncu taraftarın önüne atıldı. Adam sinirden gülerken; taraftar oyuncuyu linç etmeye başlamıştı.

    Bunun sonucunda, transferin son günlerinde oyuncu yok pahasına satıldı. 6.000.000 € gibi gülünç bir rakama gol kralı adamı sattılar. Transfer fiyaskosu resmen.

    Ört bas edilmesi için; haberler yaptırılmaya başlandı. Neydi o haberler ? Yeni Al Hilal Galatasaray'dan alacaklarını da ödedi.

    Al Hilal Galatasaray'dan alacaklarını neden ödesin ? Demek ki oyuncunun alacakları vardı. Yani para alamıyordu. Parasını alamayan adamın, zam isteyeceğine inandı çoğunluktaki sazanlar.

    Bir düşün. Sen 6 aydır kira alamıyorsun. 6 aylık borç birikmiş. Gidipte kiracıyla yıllık zam mı konuşursun yoksa alacaklarını mı ?


    Sonuç olarak oyuncu bir şekilde itelendi takımdan. Birçok sebep var. Terim 2 forvet istedi. Neden 2 forvet ? O da biliyor bunların üst düzey forvet alamayacağını. O vakit 2 tane olsun, vasat bile olsa olur mantığına gitti.

    Bunlar onu da yapamadı. Şimdi de bahaneler hazır. Sürekli FFP diyecekler.


    Devre arasında ne olacak biliyor musunuz ? Ligden bir adam alacaklar yüksek ihtimaller. Kim olabilir ? Rodallega,Love,Doukara favori. Plase Diagne.

    Başımızdaki isimlerin; hocanın ilişkilerini sonuna kadar kullanmadan, üst düzey liglerden kaliteli isim getirmesi çok çok zor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthony Quinn -- 3 Eylül 2018; 19:45:55 >





  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ffp var sattığımız kadar almazsak aştığımız rakam kadar ceza öderiz demişlerdi. Başka hiçbir ceza konuşulmadı, bırak 1 sene men cezasını.. Şampiyonlar liginde bir galibiyet o para cezasını kat be kat karşılayacaktı. Hem stoper hem santrafor almayarak ligi tehlikeye soktuk. Şampiyonlar liginde de bir üst tura çıkarmayacağız bu tarihi bal kuraya rağmen. Ayrıca potansiyel gelirimiz 3’te 1’ine veya 4’te 1’ine düşecek..



    Mustafa cengiz için çok çok büyük bir eksi oldu bu transfer dönemi. En ufak hatasında sabırlar taşacak!!!!!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şampiyonlar ligi kura çekiminde diego forlan'ın "group d" dediği anda hepinizde bütün galatasaray camiası'nda yoğun şekilde hissedilmeye başlanan o mutluluk, çoşku, heyecan duygularını bu kadar kısa sürede mahvetti sayın Cengiz ve yönetimi hakikaten çok büyük iş başarmıştır kendisi. böylesi her babayiğidin harcı değil yani, tebrik etmek lazım.



    sırf adı dursun özbek olmadığı için tercih edilip, seçim kazanıp da "al, galatasaray'ı yönet" denilince böyle oluyormuş demek ki. yıllardan beri galatasaray'ın hep bu tip iş bilmez amatörlerin ellerine teslim edilmesine sebep olanların yatacak yeri olmasın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu sene sonu geldiği gibi şaşalı bir şekilde taraftar tarafından teneke bağlanarak gönderilecektir. sen gs gibi büyük bir camianın başına geliyorsan bi önce kendine bakacaksın benim çapım, vizyonum bu kulübü kaldırır mı? futbol kulübü yönetmekten anlıyor muyum? bu iş ile ilgili iş bitirici yetkin profesyonellerim var mı? taraftarın dursun'dan kurtulma sevincini çok yanlış anladı. taraftarın verdiği krediyi malesef çok kısa sürede tükettin sayın Cengiz...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstifa şuan ağır bir istek olur fakat yönetim bu transfer döneminde sınıfta kalmıştır. Devre arasında gelen Fatih Terim, o dönemde bile forvet isteğini belirtmişti. Gomis varken bile forvet talebi vardı kaldı ki sene sonunda bu isteğinin yanına stoper ve bir forvet daha eklendi(Gomis gidişiyle). Yani forvet talebi 1 haftalık olay değil, yaklaşık 4 5 aydır böyle bir talep var, yani süre konusunda bir bahane olamaz. Ffp olayı yeni değil, mali şartlardan dolayı sıkıntılı olduğumuzda belliydi. O zaman ne yapacaksın ? 4 5 ay boyunca seni sarsmayacak maliyetlerle, eksik bölgelerine futbolcu kiralama arayışında olacaksın. Bunlara rağmen olmuyorsa ortada bir başarısızlık vardır.

    Unutmadan bir fiyasko daha var, Maicon kiralık + satın alma opsiyonuyla satılmak istendi. Arkadaşlar şuan bile beğenmediğimiz defans hattından Maicon gidecekti. Muhtemelen yerini yine dolduramayacak iyice aciz duruma düşecektik. Neden dolduramayacaktık diyorum, hali hazırda Fatih hoca zaten stoper istiyordu. Serdar, Ahmet ve Maicon ile en az 4 5 ay geçireceğiz, sakatlık ve formsuzluk durumda sabırdan başka çözüm yok :)

    Transfer etme konusunda zaten sıkıntılı yönetim, birde satamama konusunda da sıkıntılı olduğu göstermiş oldu. Şampiyon takımdan kimseyi pazarlayıp satamadık. Açıkçası Dursun Özbek yönetimi mevcut yönetimin en büyük şansıdır. Eğer o yönetim olmasaydı bugün kimse bunlara şükretmezdi. Ölümü görüp sıtmaya razı bırakıldık, fakat bazı taraftarlar yine saçma savan savunma mekanizmasıyla mevzuyu örtmeye çalışıyor.

    Bakın bu takım gruplardan çıkabilir mi ? Elbette çıkabilir, fakat çıkma ihtimalimi kağıt üstünde bu kadar yüksekken bu ihtimali zayıflatmak, üstüne lige dar kadroyla girip ligde de elimizi zayıflatmak başarısızlıktır. Umarım Fatih Terim yine mucizeler yaratır yoksa yönetimin bir şey yapacağı yok...




  • Bu saatten sonra tüm sorumluluk başarısızlık yönetime yazılır her kampanya da gittik Gs Store'dan ürün aldık siz istediniz biz aldık sezon başı deseydi ki yönetim Gomis gidecek gitmesini istemiyor iseniz forma alın forma örneğin 100 TL olacak herkes alirdi inanın ama yönetim yollamak istedi adamı .Tamam Gomis para sevici zaten öyle olmasa Marsilya da kalırdı sen bu adama parasını ver çünkü alacağın adam hem daha pahalı olacak hemde ne kadar gol atacağı belli değil bu lige kimler geldi tutmadı taraftar sevdi adami işte sponsorluk üzerinden nef uzerinden futbolcuyu mutlu et taraftarın önüne atma Abdurrahim Albayrak niye orada futbolcular arasi ilişki için neden bu olay bu kadar büyüdü basına sızdırıldı bu akşam başkan çıkacak gene ffp diyecek sen hiçbir topcunu satama plansız transfer yap orta saha ve kanatlarin da çok adam olup defans ve forvetin olmasın sonra bahane ffp bu saatten sonra forvete Ahmet sivri defansa ozan kabak i monte etsin hoca gikini çıkarmaz taraftar elimizdeki malzeme bu diyecek yönetim de sesini kesecek eren i görmek istemiyor bu taraftar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hazırcı ve hızlı tüketim neslinin açık tezahürü.. Fazlasını yazmak vakit kaybı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.