Şimdi Ara

MUTFAK TEZGAH ARASI CAM PANEL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mutfak dekorasyonunda tezgah arası cam panel olmazsa olmazlar arasına girdi. Mutfakların görünümünü değiştiren bu uygulama ile mutfaklarınız daha şık bir görünüme kavuşacak. Dilerseniz 3D uygulamalarıyla mutfağınızı üç boyutlu yapabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talutayni -- 11 Mayıs 2017; 12:33:44 >



  • resimlerde cam göremedim ben.
    anlaşılmıyor neresi cam neresi panel
  • mutfak tezgah arası, genellikle 45 ile 65 santimetre arasında bir yüksekliğe sahip olan lavabo ve mutfak plakalarının önünde bulunan mutfak için teknik bir duvar parçasıdır. Bu bakımdan mutfak tezgah arası, yalıtımlı ısıya dayanıklı, uzun ömürlü ve kolay temizlenebilir bir yapıya sahip olmalıdır. Mutfak tezgah arası Bununla birlikte, işlevsel olmanın dışında, dekoratif olarak ta önemli bir unsur olarak sınıflandırabiliriz. Tüm bu sebeplerden dolayı, mutfak tezgah arasını özenle seçmek akıllıca bir iştir. İyi bir tasarımı en iyi şekilde birleştiren malzeme olarak tezgah arası cam panelleri tavsiye ediyoruz.

    MUTFAK TEZGAH ARASI CAM PANEL

    tezgah arası cam ısıya ve suya karşı dayanıklılığı, bakım kolaylığı, darbelere karşı dayanıklılığı, temizliği, hijyenik ve sağlıklı bir yapıya sahip olduğu için önerilebilecek en uygun malzemedir. tezgah arası cam kullanılan malzeme çok sağlam ve yüksek güvenirlikli temperli camdır. Kırılması hemen hemen imkansızdır, ancak çok güçlü bir darbe durumunda kırılma meydana gelebilir. tezgah arası cam şeffaf veya opak, parlak veya mat olabilir, dökme veya lake ile boyanabilir. Her durumda, yansıtıcı etkisi özellikle küçük ve loş ışıklı alanlar için mükemmeldir. Birden fazla renkte mevcuttur ve çok beyaz bir mutfağa biraz sevinç vermek için idealdir. cam tezgah arası mutfaklarınıza modern ve şık bir hava katar.

    MUTFAK TEZGAH ARASI CAM PANEL


    Web Site :
    http://www.3dtezgaharasicam.com/

    http://www.oztastic.net/

    http://www.tezgaharasicam3d.com/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.