Şimdi Ara

[Na] R.O.S.E Online Rehberi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
303
Cevap
1
Favori
21.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Uyarı
    Google'a Rose Online yazınca Türkçe sayfa olarak ilk burası çıktığı için bu uyarıyı gerek görüyorum, yeni başlayacaklar olacak olursa, rehber çok eski güncel değil, ben de uzun zamandır oynamadığım için ve oyun da çok değiştiği için güncelleyemiyorum. O yüzden buradaki bilgiler aşırı genel bilgilerdir. Rose Online'ın kendi forumlarında detaylı bilgi alabilirsiniz (10.07.2017) .



    Bildiğniz üzre [Na] Rose Online 29 Temmuz 2008 den itibaren ücretsiz oynanabilir hale geldi.

    Sizleride oynda görmk isteriz...



    Oyun Kayıt ve Download Bilgileri:

    Kayıt işlemleri değişti, İlk önce Warp Portal adlı site üzerinden bir hesap açıp, o hesaptan Rose online adına ID açıcaksınız..İşlemleri anlatayım;

    Bu LinktenWarp Portal kayıt sistemini açıyoruz ve gerekli yerleri doldurarak Register diyoruz.Sonra, "Thank you for registering... Check inbox" diye bir yazı karşımıza çıkacak, hemen mailimize gelen aktivasyon linkini tıklıyoruz.. sonra sizin Hesabınızla ilgili olan sayfanız açılacak, orada Add a New game Account diye bir buton var, ona tıklıyoruz..Buradan Rose Online'ı seçiyoruz..Gerekli yerleri dolduruyoruz (Buradaki Bilgiler bizim oyun ID ve şifremiz olacak) ve Register'a basıyoruz.. Kaydımız tamamlanmıştır..

    Kayıt Olduktan Sonra Buradan => Oyunu indirebilirsiniz.



    Rose Online Oyun İçi Bilgi :

    Özetle; Oyunda ilk önce bir Mesleğiniz olmalı ve Belirli bir LvL'de de o mesleğinizin alt dallarından birine dahil olmalısınz.. 10 LvL'de İlk mesleğinizi 100 LvL'de 2. mesleğinizi seçiceksiniz fakat öyle kolay seçemezsiniz bunun için gerekli NPC'lerle konusup görevi alıp görevi tamamladktan sonra ancak olabilirsiniz..İlk meslek görevi kolay, 2. meslek görevi zordur...Oyunda bağmsız görevlerde vardır.Yapıp ilerlemenizi tavsiye ederim.Aslnda ztn görevlerle ilerneniyor.Görevlerden Exp, Zulie(Para birimi) yada herhangi bir item ödül olarak verilir ve hepside her zaman işimize yarayan itemlerdir.Oyunla ilgili geniş bilgi için aşağı....

    Rose Online Evolution Geniş Çaplı Bilgi :


    1-Stat ve Skiller
    2-Jobs (Meslekler) ve Özellikleri
    3-Job Görevleri
    4-Item
    5-Görevler



    1-Statlar ve Skiller
    •Statlar
    STR: Strength (Kuvvet)

    - Hp'yi arttırır
    - Damage Arttırır
    - Defans arttırır
    - Ağırlık Kapasitesini arttırır


    DEX: Dexterity (Yetenek)

    - Yürüyüş hızını ve atack hızını arttırır.
    - Katar,Bow,Dual Weapon'lara atack verir
    - Dodge (Kaçış yani miss vurmayı önler) Verir.


    INT: Intelligence (Zeka)

    - MP verir
    - Magical atack ve Magical Defansı arttırır.


    CON: Concentration (Konsantrasyon)

    - Hit (Vuruş) verir
    - Item Craft (Item Üretimi) için Success (Başarı) olasılığı verir
    - HP ve MP doluş hızını arttırır
    - Silahlara Atack verir


    CHA: Charm (Cazibe - Muska)

    - Görevlerin Yapılışına olumlu yönde etki eder
    - Görev bitişinden sonraki verilen ödülü olumlu yönde etkiler
    - Mob öldürürken Mob'un Agresifliğini azaltır.


    SEN: Sensibility (Hassasiyet)

    - Item Kalitesini arttırır.
    - Critical Atack'ı arttırır
    - Skill Damage (Skill Vuruşu) arttırır.


    •Skiller
    Rose Online'da Skill Sistemi diğer oyunlara çok benzer.Her Level atladığınızda 1 SP kazanırsınız..

    Skiller çok önemlidir.Yalnızca ücretsiz olarak 1 kez resetlenebildiği için (Item mall'de Skill Reset Booklar mevcut) çok çok iyi yapılandırma ayarlamanz gerekiyor.Oyunda Skiller Parayla Alınırdı,artık skill booklar kalktı ve skillere para ödeme derdi bitti....Yinede skilleri dikkatli ayarlamanız gerekiyor.Belirli Skill tree (Skill Ağaçları) bulunuyor.Oradan Skillerinize bakabilirsiniz.


    Skill Tree


    2-Jobs (Meslekler)

    Rose Online’da Genel olarak 5 Toplam olarak 13 tane Job vardır. Bunlar :

    1-Visitor
    2-Soldier
    2.1 – Champion
    2.2 – Knight
    3-Muse
    3.1 – Mage
    3.2 – Cleric
    4-Hawker
    4.1 – Raider
    4.2 – Scout
    5-Dealer
    5.1 – Bourgeois
    5.2 – Artisan



    1- Visitor
    Visitor Türkçe karşılığı Ziyaretçi Misafir anlamına gelir.Oyuna ilk başladığınız zaman visitor olarak başlarsınız.Visitor’un herhangi bir özelliği yoktur.



    2-Soldier
    Soldier Türkçe karşılığı asker olan bu meslek oyunun en güçlü karakterlerini oluşturur.Skilleri oldukça kuvvetlidir.PvP’de çok güçlüdür.eğer sizle eşit lvlli bir soldier size saldırdıysa kaçın. çünkü başka çareniz yoktur.Soldier Champion ve Knight olarak 100 levelde 2'ye ayrılır.Ana Stat’ı Str’dir.Ek Olarak Dex ve Con’a verebilir.

    [Na] R.O.S.E Online Rehberi


    2.1- Champion
    Oyunda Genel olarak Atack Power’ı en fazla olan karakterdir diyebiliriz.Çok kapsamlı çok zengin skillidir.Two Hand Sword (Çift El Kılıç) Kullanır ve Genel olarak statı STRdir.Eğer çok yavaş ise ki Champion çok yavaş olmaz Dex’e vermesi onu hızlandıracaktır.PvP’nin en güçlü karakterlerinden biridir.Defans bakımından Knight kadar çok iyi olmasada iyi seviyelerdedir.Daha çok HP bakımından ölebilir .Kasması zevklidir.

    [Na] R.O.S.E Online Rehberi


    2.2- Knight
    Oyunda Defansı En yüksek Karakter’dir.Tank’tır.PvP’de zor ölür. Bu Karaktere “Ölümsüz” denilebilir. Bu karakter One Hand Sword (Tek El Kılıç) ve Shield (Kalkan) kullanır. Atack Power’ı çok yüksek değildir.Kasması çok zevkli değildir bazen sıkıcı olabilir.Nedeni ise yavaş olduğu içindir.Oyunun En yavaş karakteri denilebilir.Yavaşlığa çok az etki etse de Dex'e verilmesi uygundur...Bir de bu karakter’in Miss (Kaçırma) vuruşu fazladır.Bunun çözümü’de Con dur.Eğer Knight olacaksanız Statlarınızı çok iyi ayarlamanız gerekiyor.



    3-Muse
    Muse Türkçe Karşıtı Düşünceye Dalmak anlamındadır.. Aslında Büyücüyle Pek alakası varmı bilemiyorm Her neyse. Oyunun Magical (Büyülü) karakteridir Muse.Magical Atack Power’ı ve Magical Defansı yüksek ancak Fiziksel Defansı oldukça düşüktür ve hatta oyunun en düşük defanslı karakterleri arasındadır.Genel olarak statı INT’tir..Bu Meslek 100 Levelde Mage ve Cleric olarak 2'ye ayrılır.

    [Na] R.O.S.E Online Rehberi


    3.1- Mage
    Oyunda Skilleri en fazla Atack’ı olan karakteridir.Magical Atack Power’ı En yüksek karakterdir.Kasması Zor’dur ama zevklidir.Buff’sız çabuk ölebilir.Defansı çok çok düşüktür ama Sağlam vurur.Pvp’de çabuk ölür ancak saldırdığı zaman elinden kurtulamazsınız.Sizi kitler 2 snyede öldürür.Çok iyi Alan Skilleri vardır.Fire ile Ice olarak Skilleri Ayrılır.Fire Fakirdir ama damage'si kuvvetlidir.Ice sağlamdır ve zengindir.Genel olarak Stat’ı INT’tir.Yalnız Mage’ler Staff kullandıkları için Str’yede verebilirler.Str belli puana kadar verilir.Gerisi int’e verilir.Str verdiği için biraz da olsa defansı artar.

    [Na] R.O.S.E Online Rehberi


    3.2- Cleric
    Oyunda en ihtiyaç duyulan karakterdir.Clericler Rose Online Evolution’le birlikte çok zenginleşmiştir.Birkaç vuruş skili dışında diğeleri buffdır.Int’i ne kadar fazla olursa buff’ı okadar yüksek olur.Bu yüzden Full Int önerilir.Buff’lı olduğu için Pvp’de ölmeden kurtulabilir.Magic Wand Kullanır.Kasması zor ve sıkıcıdır ancak sonucunda yüksek lvllere ulastıınız zaman rahatlarsınız.Party ile kasması en doğrusudur.Tek başına kasması imkansız derecede zordur.Çok Kolay Party bulabilir.Cleric'ler iyi yapılandırılır ise Battle Cleric (Savaşçı Cleric) bile olabilir..Clericlerin, tek başına kasmaları için sonradan eklenen, yardımcı çıkartma skilleri de mevcuttur fakat en doğrusu partyle kasmasıdır..



    4-Hawker
    Ana Stat’ı DEX olduğu için Oyunun en hızlı karakteridir.Atack’ı ne çok yüksek ne çok azdır.Def'i çok olmaması dezavantajdır.Avantajı hızlı olmaktır.Ek Stat’ı Sen dir.Hawker lvl 100’de Raider ve Scout olarak 2 ye ayrılır.

    [Na] R.O.S.E Online Rehberi


    4.1- Raider
    Bıçakçıdır.Çift El bıçak yada Katar kullanır.Atack Hızlı En fazla olan Karakter’dir.Çok hızlı öldürebilir.Kasması zevklidir ve kolaydır.Hoş skilleri vardır.Oyunun havalı karakteridir .PvP’de saldırması durumunda neye uğradığınızı şaşırabilirsiniz.Birdenbire ortaya çıkar ve size vurur.Hızla öldürür.Görünmezlik bir diğer avantajıdır.Stat’ları DEX ve Sen’dir.Sen Critical’i arttırmak içindir.Karakterin Hızlı vuruşuyla vuruşlarındaki Critical’i artar.Tek başına kasabilir.Party’le birlikte kasması zevklidir ama Party bulması o kadar kolay olmayacaktır.

    [Na] R.O.S.E Online Rehberi


    4.2- Scout
    Okçudur.Oyundaki En sinir bozucu ve en az hit yiyen yani en az kendisine vurulan karakterdir.Çok Hızlı güçlü ve sinir bozucudur :).Kasması Çok zevklidir.Oyundan En Keyif alabileceğiniz karakterlerdendir.Pvp’de Uzaktan vuruşuyla Sinir Bozucudur.Çünkü Skilleri çok kuvvetlidir ve bayıltabilir.Ve en önemlisi Yavaşlatma skili olduğundan karşı tarafın sinirini bozar.Eğer bir scout saldırırsa yanınızda Prufy Scroll bulundurun.Ana Stat’ı Dextir ama Sen’ede verebilir.Tek başına rahat kasabilir.Scoutun Atack’ı Raider gibi itemlerine bakar..Skilleri sağlamdır.Hız olarak avantajlıdır ve Scoutta hem görünmezlik hemde görünmezleri gören skilli vardır.Defansif bakımdan zayıf denebilir.Pvp’de yakalanmadıkları sürece ölmezler.



    5-Dealer
    Satıcı Tüccar anlamına gelen Dealer Karakter’i Para Bakımında en zengin olabilecek karakterlerdir.Item Craft Eder ve Onları Satar.Genel Statı Con’dur.Silah veya Bozuka kullanır.Atack’ı normalden üstüdür.Defansı en düşük karakterlerden biridir.Dealer 100’levelde Bourgeois ve Artisan olarak 2 ye ayrılır

    [Na] R.O.S.E Online Rehberi


    5.1- Bourgeois
    Dealer’in atack karakteridir.Atack Power’ı sağlamdır.Defansı düşüktür.Genelde bozuka kullanırlır. Drop rate'i arttıran skilli vardır yaratıklardan sürekli item düşürürler satar. npclerden alışveriş yaparken daha ucuza item alma ve daha pahalıya satma gibi skilleri de mevcuttur ayrıca yanlarına pet diyebileceğimiz asker çıkartırlar ve rahat kasarlar.Statları Con ve Str’dir.Ek olarak Sen’e de verebilir.Pvp’de kolay ölür bu bakımdan dezavantajlıdır.Kasması zevklidir.Atack karakteri olduğu için Craft edemez.

    [Na] R.O.S.E Online Rehberi


    5.2- Artisan
    Dealer’in Vending Karakteridir.Vending yani satış anlamına gelir.Atack’ı düşük ve defansı azdır.Zaten Amacı Item Craft’tır yani Item Üretmek.Item üretip sattığı zaman çok zengin olabilir.Yan Karakter olarak kullanılır genelde.Pvp karakteri deildr.Yardımcı çıkarıp kasabilir..Statları Con Str dir.Ek Olarak Sen ve Cha ya verebilir.Cha verirse Item üretimindeki şansı artar…



    3-Job Görevleri

    Job Seçmek: Oyuna ilk başladğımzda Bulunduğumuz yer Adventurer’s Plain olacaktır. 1-15 level arası mobların (canavarların) bulunduğu bölgedir burası.Job seçebilmek için ilk önce lvl 10 olmalıyız.

    Level 10 olduk.Şimdi yapmamız gereken Junon’s Identification diye bir scroll almamız lazım.Aslında Fazla kafa karıştırmadan Quest almamız lazım diyim.Adventurer’s Plain’de ufak köy gibi bi yer vardır.Orası Adventurer’s Plain’in merkezidir.Bulmanız zor olmucaktır. Adv. Pl. (Adventurer’s Plain) merkezine geldiğinizde Mariard diye yaşlı bir adamla konuşmanız gerekmektedir.Görevi bu adamla konuşarak alıyoruz. Ve sonra Canyon City of Zant’a doğru yol alıyoruz.

    Zanta geldiğimiz zaman merkezine gidiyoruz.Warren denen yaşlı bir adam var.Hemen Onunla konuşuyoruz ve 1st Job gibi bi seçenek olcak oradan jobumuzu seçiyoruz.


    Job Görevleri :
    •Soldier Görevi : Warren’dan Soldier Mesleğini seçtiniz.Size Leonard ile konuşmanız gerektiğini söyliyecektir.Leonard’da orta yuvarlak’taki merdivenin başında sizi bekliyor olacaktır :) . Onunlada konuşunca size görev verecektir. Menüden Quest kısmına bakarsanız veya oyun içinde alt + q ya basarsanız görevler penceresi açılacak görevi orda bulacaksınız.Görev İngilizce olduğu için anlamaya bilirsiniz.Görevde 10 tane Arı tırnağı çıkarmanızı isteyecek.Bu yüzden sizin Honey Bee kesmeniz gerek.Merkezin dışında istemedğiniz kadar Honey Bee Bulabilirsiniz :) Honey Bee’yi tamamladıktan sonra tekrar Leonard ile konuşmanız gerekiyor.Leonard size tekrar görev verecek.3 Tane Pumpkin seed bulmanız gerekiyor.Bunun için de Valley of Luxem Tower’a gitmelisiniz.Orada Pumpkin bulup Pumpkin kesmelisizniz.Bu arada ufak bi not: Görevin bittiğini quest penceresinden anlarsınız.Görevi bitirdiğinizde tekrar Leonardla konusuyorsunuz.Sonra Warren ile konusuyorsunuz ve Soldier olmuş oluyorsunuz.

    •Muse Görevi : Warren’dan görevi aldınız.Sizi Tryteh’e yönlendirecek.Merkezdeki NPC’lerden biri.Tryteh ile konuşup görevi alın.Görev’de 20 tane Flane Seed toplamanızı istiyecek.Flanae ****i Flanae’leri öldürerek toplayacaksınız.Bu mobları Breezy Hills’te yada Adv. Pl’de bulabilirsiniz.20 tane topladıktan sonra Tryteh’ile tekrar knusuorsunuz ve size bir görev daha veriyor.Sizden 5 Tane Pumpkin Seed isteyecek.Valley of Luxem Tower’a gidip Big Pumkin Kesiyoruz.Yalnız dikkat etmemiz gereken bi husus var muse’da sadece Big Pumkinden Pumpkin seed çıkar başka tür pumpkin kesmeyin! 5 tane Pumpkin seed cıkardıktan sonra Tryteh ile konusuyoruz.Son olarak Warren ile konusuosunuz ve Muse oluyorsunuz..

    •Hawker Görevi : Warren’la konusuyoruz ve sizi Sharoon’a yönlendiriyor.Sharoon Valley Of Luxem Tower’daki nehrin arasında kalan yerde sizi bekliyor olacak.Sharoon’la konusun.Sizden 20 tane Crystal dew isteyecek. Bunun içinde Adv Pl’de Spotted Chropy öldürmenizi isteyecek.20 tane Crystal dew topladınız.Gidip Sharoon ile tekrar konusun ve son olarak Warren’ile konusuyoruz ve Hawker oluyoruz.

    •Dealer Görevi : Warren’dan görevi aldınız ve sizi Crow’a yönlendirecek.Crow Merkezdeki saatin oralarda.Crow’la konusun.sizden 5 Sheep Skin ve 5 Small Metals isteyecek. 5 Sheep Skin’i Zan’ın dışında Zantın Kuzey doğusundaki Evin ordaki NPC’ile konusup alıyorsunuz. 5 Small Metal’i de Adv Pl’ye gidip Gemici :) Seyon ile konusuyorsunuz ve ondan alıyorsunuz.Tekrak Zant’a geliyoruz ve Crow ile konusuyoruz.Sizden 15 tane Needle Stings isteycek.Needle honey bee lerdenden Needle Stingsleri buluyoruz. Needle Honey Bee’ler Valley of Luxem Tower’da.15 tane stings topladıktan sonra Crow ile konusuyoruz ve son olarak Warren la konusuorz ve Dealer oluyoruz…




    4-Item
    Bir çok çeşit item bulunur.Silah itemleri Etc itemleri Consumable (Tüketilen : yiyecek içecek gibi) itemleri gibi bir çok item bulunur.Item’de dikkat edeceğimiz en öncemli şey Qualitydir.Quality Kalite anlamına gelir.Kalite ne kadar yüksekse item de o kadar kalitelidir.Bu özellikle silah ve etc itemlerinde geçerlidir.Eğer bir Crafter yani Artisan iyi statlı bir silah üretmek istiyorsa kaliteli etclere ihtiyacı vardır.Çeşit çeşit Silah itemleri mevcuttur..NPC'den aldığımız normal bir itemdir..

    Bir de Blue (Mavi) itemler vardır, bunların hepsi aynı da değildir.. Blue itemler kendi arasında çeşitlere ayrılır ve bu çeşitlere göre özellikleri vardır.. (Grand,Reinforced,Golden,Dark gibi..)
    Bunların dışında bir de Uniq dediğimiz itemler vardır..Bunlar King,Captain vs.. dediğimiz Boss'lardan düşerler ve değerleri çok fazladır..
    Diğer bir item çeşidi ise, Union itemlerdir. Oyunda en pahalı ve en sağlam özellikleri olan itemlerdir.Union itemler, para ile değil,savaşlarda kazandığınız UP (Union Point) ile alınır..Bu yüzden çok özel itemlerdir..


    Bir diğer önemli diyebileceğimiz item ise GEM'lerdir yani Değerli taşlar..Oyunda benimde bilmediğim bir sürü değerli taş vardır ve bu taşlar charınıza büyük katkı sağlar, Özellik verir.. Oyunda başlı başına diyebileceğimiz bazı GEM'ler şunlardır: Diamond (Ap verir),Ruby(STR verir),Garnet(DEX verir),Topaz(INT verir),Saphire(CON verir),Opal(DEF verir) vs.. Bu taşlar yerden düşer veya Artisan Craft eder.. Bu taşlarda Refine dediğimiz +basma olayı da mevcuttur fakat bunu yalnızca Artisan yapabilir.. Taşlar en fazla +7 olabilir.. Bir Diamond [1]'in verdiği Ap (Atack Power) 5 iken Diamond [7]'nin verdiği atack power atıyorum 40'tır.. + bastıkça özellikleri de artar..GEM'lerden ayrı olarak Enchanted Stone'lar vardır fakat GEM'ler kadar iyi olmasa da idare eder ve kötü yanları ise + basılamamalarıdır.. GEM ve Enchanted Stone ETC sınıfına girer.. Bir GEM yada Enchanted Stone aldınız, bir şey olmadı napıcam ben diyorsunuz, yapmanız gereken tek şey aldığınız GEM'i yada Enchanted Stone'u socketli yani delikli bir iteminize -bu üstünüzdeki item,yüzük,kolye,küpe,elinizdeki silah olabilir- sürükleyip üzerine bırakmak.. GEM'i yada Enchanted Stone'u iteminizle birleştirmiş oluyor ve onun özelliklerinden yaralanabiliyorsunuz..İteminizde Socket yani delik yok ise, Driller ile iteminize uygulayarak socket açabilirsiniz.. Ek bilgi; Oyunda genellikle Diamond taşı en pahalı taş olmuştur..

    Gelelim Refine yani itemlere + basma olayına... Bir silahınıza yada herhangi bir kıyafetinize + basıp onun statını yükseltebilirsiniz.. Rose Online'da basma işlemi diğer oyunlara benzer fakat bir kaç farklı yönleri var tabi.. + basma işlemini genel olarak Weapon Merchant'ta yapabilirsiniz yani silah satıcısında.. Bir itemi basmak için ilk önce o itemin Grade'ini bilmemiz gerekiyor.. İtemin Grade'i itemin özelliklerinde belirtilir.. Örneğin diyelimki Grade 4 olan bir silahımız var.. ilk önce basma kağıdı olan Grade 4 Talisman buluyoruz.. Sonrasında ise olay farklılaşıyor.. basma kağıdımızı bulduk, şimdi de şans artırıcı bulmamız gerekiyor..Şans artırıcılar Powder ve Lisentlerdir..Şans artırıcılar adı üstünde itemin basma şansını artırır.. Her şans artırıcının ayrı ayrı şans verme yüzdesi vardır.. Basma işleminde en fazla 20 tane şans artırıcı kullanabilirsiniz.. Diyelimki Green Powder %2 şans veriyor.. bundan 20 tane aldığımızı düşünürsek %40 şansımız artar.. Şimdi, Silah satıcısıyla konuşup, basma penceresi ekranımıza geliyor.. İtemimizi koyduğumuz anda kendiliğinden doğan bir şans yüzdesi az da olsa gelicektir.Ek olarak bir de biz şans artırıcımızı koyuyoruz ve pencerenin alt kısmında basma işlemninin başarılı olmasının yüzdesini görebilirsiniz..Fakat aklınıza takılan bir şey var.. Orada 2 tane daha boş, koyulacak 2 item yeri daha var.Evet, oradakilerden birine Venurune denilen İtem Mall'de satılan yani real parayla satın alınabilinen fakat oyun içinde de diğer kullanıcılar tarafından yüksek fiyatta satılan, ek olarak size %10 şans veren bir kağıttır.. En fazla 2 tane koyabilir böylelikle de %20 şans daha elde etmiş olursunuz..Diğeri boşluğa da yine İtem Mall'den alınan ve oyun içinde oldukça da pahalıya satılan Plutorune koyabilirsiniz..Plutorune, iteminizin,eğer basma işlemi başarılı olmaz ise, yanmasını,yok olmasını kesin olarak önler ve iteminiz başarısız basma işleminden sonra aynı kalır..Önemli bir bilgi daha, Talisman: Silahlara, Bindrune: Kıyafetlere, Apotrope:Arkanıza taktığınız (Backshield,Wing,Çanta) gibi şeylerin basma kağıdıdır... Ayrıca Uniq ve Union itemlerin ayrı basma kağıtları vardır


    5- Görevler

    Bazı Önemli Görevleri, kendim de keşfettikçe sizlere burada nasıl yapıldığını,ne işe yaradığını anlatmaya çalışıcam..


    Ehliyet Görevi (Cart License Quest)

    [Na] R.O.S.E Online Rehberi


    Rose Online'nın diğer oyunlardan ayrılan ve oyuna zevk katan bir başka yönü de cartingdir.Carting ile yarışlar yapabilir,çeşitli silahlar modifiye ederek mob ve pk yapabilir,arka koltuk ekletip 2 kişi binebilir ve gitmek istediğiniz yerlere hızlıca ulaşabilirsiniz..Fakat cart kullanmanın belli şartları vardır:

    1- Level : Cart kullanabilmek için, belli bir olgunluğa, belli bir levele ulaşmanız gerekir.Rose Online'da cart kullanmanız için 50 levele ulaşmanız gerekir.
    2- Ehliyet : Gereken levele ulaştığınızda Ehliyet almanız gerekmektedir.Ehliyet almak için Ehliyet Görevini yapmalısınız..


    Ehliyet Görevi:

    1- Junon Polisteki Mildun ile konuşun.(Cart License ile alakalı şeyleri seçin).. Mildun size bir scroll verecek ve sizi Adventurer's Plain'deki Mairard'a göndericek.
    2- Mairard ile konuşun.O da size scroll verecek ve sizi Kenji Beach'teli Luce'a yönlendirecek.
    3- Luce ile konuşun.O da scroll verdikten sonra Junon Polise geri dönüp Mildun ile tekrar konuşun.
    4- Mildun size sorular soracak yanıtlarını doğru cevap verene kadar deneyin illaki biri doğru olacaktır.Sonra sizden Forest of Wisdom'da Fighter Clown öldürmenizi isteyecek.Forest of Wisdom'A Anima Lakeden geçebilirsiniz.
    5- Forest Of Wisdom'a geldiğimizde Fighter Clown öldüreceğiz ama ne kadar? Bize verilen renkli 3 Scroll var (Bu scrolları Quest penceresinden görebilirsiniz).Bu scrollar kaybolana kadar kesicez.
    6- Bu görev, 15-20 dakika ile 1-2 gün kadar sürebilir..
    7- Tüm Scrollar kaybolduktan sonra, Junon Polise geri dönüp Mildun ile tekrar konuşuyoruz ve Görevi tamamlamış oluyoruz.


    Görev tamamlandıktan sonra Skiller/Cart bölümüne Araba Skill'i gelicektir.Bu skill ile arabamıza binip ineceğiz.Fakat arabamız olmadan skill işlevsizdir.Mildun ile konuşup araba Body,Weheel,Engine vs.. satın alıp İtem kısmından PAT menüsüne gelip her birine çift tıklayıp yerleştiriyoruz.Bir kaç dakika bekliyoruz, sonra arabamıza binmemize yarayan skilli kullanıyoruz ve arabamızdayız..

    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    MSN Grubumuz:

    group1288166@groupsim.com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ezmer -- 10 Temmuz 2017; 4:57:29 >



  • ayrıcawww.roseguru.com dan da buildler fln bulabilirsin yada eşya yapımı fln...çok güzel bir site....
  • saoll..
  • Rose Online F2P' ye geçtikten sonra popülerliğini yavaş yavaş kaybetmeye başlayan bir oyun malesef.

    2-3 Ay süreyle bende Rose Online oynadım 125. Lv Hawker-Raiderım durur hala ara sıra girer dolanır çıkarım. Rose Online Anime tarzı oyunlar içinde gerçekten başı çekiyor.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: yellowboyy

    Rose Online F2P' ye geçtikten sonra popülerliğini yavaş yavaş kaybetmeye başlayan bir oyun malesef.

    2-3 Ay süreyle bende Rose Online oynadım 125. Lv Hawker-Raiderım durur hala ara sıra girer dolanır çıkarım. Rose Online Anime tarzı oyunlar içinde gerçekten başı çekiyor.



    P2P'ye geçtikten sonra olmasın =)...
  • bencede çok güzel bir oyun 2-3 anime oynadım tek zevkli geleni rose du benim için...item satma alma olayı da güzel...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Echo91


    quote:

    Orjinalden alıntı: yellowboyy

    Rose Online F2P' ye geçtikten sonra popülerliğini yavaş yavaş kaybetmeye başlayan bir oyun malesef.

    2-3 Ay süreyle bende Rose Online oynadım 125. Lv Hawker-Raiderım durur hala ara sıra girer dolanır çıkarım. Rose Online Anime tarzı oyunlar içinde gerçekten başı çekiyor.



    P2P'ye geçtikten sonra olmasın =)...


    F2P = Ücretsiz

    P2P = Ücretli

    Değilmiydi yaf? Oyun paralıyken parasız hala geçince baya bir ilgi kaybetti diye duymuştum. Bende F2P Zamanında başladım.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • f2p-ücretsiz-free to play
    p2p-paralı-pay to play

    sen doğru yazmışssın ama Echo91 yanlış anlamış...hani oyunlar genelde paralı olunca ilgi düşer fln ondan olabilir......
  • quote:

    Orjinalden alıntı: yellowboyy

    quote:

    Orjinalden alıntı: Echo91


    quote:

    Orjinalden alıntı: yellowboyy

    Rose Online F2P' ye geçtikten sonra popülerliğini yavaş yavaş kaybetmeye başlayan bir oyun malesef.

    2-3 Ay süreyle bende Rose Online oynadım 125. Lv Hawker-Raiderım durur hala ara sıra girer dolanır çıkarım. Rose Online Anime tarzı oyunlar içinde gerçekten başı çekiyor.



    P2P'ye geçtikten sonra olmasın =)...


    F2P = Ücretsiz

    P2P = Ücretli

    Değilmiydi yaf? Oyun paralıyken parasız hala geçince baya bir ilgi kaybetti diye duymuştum. Bende F2P Zamanında başladım.


    İlk etapta ücretsiz yani Free to Play F2P idi büyük ilgi toplamıştı.Sonra Paralı Pay to Play P2P oldu ilgi azaldı.Sonra tekrar parasız oldu büyük seviyede ilgi arttı.Ben en son parasız oldugu ilk gün oyuna girmiştim oyun bomboştu.2 gün sonra tekrar girdim oyun full.....
  • Ben oyunda paralıyken oynayan 5-10 kişiyle muhabbet kurmuştum. Onlarda bana oyunun paralıyken çok ilgi çektiği olgun insanların oynadığını F2P olunca çoluk çocuğun doluştuğu ilgilinin azaldığı ve P2P ' ye nazaran daha az insanın olduğunu sölemişlerdi. Ben onların yalancısıyım.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: yellowboyy

    Ben oyunda paralıyken oynayan 5-10 kişiyle muhabbet kurmuştum. Onlarda bana oyunun paralıyken çok ilgi çektiği olgun insanların oynadığını F2P olunca çoluk çocuğun doluştuğu ilgilinin azaldığı ve P2P ' ye nazaran daha az insanın olduğunu sölemişlerdi. Ben onların yalancısıyım.


    olabilir...
  • skiller hakkında da bilgi verebilirmisin ben muse oldum cleric olacagim hangi skilleri acmam gerekiyor yardimci olursan sevinirim
  • www.roseguru.com tüm charlar hakkında istemedğin kadar çok build bulabilirsin....
  • buildleri biliorum =) onu geçtim de skill tree lazım oda yok..Arıorum..
  • çok güzel anlatmışsın eline sağlık. Ama siteyi yazmayı unutmuşsun :9 Ben bitane buldum north america serverı ama. EU server ı da varsa onuda baylaşırsanız iyi olur
  • Raider skillerini nasıl vermeliyim bilgi verebilcek varmı yeni başladık oyuna buradaki bilgiiler biraz yardımcı oldu. bikaç tiyo daha verebilirseni sevinirm :)
  • Burdan dewam edelim. Güncel Rehber Arkadaşlar... Yeni bir konu açmıştım ama böyle bi konu açmışım daha önceden untmuşm ya adminler k.bakmasn burdan dewam ederiz..

    Oynayan warsa söylesin oyunda yanlızm...

    Oyunla ilgili bi problem veya öğrenmek istediğiniz ya da bilmediğiniz şeylere sorabilirsiniz elimden geldiğince yardm edicem...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ezmer -- 13 Haziran 2010; 0:40:42 >
  • pvp si nasıl ?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.