Şimdi Ara

[Na] R.O.S.E Online Rehberi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
303
Cevap
1
Favori
21.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Rehber Gerçekten Çok iyi Eksik bisey varmı bilmiyorum Oyunu Simdi indirmeye basladım denicem ellerine sağlık
  • Ve Kesinlikle Hawker>Scout Açıcam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FixX.

    Rehber Gerçekten Çok iyi Eksik bisey varmı bilmiyorum Oyunu Simdi indirmeye basladım denicem ellerine sağlık


    İllaki wardır...

    quote:

    Orijinalden alıntı: mert1905x

    pvp si nasıl ?


    PvP'si ii sayılır. Savaşlar wardır. Union savaşları dediğimiz. Union Dediğimiz Gruplar wardır. Herhangi birine dahil olup belirli saatlerde savaşlara girip adam kesip UP yani Union Point kazanırsınz.KnigthOnline'daki NP sistemi gibi.. Aynı Union'dan olanlar Party yapabilr.

    Ayrıca Clan Savaşları'da wardır. Onun için ayrı bi yer belirlenmiştir. Orasıda Clan Fields dır. Bir Clana savaş açabilir ve orda clanınızla birlikte savaşabilirsiniz...

    Pvp'de de sizin en başta tabiki gücünüz önemlidir. Statlarınız çok önem taşır. Tabi bir diğer önemli olan strateji. Öyle bir strateji ayarlamalısnz ki UP kaybetseniz bile kaybettiğinizin 2 katına çıkarabilsn. Özellikle Skill stratejisi önemlidir. Mesela Bir Scout kendi LvL'inde bir Championla karşılaşsa onu yanına yaklaştırmaması gerekir. Bu yüzden Görünmezlik kullanıp uzaktan ilk önce bayıltıp sonra Yavaşlatma Skilini kullanarak işini bitirmeli... Bu Tarz Stratejiler geliştirerek oyunun PvP'sini çok daha zevkli hale getirebilirsiniz.

    Tabi Arena dediğimiz Rastgele PvP yapılan alanlarda var. Burda Free PvP yaparsınız..




  • bir sorum olucak ben hawker oldum 76 lwl im skillerde sword a verdim 2. job 100 lwl de seçiliormuş galiba skill pointlerimi biriktireyim mi katar kısmınada vereyim mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kerbeus

    bir sorum olucak ben hawker oldum 76 lwl im skillerde sword a verdim 2. job 100 lwl de seçiliormuş galiba skill pointlerimi biriktireyim mi katar kısmınada vereyim mi?


    anladıgm kadarıyla Raider olucaksın. Skill Tree'den skillerine bak ama Raider'da da 2 ye ayrılıo sanırım katar ve sword.. katar genelde hızlıdır sword katar kadar hızlı olmasa da katardan daha sağlam vurur. Raider oynadım daha önce katar olarak gerçkten çok hızlı sword olarak oynamadıgm için bişe diyemicem. İlk önce bu ayrımı yapmalısın. Skiller sadece 1 kez resetlenebilio! onun için cok dikkatli ayarlaman lazım. Eğer o ayrımı yaparsan zaten 100'e kadar biriktirmene gerek yok ztn eninde sonunda 100'den önceki skillerden açman gerekeni açacaksn..
  • evet raider olucam katar daha iyi miş ama sword verdiğim için başta o tarafdan gideyim dedim.sword kısmını fulledim şuan boşta 6 tane kaldı onları vericek yer yok gibi katar kısmına vereyim mi diye sordum tüm skill pointleri biriktirmedim.
  • eğer swordsan katar kısmına werme şuan sana skill lazım olabilir skill puanı birikmiş olabilir ama eğer katar wereceksen ilerde sorun olur bu sefer de skill sıfırlatmak zornda kalırsın o da 1 kez yapılıor... Aynı şekilde statlarda öyle...
  • .comman daki atak spedd skillerine verdim.skill reset kitapları var 5m e satılıyor 1 kere değil skill 0 lama 40 dan önce bedava 1 sefer.70 görevi hakkında bir bilgin var mı usta ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kerbeus

    .comman daki atak spedd skillerine verdim.skill reset kitapları var 5m e satılıyor 1 kere değil skill 0 lama 40 dan önce bedava 1 sefer.70 görevi hakkında bir bilgin var mı usta ?


    Bnm bildigm 30'dan önce istediğin kadar sıfırlayabiliyorsun fakat 30'u geçtikten sonra tek 1 kez o da parayla sıfırlıyosun hem skill hem stat ikisinide..Tabi şimdi Item Mall ile skill reset book lar geldi.. ben Reset bookların dışında tek 1 kez sıfırlayabiliosn demk istemiştim...LvL 70'di eskiden 2. Job fakat artık 100 oldu rehberde de yazıyor.Ben ya 3 ya 4 kez yapmışımdır o görevi o yüzden pek hatırlamıyorm ama Gidip King Kesiosun görev itemi çıkana kadar.. Bazen çok zorlar bzen hiç zorlamaz... Onla ilgili tam bilgi edindikten sonra paylaşacam rehberde..
  • bir sorum olacak.78lvlim suanda nasıl hızlı bir şekilde kasabilirim veya nerede kasabilrim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: A_PaiNe

    bir sorum olacak.78lvlim suanda nasıl hızlı bir şekilde kasabilirim veya nerede kasabilrim


    George Of Silence da partyle ii kasabilirsin.. Golemler var orada party de oluo genelde rahat kasarsın.. 85 ten sonra lunaya geç.. Slag kes..
  • Patchleri cook yavaş cekiyo.. ya

    Anime oyunları cok seviyorum daha eğlenceli geliyo Daha öncede rose oynamiştim Umarım şimdi akıcı ve kendimi kaptırabileceğim şekilde zevk alırım Online player Sayısı ne kadar durumda bakabiliyomuyuz ?..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zenciboy

    Patchleri cook yavaş cekiyo.. ya

    Anime oyunları cok seviyorum daha eğlenceli geliyo Daha öncede rose oynamiştim Umarım şimdi akıcı ve kendimi kaptırabileceğim şekilde zevk alırım Online player Sayısı ne kadar durumda bakabiliyomuyuz ?..



    Online Player Sayısı ne kadardır bilmiorum bakabiliomuyuz onu da bilmiorum ama 2.1 milyon aktif oyuncu war diye bi yerde okumuştm ne kadar doğrudur bilmiorum ama ilk açıldığında Beta Server'ında 8 milyonu geçik aktif oyuncuya sahipti onu biliorum...
  • bence desert of dead de kas oyunu yavaş yavaş çözmeye başladım ama çok geniş kapsamlı.oyuncu sayısı fazla ama mapler çok büyük olduğu için kalabalık gözükmüyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kerbeus

    bence desert of dead de kas oyunu yavaş yavaş çözmeye başladım ama çok geniş kapsamlı.oyuncu sayısı fazla ama mapler çok büyük olduğu için kalabalık gözükmüyor.


    Evet Aslnda çok kalabalık. Özellikle Savaş zamanları gelince Savaş kapısı felaket kalabalık oluyo pc çok kasıyo...

    DH'dan oynayanlar war ise benm clanım yok lvl 150 şuan bi clan kuralım birlikte yardımlaşarak oynayalayım...
  • Lunaya gitmek için görev mi yapmak lazım. görevsizde gidiliyormu? İlk kez duyuyorum Lunayı :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: A_PaiNe

    Lunaya gitmek için görev mi yapmak lazım. görevsizde gidiliyormu? İlk kez duyuyorum Lunayı :D


    Evet. Gitmek için Junnonda görevi alıp bi kaç şey kesmeni isticek sanırım onu yapıp gideceksin..
  • beyler DonanımHaberden oynayanlar varsa Draconisde baslayalım.95lvlim.Draconiste oynayan varsa öm atsın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: A_PaiNe

    beyler DonanımHaberden oynayanlar varsa Draconisde baslayalım.95lvlim.Draconiste oynayan varsa öm atsın


    Yeni Char için Draconis serverı akıllıca olmuş ama ben oyun ilk açıldığından beri oynadığım için ve oyun ilk açıldığında da tek bir server olduğu için ve o da Leonis olduğu için Leonisteyim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.